Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Κυκλοφορούν σήμερα Τρίτη τα εισιτήρια του Βόλος-ΑΕΚ

κυκλοφορούν-σήμερα-τρίτη-τα-εισιτήρι-861037

H ΠΑΕ Βόλος ενημέρωσε ότι σήμερα Τρίτη ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ – AEK (Τετάρτη 28/12/22, 19.30) για την 15η αγωνιστική της Super League.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: “Η τιμή των εισιτηρίων έχει οριστεί 20 Ευρώ, πλην της θύρας VIP, όπου η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί 50 ευρώ.

Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος (Πανθεσσαλικό) σήμερα Τρίτη από τις 9.00 π.μ. έως τις 8.00 μ.μ. και την Τετάρτη (ημέρα του αγώνα) από τις 9.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ.

Τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού ΔΕΝ θα λειτουργήσουν, ενώ ΔΕΝ θα εκδίδονται εισιτήρια μέσω της πλατφόρμας της VIVA.

Οι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους ΜΟΝΟ μέσω της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία και θα διαχειριστεί με δική της ευθύνη τα εισιτήρια που της αντιστοιχούν.

Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.

Η είσοδος των φιλάθλων του Βόλου για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα.

Η είσοδος των φιλάθλων της ΑΕΚ στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την 3η πεζογέφυρα, ενώ η πρόσβασή τους στο στάδιο θα γίνεται μέσω του Περιφερειακού”.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ ΑΕΚ για τους φίλους της, η οποία τονίζει: “Αγαπητοί φίλοι της ομάδας μας χρόνια πολλά με υγεία.

Η ομάδα μας κλείνει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2022 με την αναμέτρηση με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (28/12, 19.30). Είναι ένα ματς πολύ κρίσιμο για τους στόχους της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα. Η οργανωμένη μετακίνηση των φίλων της ΑΕΚ στον Βόλο δεν επιτρέπεται, όμως μεμονωμένα υπάρχει η δυνατότητα παρουσίας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες του έχουν απόλυτη ανάγκη τη στήριξη του κόσμου της ομάδας σε αυτό το δύσκολο και κρίσιμο ματς. Όλοι μαζί προχωράμε από την αρχή της σεζόν, όλοι μαζί θα πάμε για τη νίκη και στον Βόλο!

Για τις ανάγκες των φιλάθλων μας που μεμονωμένα θα μετακινηθούν την Τετάρτη στον Βόλο, έχουν εξασφαλιστεί εισιτήρια. Ένα μέρος από αυτά διατίθεται μέσω των Συνδέσμων, όμως υπάρχουν κι άλλα εισιτήρια που θα διατεθούν προς πώληση την Τρίτη και την Τετάρτη.

Πιο συγκεκριμένα, για την αναμέτρηση Βόλος-ΑΕΚ θα πωλούνται εισιτήρια των 20 ευρώ στο ξενοδοχείο «Park Hotel» (Δεληγεώργη 2, Βόλος), την Τρίτη από τις 17.00 μέχρι τις 21.00 και την Τετάρτη από 10.00 μέχρι 16.00.

Φίλοι της ΑΕΚ, περιμένουμε την ενεργή σας στήριξη για μια ακόμη φορά φέτος και παράλληλα σας καλούμε να προστατεύσετε με κάθε τρόπο την ομάδα με την συμπεριφορά σας το βράδυ της Τετάρτης.

Θυμίζουμε πως το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας στην «ΟPAP Arena – Αγιά Σοφιά», είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου. Πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κι εκεί!”.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου