ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Οικονομίκος: «Με δουλειά και πίστη στο πλάνο»

οικονομίκος-με-δουλειά-και-πίστη-στο-741619

Η Νίκη Βόλου συνεχίζει κανονικά την προετοιμασίας της στην Πορταριά και ο ποδοσφαιριστής Στέργιος Οικονομίκος μίλησε για τη συνέχιση της… θητείας του στα κυανόλευκα, ελπίζοντας φέτος να πάρει περισσότερες συμμετοχές και εμπειρίες.

Ο Στέργιος Οικονομίκος ήταν εκείνος που κλήθηκε να μοιραστεί με τον κόσμο της ομάδας, τις πρώτες σκέψεις του, κατά τη διαμονή του στην Πορταριά, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας εκείνου και των συμπαικτών του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις πρώτες ώρες εκείνου και των συμπαικτών του στην Πορταριά για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας: «Το κλίμα είναι πολύ καλό, έχουμε όλοι εναρμονιστεί στην ατμόσφαιρα της προετοιμασίας, έχουμε έρθει πολύ σοβαροί κι έτοιμοι ψυχολογικά, με διάθεση για δουλειά. Οι πρώτες ώρες μας βοηθούν περισσότερο στην προσαρμογή μας, αλλά γενικά, σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, έχουμε μπει σε διαφορετικούς ρυθμούς κι έχουμε ξεκινήσει αρκετά δυνατά. Πιστεύω πως, αν δεν υπάρχουν τραυματισμοί, κάτι που εύχομαι σε όλα τα παιδιά της ομάδας, θα έχουμε μία πάρα πολύ καλή χρονιά».

Για τις αγωνιστικές ευκαιρίες που πήρε πέρσι και ποιος θέλει να είναι ο ρόλος του τη φετινή χρονιά: «Πέρσι ήρθα στην ομάδα τον Φεβρουάριο, αλλά κατάφερα να πάρω κάποιες ευκαιρίες, έστω και λίγες. Φέτος είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μένα, ξεκινώ με την ομάδα από την αρχή της χρονιάς και προετοιμάζομαι με αυτήν, αν συνεχίσω έτσι, με δουλειά και πίστη στο πλάνο των προπονητών μου, θα καταφέρω να έχω ξανά τις ευκαιρίες και τον ρόλο που μου αξίζουν».

Για το γεγονός πως του χρόνου η Νίκη θα αγωνίζεται στη Superleague 2: «Αυτό είναι πολύ θετικό για όλους μας, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Θα αγωνιστούμε σε μία αμιγώς επαγγελματική κατηγορία και θα βάλουμε όλοι τα δυνατά μας για το καλύτερο».

Κλεισμένος ο Περιστερίδης

Παίκτης της Νίκης Βόλου θα πρέπει να θεωρείται ο Κώστας Περιστερίδης, με τον 29χρονο τερματοφύλακα να ξεκινά προπονήσεις από την περασμένη Δευτέρα, βρισκόμενος στην Πορταριά και αυτό που απομένει είναι και η τυπική ανακοίνωση της μεταγραφής του, από τον ΠΑΣ Γιάννινα, από τον οποίο κι έμεινε ελεύθερος.

Υπό τις οδηγίες του Στάικου Βεργέτη, βρίσκονται οι: Μανώλης Αποστολίδης, Κώστας Παπαδόπουλος, Κώστας Περιστερίδης, Αντώνης Θεοδωρόπουλος, Θοδωρής Κουκουτής, Κώστας Κάρδαρης, Γιώργος Φλώρος, Μανώλης Αλιατίδης, Θωμάς Τσιμπούκας, Σωτήρης Μπαλάφας, Λούκας Μπόσιο, Αλέξανδρος Μπιτσάκος, Νέτι Μέτσε, Τζόρνταν Ντομίνγκεθ, Αντώνης Μαυροζούμης, Γιάννης Κοπιτσής, Εμάνουελ Ιμπάνιεθ, Αχιλλέας Σαλαμούρας, Άλεξ Κρουθ, Στέργιος Οικονομίκος, Αποστόλης Τσιώλης, Σέρχιο Γκονζάλες και Μίλτος Χρόνης.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιστρέψει και ο Αντόνιο Ροχάνο, που έχει πάρει ειδική άδεια, μιας και γέννησε η γυναίκα του.

Αύριο το πρώτο φιλικό

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε τη σειρά των φιλικών αγώνων που θα δώσει η ομάδα, πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, που υπολογίζεται για τις αρχές Οκτωβρίου. Το πρώτο τεστ θα δοθεί αύριο Πέμπτη, με αντίπαλο την Παναχαϊκή.

Η ανακοίνωση των φιλικών: Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ανακοινώνει τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει κατά την προετοιμασία της, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών της, το φθινόπωρο.

Αναλυτικά:

Πέμπτη 27 Αυγούστου:

Νίκη Βόλου – Παναχαϊκή

Κυριακή 30 Αυγούστου:

Νίκη Βόλου – Τοξότης

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου:

Νίκη Βόλου – ΑΕΛ

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου:

Νίκη Βόλου – Λεβαδειακός

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου:

Νίκη Βόλου – Αναγέννηση Καρδίτσας

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου:

Νίκη Βόλου – Απόλλων Λάρισας

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου:

Νίκη Βόλου – Τρίκαλα

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου:

Νίκη Βόλου – ΠΑΟ Καλλιθέας

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου:

Νίκη Βόλου – Βέροια

Τα φιλικά με Παναχαϊκή και Τοξότη θα διεξαχθούν στην Πορταριά και η ώρα έναρξής τους θα γνωστοποιηθεί εγκαίρως, τις επόμενες ημέρες. Εκτός των δύο πρώτων χρονικά φιλικών που θα γίνουν, κατά τη διάρκεια της παραμονής της ομάδας στο Πήλιο, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, για όλα τα άλλα παιχνίδια θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση, σχετικά με την έδρα και την ώρα πραγματοποίησής τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου