ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κικίλιας: «Συνεργασία ακόμη και σε αγωνιστικό επίπεδο»

κικίλιας-συνεργασία-ακόμη-και-σε-αγω-861054

Στην εκπομπή «Matchday Live» της Nova μίλησε ο γενικός διευθυντής της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Κικίλιας, για τη συνάντηση της ελληνικής ομάδας με την Μπρέντφορντ, κάνοντας λόγο για απαρχή μίας πολύ δυνατής συνεργασίας ακόμη και σε αγωνιστικό επίπεδο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

απομαγνητοφώνηση: taxydromos.gr

«Εγινε μία συνάντηση με βάση τις γνωριμίες που έχω, διότι υπήρξα μέλος της Μπρέντφορντ τα προηγούμενα χρόνια, δουλεύοντας εκεί για τρεις σεζόν.

Όλοι ξέρουμε ότι, αν δεν υπάρχει η θέληση από τους ανθρώπους του ίδιου του κλαμπ μπορεί να μη γίνει και τίποτα. Σίγουρα υπάρχουν στελέχη σε ομάδες που θέλουν να κάνουν πράγματα, αλλά τους κρατά δέσμιους η πραγματικότητα. Οπότε, ένα ευχαριστώ και στους ανθρώπους που τρέχουν την ομάδα τέσσερα χρόνια τώρα και έχουν μία διαφορετική κουλτούρα και φιλοσοφία και μας βοηθούν και μας να κάνουμε πράγματα, τα οποία μπορεί να φαντάζουν λίγο τρελά.

Ο ίδιος ο κ. Παπακωνσταντίνου ζει και εργάζεται στο Λονδίνο και η έδρα της εταιρείας του είναι εκεί, όποτε με την ευκαιρία αυτή καταφέραμε και πετύχαμε τη συνάντηση, την οποία θέλαμε να κάνουμε λίγο πιο νωρίς είναι η αλήθεια.

Κάναμε μία πολύ καλή κουβέντα με τα στελέχη της Μπρέντφορντ και ξεχωριστά με τον καθέναν. Αυτό που κρατάω είναι η κουλτούρα και η διαφορετική προσέγγιση που έχει η Αγγλία γενικά ως πρωτάθλημα και ως χώρα είτε σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ είτε σε επίπεδο Τσάμπιονσιπ, επειδή εκεί το έχω ζήσει εγώ πρωτίστως. Ένα άλλο είναι πόσο κοντά είναι οι άνθρωποι και έχουν έναν κοινό στόχο να πετύχουν κάτι καλό για το κλαμπ. Πετύχαμε ζεστούς ανθρώπους, γιατί οι περισσότεροι ήταν άνθρωποι με τους οποίους είχα δουλέψει στο παρελθόν.

Ήταν μία πολύ όμορφη και μεγάλη εμπειρία για ένα ιστορικό σωματείο, όπως η Νίκη, η οποία σε λίγο κλείνει τα 100 χρόνια. Πήραμε πράγματα και νομίζω ότι είναι η απαρχή για μία πολύ δυνατή συνεργασία σε πολλά επίπεδα κι όχι μόνο απαραίτητα σε επίπεδο μάρκετινγκ, εμπορικού τμήματος ή social media, αλλά ακόμη και σε επίπεδο αγωνιστικό, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που έρχεται με μία συνάντηση μίας ή δύο ημερών.

Αυτός είναι και στόχος, καθώς θέλουμε το κλαμπ να ξεφύγει από την ελληνική πραγματικότητα και να κάνουμε πράγματα που θα είναι διαφορετικά και μακάρι να είμαστε εμείς που θα μας βλέπουν και θα λένε «ας κάνουμε κάτι που κάνει και η Νίκη Βόλου. Θέλουμε να μας το πουν αυτό το πράγμα».

Για τον στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ 1: «Είναι ένας στόχος που υπάρχει στο μυαλό όλων και όλη η ομάδα έχει στηθεί γύρω απ’ αυτό».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου