ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Ενίσχυση στον άσο από το πάνω ράφι

νικη-βολου-ενίσχυση-στον-άσο-από-το-πάν-743064

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με την ομάδα της Νίκης Βόλου να ξεκινά από σήμερα τη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας της, οι κυανόλευκοι δεν σταματούν να συνεχίζουν και εκτός αγωνιστικών χώρων τη δράση τους, θέλοντας να ενισχύσουν το υπάρχον υλικό.

Με την άνοδο να έχει «κλειδώσει» οι κυανόλευκοι είναι διατεθειμένοι να ξεπεράσουν τα όσα προβλήματα δημιουργήθηκαν τους τελευταίους μήνες και να προχωρήσουν δίνοντας τα κατάλληλα εργαλεία στα χέρια του προπονητή Στάικου Βεργέτη.

Ενα από τα… πολύτιμα εργαλεία αναμένεται να είναι και ο 29χρονος τερματοφύλακας

Κώστας Περιστερίδης, ο οποίος με παραστάσεις αλλά και συμμετοχές στις μεγαλύτερες κατηγορίες, μπορεί να ενισχύσει τους κυανόλευκους κάτω από τα γκολποστ, παράλληλα με τους Μάνο Αποστολίδη και Κώστα Παπαδόπουλο.

Ο υψηλόσωμος πορτιέρο, που υπήρξε διεθνής με την εθνική Νέων, ενώ έχει κληθεί και στην Ανδρών το 2012, θα βρίσκεται σήμερα στον Βόλο, συζητώντας το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη Νίκη, κι εφόσον οι δύο πλευρές τα βρουν, τότε θα προχωρήσει και η μεταγραφή του.

Η απόκτηση του ή όχι θα γίνει γνωστή σήμερα, με την Νίκη Βόλου να θέλει το «ναι» του ποδοσφαιριστή, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν μέλος του ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο τα τελευταία δυο χρόνια είναι μόλις μία συμμετοχή με τους Γιαννιώτες στη Super League 2 στις 8 Μαρτίου και πριν διακοπούν τα πρωταθλήματα λόγω κορονοϊού, φορώντας ξανά τα γάντια του σε επίσημο ματς μετά από τις 7 Φεβρουαρίου 2018.

Με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα ο Περιστερίδης κατέγραψε 23 συμμετοχές στην Super League 1 την διετία 2015-17, αλλά από το 2017 έως το 2019 δεν αγωνίστηκε σε κανένα παιχνίδι, κυρίως λόγω τραυματισμών.

Ο Περιστερίδης γεννήθηκε στα Χανιά στις 24 Ιανουαρίου 1991 και έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην ομάδα της Ιωνίας Χανίων. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Ολλανδία για λογαριασμό των ομάδων Νέων του Αγιαξ, όπου και αγωνίστηκε τόσο στην Κ17 όσο και στην Κ18. Στη συνέχεια, το 2009 και σε ηλικία 18 ετών μεταγράφηκε στην Βόλενταμ (Β’ Εθνική Ολλανδίας) ενώ ένα χρόνο αργότερα και την διετία 2010-12 ήταν μέλος της Ολλανδικής Αλμερε Σίτι, παίζοντας σε 9 αγώνες της Β’ Κατηγορίας.

Από κει και πέρα αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Super League με τον Πανιώνιο (17 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο τη σεζόν 2012-13) και ακόμη έξι με τον Πλατανιά τη διετία 2013-15, επίσης στη Super League.

Αναμφίβολα εφόσον αποκτηθεί και δεν έχει θέματα τραυματισμών, μπορεί να αποδειχθεί «λίρα εκατό» για τους κυανόλευκους.

Ανεβαίνει Πορταριά, έκλεισε φιλικά

Στην Πορταριά και κάτω από ιδανικές συνθήκες θα βρίσκεται από σήμερα η ομάδα της Νίκης Βόλου, ξεκινώντας το πιο επίπονο κομμάτι διπλών προπονήσεων.

Παράλληλα με το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, οι κυανόλευκοι ανακοίνωσαν και τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα του Στάικου Βεργέτη ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών της, το φθινόπωρο. Σε αυτά ξεχωρίζει φυσικά η αναμέτρηση με την ΑΕΛ!

Αναλυτικά:

Πέμπτη 27 Αυγούστου:

Νίκη Βόλου – Παναχαϊκή

Κυριακή 30 Αυγούστου:

Νίκη Βόλου – Τοξότης

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου:

Νίκη Βόλου – ΑΕΛ

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου:

Νίκη Βόλου – Λεβαδειακός

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου:

Νίκη Βόλου – Αναγέννηση Καρδίτσας

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου:

Νίκη Βόλου – Απόλλων Λάρισας

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου:

Νίκη Βόλου – Τρίκαλα

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου:

Νίκη Βόλου – Καλλιθέα

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου:

Νίκη Βόλου – Βέροια

Τα φιλικά με Παναχαϊκή και Τοξότη θα διεξαχθούν στην Πορταριά και η ώρα έναρξής τους θα γνωστοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου