ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Mπαλάφας: «Όλοι δείχνουν να κατανοούν …τι θέλει ο προπονητής»

mπαλάφας-όλοι-δείχνουν-να-κατανοούν-734150

Με τον πολύπειρο Σωτήρη Μπαλάφα να δηλώνει πως όλοι οι παίκτες παλιοί και νέοι δείχνουν πως κατανοούν αυτά που θέλει ο προπονητής και να προβλέπει πως το νέο πρωτάθλημα σε ποιότητα, δεδομένα ότι θα είναι καλύτερο, συνεχίζεται χωρίς προβλήματα η προετοιμασία της Νίκης στην οποία «προστέθηκε» και ο Αργεντινός Ροχάνο αλλά και ο Ηλίας Πολίμος.

Ο Σωτήρης Μπαλάφας μίλησε, από την Πορταριά του Πηλίου, στην οποία θα παραμείνει για μία ακόμα μέρα η αποστολή της Νίκης και για το φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΛ και το τέλος του βασικού σταδίου της προετοιμασία,. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το φιλικό με την ΑΕΛ: «Η ομάδα είχε θετική παρουσία. Αποτυπώσαμε στον αγωνιστικό χώρο όλα όσα μας έχει πει ο προπονητής, όσον αφορά την αμυντική μας διάταξη. Επιθετικά προσπαθήσαμε, αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε πως ακόμα δεν έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτό το κομμάτι, είναι σε αρκετά πρώιμο στάδιο η προετοιμασία μας. Προσωπικά, νιώθω ιδιαίτερα ευχαριστημένος γιατί όλα τα παιδιά, παλιά και νέα, έδειξαν να κατανοούν αυτά που θέλει ο προπονητής. Αγωνιστήκαμε απέναντι σε μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, η οποία είναι πολύ πιο μπροστά από εμάς, στην προετοιμασία της. Σαν Νίκη Βόλου, προπονούμαστε μαζί δύο εβδομάδες περίπου, ενώ η ΑΕΛ, σε δέκα περίπου μέρες, θα έχει αγώνα πρωταθλήματος. Δείξαμε πως είμαστε σε αρκετά καλό δρόμο, ακολουθήσαμε τον ρυθμό τους, είχαμε καλά τρεξίματα, παρά το γεγονός πως τα πόδια μας είναι “βαριά”, εξαιτίας των επίπονων διπλών προπονήσεων».

Για το πώς εκτυλίχθηκε, κατά τη γνώμη του, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για την ομάδα του: «Διαπίστωσα πως η ομάδα έχει δυναμώσει αρκετά, έγιναν καλές επιλογές, όσον αφορά την προσθήκη των νέων ποδοσφαιριστών. Εμείς οι παλιοί προσπαθούμε να κάνουμε όλο το σύνολο μία οικογένεια, το κλίμα είναι καλό, αλλά το σημαντικότερο κομμάτι, σε μία ομάδα, είναι το να καταφέρεις να πετύχεις την απόλυτη ομοιογένεια και χημεία. Από ‘κει και πέρα, αν καταφέρουμε όλοι μας να αφομοιώσουμε αυτά που λέει ο προπονητής, θα έχουμε μία καλή πορεία. Είναι πολύ νωρίς ακόμα, δουλεύουμε σκληρά και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Η συνεργασία μας με το τεχνικό τιμ είναι άψογη, ενσωματώθηκαν κάποια νέα παιδιά που έχουν γνώσεις. Είναι πολύ σημαντικό, σε ένα προπονητικό επιτελείο, ο καθένας να έχει τον ρόλο του και να ασχολείται με συγκεκριμένα κομμάτια. Μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ κι είναι χαρά μας που είναι δίπλα μας».

Για τη συμμετοχή της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας: «Η ομάδα, πέρσι το καλοκαίρι, ξεκίνησε από το μηδέν. Άρχισε να προετοιμάζεται πολύ αργά, ενσωματώθηκαν πολλοί ποδοσφαιριστές στο ρόστερ, κυριολεκτικά, την τελευταία στιγμή, μέχρι να έρθει στο Βόλο ο Στάικος, ήμασταν στην τελευταία θέση. Στη συνέχεια, όμως, όλα άλλαξαν, καταφέραμε να κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού και να φτάσουμε μία ανάσα από την απευθείας άνοδο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθειά μας και δικαιωμένοι που καταφέραμε, τελικώς, να αλλάξουμε κατηγορία. Όσον αφορά το νέο πρωτάθλημα που θα λάβουμε μέρος, θα έχει πολλά κοινά, σε σχέση με τη Football League, όσον αφορά τον ανταγωνισμό. Θα υπάρξουν μερικές ιστορικές ομάδες που θα διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω. Σε ποιότητα, δεδομένα θα είναι καλύτερο. Πιστεύω ότι θα είμαστε από τις ομάδες που, στον αγωνιστικό χώρο, θα έχει έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα».

Στην Νίκη μετά τους Αργύρη και Ροχάνο στα μεταγραφικά φαίνεται να υπάρχει συμφωνία και με τον 25χρονο ακραίο μπακ Ηλία Πολίμο που αγωνίστηκε στο προχθεσινό φιλικό με την ΑΕΛ , ενώ για την ομάδα υπάρχει νέο τεστ και την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου με τον Λεβαδειακό.

Εγγραφές στα τμήματα της Νίκης

Ο Σύλλογος του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”, με 96 χρόνια αδιάλειπτης πορείας, συνεχίζει και φέτος να υποδέχεται στους κόλπους του, τα νέα παιδιά, που θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Τα παιδιά, μαθαίνουν να πειθαρχούν μέσα από ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα που εκπονούνται από τα τμήματα του Συλλόγου και τους έμπειρους προπονητές, να συνεργάζονται με τους συναθλητές τους και γαλουχούνται με τις αρχές και τις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι». Πληροφορίες κι εγγραφές:

Βόλεϊ : Επικοινωνία: Σοφία Μπουμπούκη 6974669731, Βάσω Καζοπίδου 6974373947

Κολύμβηση: Τηλεφωνικά και με φυσική παρουσία στο κολυμβητήριο Ν.Ιωνίας Βόλου ” Β. Πολύμερος ” και ώρες 18:00-19:30.

Επικοινωνία: Γραμματεία τμήματος: Ειρήνη Τσελεπίδου 6985789645.

Εφορος κολύμβησης: Χατζηεφραιμίδης Ιορδάνης 6937250375.

Ποδηλασία: Επικοινωνία: Σπύρος Μορφόπουλος: 6945307109

Πόλο: Επικοινωνία: 6906732897

Ρυθμική: Καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου 18.00-20.00 στο Αθλητικό Κέντρο Βασδέκειο

Επικοινωνία: Προπονήτρια – Γαλλιού Ιωάννα (Ζάννα) : 6936586717

Στίβος: Γραφεία στίβου στο Πανθεσσαλικό στάδιο και ώρες 6.00μ.μ. – 8.30μ.μ.

Επικοινωνία: 24210-91560

Ακαδημία μπάσκετ ανδρών: 2ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας 18.00 – 20.00

Επικοινωνία: 6980283394 – 6942017036 – 6946174913

Ακαδημία μπάσκετ κοριτσιών: Επικοινωνία: Μαρίνος Βασίλης (έφορος): 6978366385, Σταυρόπουλος Βάιος (έφορος): 6931142594, Γαλανάκης Νίκος (προπονητής): 6937014336

Ακαδημίες ποδοσφαίρου: Έναρξη εγγραφών και προπονήσεων από τις 7 Σεπτεμβρίου

Γήπεδο Π. Μαγουλάς, ώρες επικοινωνίας: 10:00-14:00

Επικοινωνία: 24210 85221 και 6974941072

Γραμματεία Συλλόγου Πανθεσσαλικό: 24210 – 85221.

Σε ποδηλατικό αγώνα

Το τμήμα ποδηλασίας της Νίκης Βόλου, με την ακαδημία και το τμήμα ενηλίκων, συμμετείχε σε διασυλλογικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας στην Άκρη Ελασσόνας, που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο ποδηλατικός γυμναστικός σύλλογος Λάρισας, τηρώντας αυστηρότατα όλα τα πρωτόκολλα κατά πανδημίας COVID-19.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Σαβοργιαννάκης Κων/νος χάλκινο μετάλλιο κατηγορία ΜΑΣΤΕΡΣ Γ 11ος γενικής, Καλαντώνης Δημήτριος 6ος κατηγορία ΜΑΣΤΕΡΣ Β 9ος γενικής, Παπαμιχαήλ Αντώνιος 10ος κατηγορία παίδων, Τσιουκαντάνας Αντώνιος 12ος κατηγορία παίδων, Σαβοργιαννάκης Άγγελος 6ος κατηγορία παμπαίδων και Καλαντώνης Απόστολος 11ος κατηγορία μίνι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου