Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Δουλεύει για το ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό ο Βόλος

δουλεύει-για-το-ματς-κυπέλλου-με-τον-πα-252064

Εν μέσω σεναρίων για το μέλλον του Κώστα Μπράτσου στον πάγκο της ομάδας ως πρώτου προπονητή, οι κυανέρυθροι προετοιμάζονται για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο την προσεχή Πέμπτη στο Πανθεσσαλικό στη ρεβάνς του 2-1 στη Λεωφόρο με φόντο την πρόκριση στους οκτώ.

Η αναμέτρηση αυτή είναι από τις πιο καθοριστικές της χρονιάς, γιατί το Κύπελλο είναι στόχος της ομάδας και θέλει και σ’ αυτόν τον θεσμό τη διάκριση.

Ο Κώστας Μπράτσος, παρότι γνωρίζει ότι τα σενάρια αντικατάστασής του, που εκπορεύονται από αθηναϊκά ΜΜΕ, τον αδικούν κατάφωρα, αφού είναι εμφανής επί των ημερών του η βελτίωση της ομάδας, χωρίς όμως αυτή να έχει συνοδευτεί από τα ανάλογα αποτελέσματα, δουλεύει σκληρά, ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα του όσο το δυνατόν καλύτερη απέναντι σ’ αυτήν του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μετά την αναγκαστική … αγωνιστική απραξία του Σαββατοκύριακου, καθώς αναβλήθηκε το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Πανθεσσαλικό, που προσφερόταν για επιστροφή επιτέλους στις νίκες στο πρωτάθλημα, οι ρυθμοί ανεβαίνουν ενόψει Παναθηναϊκού, μία πρόκριση κόντρα στον οποίον μπορεί να ανεβάσει στα ύψη την ψυχολογία και να επαναφέρει τα χαμόγελα στο στρατόπεδο του Βόλου, ενώ θα τη συζητήσει όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Ο Βόλος είδε μετά τα ματς της 15ης αγωνιστικής, που ολοκληρώνεται σήμερα, ότι έχει ένα “μαξιλαράκι” ασφαλείας των έξι βαθμών από την προτελευταία θέση, που οδηγεί σε μπαράζ, καθώς μετά την κακή συγκομιδή των τριών βαθμών στα τελευταία εννιά ματς πρωταθλήματος έπειτα από τη νίκη της 5ης αγωνιστικής επί του Αστέρα Τρίπολης, που ήταν και η τελευταία, θέλοντας ή μη η ομάδα πρέπει να κοιτά και προς τα κάτω.

Ωστόσο, επειδή ο στόχος να μπει στην εξάδα είναι ο βασικός και δεν εγκαταλείπεται, οι κυανέρυθροι περιμένον να δουν και τα σημερινά αποτελέσματα στα ματς ΑΕΚ-ΟΦΗ και Αρης-Ιωνικός, θέλοντας ήττα των Κρητικών και ισοπαλία στο Κλ. Βικελίδης, ώστε να παραμείνει η διαφορά από την έκτη θέση στους τέσσερις βαθμούς, αλλά και να μην τον ξεπεράσει ο Ιωνικός, κάτι που θα γίνει σε περίπτωση που οι Νικαιώτες κάνουν τη μεγάλη έκπληξη.

Αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 1, σκόρερ και βαθμολογία:
Παναιτωλικός-Ατρόμητος 2-1
(3’ Φλόρες, 78’ Καρέλης – 56’ Μαυρομάτης)

Ολυμπιακός-Λαμία 1-0
(22’ Ελ Αραμπί)
ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 3-2
(43’ Ακπομ, 49’ πεν., 89’ πεν. Κούρτιτς – 12’ Σον, 60’ Χριστόπουλος)
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
(54’ Μαουρίσιο, 69’ Σάντσες)
Βόλος-Απόλλων (αναβλήθηκε)

Σήμερα
19:30 ΑΕΚ-ΟΦΗ
19:30 Αρης-Ιωνικός

Επόμενη (16η)
Σάββατο 4/1

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Ιωνικός
19:30 Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ
Κυριακή 5/1
17:15 Ατρόμητος-Βόλος
17:15 Λαμία-ΑΕΚ
19:30 Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός
19:30 ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός
21:30 Παναθηναϊκός-Αρης

Βαθμολογία
1. Ολυμπιακός 41
2. AEK 30
3. ΠΑΟΚ 28
4. Παναθηναϊκός 23
5. ΠΑΣ Γιάννινα 22
6. ΟΦΗ 19
7. Αρης 18
8. Αστέρας Τρίπολης 17
9. Βόλος 15
10. Παναιτωλικός 15
11. Ιωνικός 14
12. Λαμία 11
13. Ατρόμητος 9
14. Απόλλων Σμύρνης 7

*Ο Απόλλων Σμύρνης έχει τρία ματς λιγότερα, ο ΟΦΗ δύο και η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Αρης και ο Ιωνικός από ένα.

**Ο Αρης ξεκίνησε το πρωτάθλημα με μείον έξι βαθμούς

Ήττα έδρας για την Κ19

Η Κ19 του Απόλλωνα Σμύρνης επικράτησε με 0-2 του Βόλου στο Βασδέκειο για την 15η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Super League. Η ομάδα του Λευτέρη Βελέντζα άνοιξε το σκορ στο 14’ με τον Αράπι και διπλασίασε τα τέρματά της στο 44’ με τον Πρωτονοτάριο, με το 0-2 να μένει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

ΒΟΛΟΣ (Καλογήρου): Ναθαναηλίδης, Κατσαγεωργίου (85’ Μυλωνάς), Μαλαμούλης, Ζαχαρούλης, Σανάι, Λογαράς, Κασιούρας, Μεταξάς (78’ Λέλος), Τσαρούχας, Στόιος (67’ Σαρακίνης), Παπαθανασίου (78’ Κυριζάκης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Βελέντζας): Κυρίτσας, Γκούφας, Χατζημάρκος, Πρωτονοτάριος (92’ Στεφάνου Δ.), Τριανταφυλλίδης, Λάτσκα, Σκρελάϊ (62’ Μανέτας), Αράπι (92’ Τσώνος), Παπαδόπουλος Γ., Πίκουλας (88’ Σαραντίτης), Τσιχριτζής (88’ Σαχίνι).

Εχασε στο Αγρίνιο η Κ17

Η Κ17 του Βόλου, σε ματς που το τελικό 3-0 εις βάρος της στο αθλητικό κέντρο Emileon του Αγρινίου την αδικεί, δεν τα κατάφερε απέναντι στον γηπεδούχο Παναιτωλικό, που απλώς ήταν πολύ πιο αποτελεσματικός και μετέτρεψε σε γκολ τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Το παιχνίδι έγινε για την 1η αγωνιστική του τρίτου γύρου, με τον Βόλο να βρίσκεται πίσω στο σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό, όταν ο Μωραΐτης έκανε το 1-0. Στο 58’ ο Μπρατσιώτης από πάσα Κυριαζή έγραψε το 2-0 και στο 83’ ο Καβαλλάρης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Παπασωτήρης, Τρομπούκης, Κουτσουπιάς, Μποκώρος, Μόκκας (70’ λ. τρ. Βλαχοδήμος), Ράδος Κοντούρης Κυριαζής (83’ Γαλιάτσος), Γιωτόπουλος (61’ Καβαλλάρης), Μωραΐτης (83’ Μπίζος), Μπρατσιώτης

ΒΟΛΟΣ (Δανόπουλος): Χάιτας, Σίμος, Τρίχας, Ζέρβας, Γαβριηλίδης (65’ Πλωμαρίτης), Κουφογιώργος (55’ Νταβλαμάνος), Κωνσταντόπουλος (55’ Κουτσουράκης), Τασιούλας (70’ Μπασαγιάννης), Καπετάνος, Τζαφέρι (70’ Μακρονάσιος), Τόμε

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου