Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Κρίνεται σήμερα για τους τρεις του Βόλου

κρίνεται-σήμερα-για-τους-τρεις-του-βόλ-248028

Μία πρόκριση επί του Παναθηναϊκού αλλάζει τα πάντα για τον Βόλο στη φετινή σεζόν και ειδικά μετά την πολύ φτωχή συγκομιδή των τριών πόντων στα τελευταία του εννιά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, που τον έχει απομακρύνει από τον στόχο της κατάληψης μίας θέσης στην εξάδα.

Η νίκη του ΟΦΗ επί της ΑΕΚ έφερε στο +7 τους Κρητικούς, που βρίσκονται στην έκτη θέση, από τον Βόλο, ο οποίος έχει ματς λιγότερο με τον Απόλλωνα, όπως άλλωστε και ο ΟΦΗ, με την ομάδα του Νιόπλια να ισοβαθμεί με τον πέμπτο ΠΑΣ Γιάννινα.

Επομένως, ακόμη κι αν υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος για τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει ότι όλα ανατρέπονται, στον Βόλο αντιλαμβάνονται ότι έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος και πως η αποστολή τους έχει δυσκολέψει, γι’ αυτό και θέλουν να παραμείνουν ζωντανοί στον έτερο μεγάλο στόχο, αυτόν του Κυπέλλου, που ίσως με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί να αποτελεί και μονόδρομο για μία φετινή διάκριση.

Οι κυανέρυθροι προετοιμάζονται πυρετωδώς γι’ αυτήν την αναμέτρηση, που θα γίνει αύριο Πέμπτη στο Πανθεσσαλικό στις 17.00 στη ρεβάνς του 2-1 της Λεωφόρου, σκορ που αφήνει πολλές ελπίδες στους νυν γηπεδούχους. Οι Τσοκάνης, Μπαριέντος και Πουρίτα είχαν μπει τυπικά στην αποστολή του αγώνα με τη Λαμία, καθώς δεν μπορούσαν να αγωνιστούν, ωστόσο τώρα η κατάστασή τους έχει βελτιωθεί αισθητά.

Ο Τσοκάνης και ο Μπαριέντος πήραν μέρος στη χθεσινή πρωινή προπόνηση στο 100%, αλλά ο Κώστας Μπράτσος θέλει να τους δει και στη σημερινή απογευματινή, προκειμένου να μάθει σε ποιο βαθμό ετοιμότητας βρίσκονται, με τα μηνύματα που δίνουν οι δύο μέσοι να είναι ενθαρρυντικά. Από ιατρικής άποψης έχουν το ΟΚ να αγωνιστούν αμφότεροι, ωστόσο είναι θέμα τεχνικής ηγεσίας πόσο θα τους χρησιμοποιήσει.

Για τον Πουρίτα, ισχύει ό,τι και για τους άλλους δύο, με την έννοια ότι έχει αποθεραπευτεί, αλλά στη χθεσινή προπόνηση ένιωσε κάποιες νέες ενοχλήσεις, όχι στο σημείο του προηγούμενου τραυματισμού του, γι’ αυτό και δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα, κάνοντας ένα διάστημα και ατομικό, χωρίς πάντως να δείχνει ότι έχει κάτι ανησυχητικό. Σήμερα διαπιστωθεί και για τον Αργεντινό δεξιό μπακ, που έχει λείψει τόσο πολύ, από τον Κώστα Μπράτσο πόσο μπορεί να τον υπολογίζει. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι και οι τρεις προαναφερθέντες παίκτες προέρχονται από αρκετό διάστημα απραξίας σε ό,τι αφορά στη συμμετοχή τους σε επίσημα παιχνίδια κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να συνεκτιμηθεί.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή σήμερα

Στιγμές χαλάρωσης μαζί με τις οικογένειές τους θα απολαύσουν σήμερα το βράδυ στη χριστουγεννιάτικη γιορτή, που θα γίνει σε αίθουσα του Ξενία, οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ του Βόλου.

Μανούχος τελικά o διαιτητής

Ο Βαγγέλης Μανούχος από την Αργολίδα θα είναι τελικά ο διαιτητής στο αυριανό ματς Βόλος-Παναθηναϊκός, καθώς μετά το προχθεσινό μπέρδεμα, χθες έγιναν γνωστοί οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο 32χρονος ρέφερι έχει ξαναδιαιτητεύσει στο πρόσφατο παρελθόν τα εξής παιχνίδια του Βόλου:

07/01/20 Βόλος-Ατρόμητος 0-3 (Κύπελλο)

04/02/21 ΟΦΗ-Βόλος 1-1 (Κύπελλο)

21/02/21 Βόλος-Απόλλων 2-0 (SL1)

14/03/21 Βόλος-ΑΕΚ 1-0 (SL1)

20/11/21 Βόλος-ΟΦΗ 0-2 (SL1).

Βοηθοί του Μανούχου αύριο στο Πανθεσσαλικό θα είναι οι Γιώργος Χριστάκογλου και Πέτρος Πατράς, 4ος ο Γιώργος Βρέσκας, VAR ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), και AVAR o Ανδρέας Μεϊντάνας(Αχαΐας).

Τα εισιτήρια με ΠΑΟ

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για τον επαναληπτικό αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος Βόλος – Παναθηναϊκός.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο καθημερινά από τις 9:00 έως τις 17:00.

Αύριο Πέμπτη (ημέρα του αγώνα) η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τις 10:00 έως τις 14:00 από το εκδοτήριο του σταδίου στη 2η Πεζογέφυρα.

Επίσης, εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα διατίθενται μέσω του viva.gr.

Σημειώνεται επίσης ότι ΔΕΝ θα δοθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Θύρα VIP: 50 ευρώ

Ολες οι υπόλοιπες θύρες: 15 ευρώ

Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.

Η είσοδος των φιλάθλων για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα, ενώ για τους κατόχους των απλών εισιτηρίων διαρκείας θα υπάρχει ξεχωριστή είσοδος (στην 2η πεζογέφυρα), ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Σημειώνεται ότι με βάση την ισχύουσα ΚΥΑ, απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου είναι η επίδειξη είτε του πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 είτε του πιστοποιητικού νόσησης covid-19.

Οι ανήλικοι από 13-17 χρόνων θα έχουν δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση με PCR Test έως 72 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ή Rapid Test έως 48 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Τα παιδιά ηλικίας έως 12 χρόνων θα εισέρχονται στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου δωρεάν (με τη συνοδεία κηδεμόνα) έχοντας στην κατοχή του βεβαίωση αρνητικού Self test.

Επιπλέον, βάσει της ισχύουσας ΚΥΑ, είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας κατά τη διάρκεια παραμονής στις εξέδρες του σταδίου.

Τέλος, λόγω των αυξημένων ελέγχων κατά την είσοδο των φιλάθλων, η ΠΑΕ Βόλος συστήνει του φίλους της ομάδας να προσέλθουν νωρίτερα στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ώστε να αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός στις εισόδους του σταδίου.

Ανάσες στους βασικούς

του ΠΑΟ στην προπόνηση

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα χθες η προπόνηση του Παναθηναϊκού διεξήχθη σε δύο γκρουπ. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης το πρωί της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης». Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Κουρμπέλης, Αγιούμπ και Μπεκ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ απών λόγω ίωσης ήταν ο Χατζηθεοδωρίδης.

Πρόστιμο στον ΠΑΟ

για το ματς με Βόλο

Ένα ακόμη πρόστιμο δέχτηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του, αυτή τη φορά στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Βόλο. Το πρόστιμο αυτό είναι ύψους 2.500 ευρώ σύμφωνα με την ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, που αναφέρει: «Στην τελευταία της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις: Κηρύσσει την εγκαλούμενη ΠΑΕ Παναθηναϊκός πειθαρχικώς ελεγκτέα, για πειθαρχικές παραβάσεις στον αγώνα Παναθηναϊκός-Βόλος ΝΠΣ για την 1η αγωνιστική της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος την 01/12/2021. Επιβάλλει, σε βάρος της εγκαλούμενης, χρηματική ποινή, συνολικού ύψους δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) ευρώ».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου