ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πανελλήνιο θέμα η συνάντηση Νίκης-Μπρέντφορντ

πανελλήνιο-θέμα-η-συνάντηση-νίκης-μπρ-861063

Την ευκαιρία να μυηθεί στα ενδότερα της κουλτούρας του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη, της Premier League, είχε τις τελευταίες μέρες η Νίκη.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Αλέξης Παπακωνσταντίνου κι ο γενικός διευθυντής, Ανδρέας Κικίλιας, είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον πρόεδρο της Μπρέντφορντ, Κλιφ Κράουν, τον εμπορικό διευθυντή Τζέιμς Πάρκινσον και την υπεύθυνη premium υπηρεσιών του γηπέδου, Σίνεντ Ντέιβις, στα γραφεία του αγγλικού συλλόγου, ενώ στη συνέχεια περιηγήθηκαν στο «Gtech Community Stadium».

Σκοπός της εν λόγω συνάντησης και επίσκεψης, που έχει γίνει πανελλήνιο θέμα και έχει αναπαραχθεί σε όλα τα ΜΜΕ, δεν ήταν άλλος από το αναλυθεί η φιλοσοφία τους, η τεχνογνωσία τους κι ο τρόπος λειτουργία ενός club που κατόρθωσε τα τελευταία χρόνια να έχει συνεχή εξέλιξη, με αποτέλεσμα να ανέλθει στην Premier League.

Επίσης, συζητήθηκε η πιθανότητα για μελλοντική στενή συνεργασία σε συγκεκριμένους τομείς που αφορούν το εμπορικό τμήμα, το marketing και τα social media και το ραντεβού ανανεώθηκε για την ερχόμενη άνοιξη.

Στη δήλωσή του στο σάιτ της ΠΑΕ Νίκη, ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον κ. Κράουν και όλα τα στελέχη της Μπρέντφορντ για τον πολύτιμο χρόνο που μας αφιέρωσαν και για τις γνώσεις αλλά και τις ιστορίες που μοιράστηκαν μαζί μας για ένα από τα πιο εντυπωσιακά success stories σε επίπεδο συλλόγου στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Τα όσα μάς μοιράστηκαν ήταν πολύτιμα και είμαι βέβαιος πως οι μεταξύ μας σχέσεις θα γίνουν όλο και πιο δυνατές στο άμεσο μέλλον».

Από τη μεριά του ο Ανδρέας Κικίλιας ανέφερε στο nikifc.gr: «Είναι μεγάλη και σημαντική η στιγμή να πραγματοποιείται μια τέτοια συνάντηση. Ένας σύλλογος με τεράστια ιστορία στην Ελλάδα στο πιο σημαντικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου παγκοσμίως. Είναι πολλά και σημαντικά τα οφέλη μας απ’ αυτήν τη συνάντηση, η οποία ευελπιστούμε να αποτελεί την αρχή μιας δυνατής και συνεχούς συνεργασίας, στο πλαίσιο της εξέλιξης και ανάπτυξης του συλλόγου μας σε όλους τους τομείς».

Αλέξης Παπακωνσταντίνου και Ανδρέας Κικίλιας στον αγωνιστικ’ό χώρο και στα αποδυτήρια του γηπέδου της Μπρέντφορντ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου