ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πάλεψε με Λεβαδειακό αλλά ηττήθηκε η Νίκη (0-1)

πάλεψε-με-λεβαδειακό-αλλά-ηττήθηκε-η-ν-731825

Στο στάδιο του Αλμυρού «Αθανάσιος Ραγάζος» φιλοξενήθηκε εκ νέου χθες η Νίκη Βόλου, όπου μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ την περασμένη Τετάρτη, υποδέχθηκε αυτή τη φορά τον Λεβαδειακό, που θα συναντήσει εκ νέου στο πρωτάθλημα της Super League 2, εφόσον «περάσει» η αναδιάρθρωση.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Συμελίδης στο 53ο λεπτό με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, που δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο. Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, ο Λεβαδειακός βρήκε το τέρμα που έκανε τη διαφορά, με την Νίκη Βόλου από την άλλη να προσπαθεί για την ισοφάριση, αλλά τόσο ο Μπαλάφας, όσο και ο Γκονζάλες, δεν μπόρεσαν να σκοράρουν στο 74’. Αξίζει να σημειωθεί πως με την ομάδα του Λεβαδειακού αγωνίστηκε ο πρώην κυανόλευκος Χρήστος Τζιώρας, χάνοντας την ευκαιρία να σκοράρει κόντρα στην πρώην του ομάδα.

Οι σημαντικότερες στιγμές του αγώνα

Το πρώτο ημίχρονο θα ξεχαστεί πολύ εύκολα από τις δύο ομάδες, μιας και καταγράφηκε μόλις μία τελική προσπάθεια, κι αυτή από τους φιλοξενούμενους, όταν ο Κονέ επιχείρησε σουτ εκτός περιοχής στο 29’, αλλά η μπάλα πέρασε εκτός εστίας της Νίκης Βόλου και συγκεκριμένα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Από την άλλη οι κυανόλευκοι παρότι κέρδισαν τρία κόρνερ δεν μπόρεσαν σε καμία περίπτωση να απειλήσουν σε στημένη μπάλα.

Το δεύτερο μέρος είχε περισσότερο ενδιαφέρον, και ο Νίλι, που είχε περάσει ως αλλαγή για τον Λεβαδειακό έκανε ατομική ενέργεια και σούταρε στο 46’ από το ύψος της περιοχής, με τον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει.

Ωστόσο τέσσερα λεπτά αργότερα και στο 50’ ο Νίλι εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και έφερε την μπάλα με συρτή πάσα έξω από την περιοχή της Νίκης. Εκεί και στο ημικύκλιο καραδοκούσε ο Συμελίδης, που με δυνατό σουτ, «τίναξε» τα δίχτυα των τυπικά γηπεδούχων, με τον Παπαδόπουλο να απλώνει τα χέρια του, αλλά να μην μπορεί να αποσοβήσει το 0-1. Ακολούθως και στο 66’ ο Τζιώρας έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που έπιασε πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Περιστερίδη, που είχε περάσει ως αλλαγή.

Η Νίκη θα μπορούσε να έχει πετύχει την ισοφάριση στο 74’, θέλοντας να απαντήσει με κόρνερ. Ο Τσιώλης εκτέλεσε από τα δεξιά, ο Μπαλάφας, που είχε προωθηθεί πήρε την κεφαλιά, με τον Γκονζάλες να πετάγεται στην πορεία της χωρίς να καταφέρει να την σπρώξει στα δίχτυα.

Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης τίποτα δεν έμελλε να αλλάξει με τους κυανόλευκους να χάνουν σε τρίτο σερί φιλικό παιχνίδι, μετά από Τοξότη, ΑΕΛ και χθες Λεβαδειακό και να μετράνε μία νίκη απέναντι στην Παναχαϊκή.

Επόμενο παιχνίδι πλέον για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη, είναι αυτό απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Παπαδόπουλος (60’ Περιστερίδης), Κάρδαρης, Πολίμος (64’ Θεοδωρόπουλος), Αργύρης (60’ Αλιατίδης), Τσιμπούκας (46’ Μπαλάφας), Μπιτσάκος (60’ Μπόσιο), Ιμπάνιεζ (60’ Ντομίνγκεθ), Σαλαμούρας, Οικονομίκος (46’ Μέτσε), Απ. Τσιώλης, Γκονζάλες.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκέκας (70’ Αγγελόπουλος), Ενόμο (62’ Γεράκιος), Βήχος (70’ Λ. Τσιώλης), Καραχάλιος (62’ Καραμπάς), Λιάγκας (70’ Κάκκο), Νίκας (70’ Πούλος), Παναγιώτου (70’ Μακρής), Συμελίδης (62’ Βαγγέλοφ), Κονέ (46’ Νίλι), Μυτίδης (62’ Τζιώρας), Μεχία (86’ Κυριαζής).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου