ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Εργομετρικά τεστ… και αισιοδοξία για 2η κατηγορία

εργομετρικά-τεστ-και-αισιοδοξία-για-746576

Σε ρυθμούς προετοιμασίας έχει μπει πλέον η Νίκη Βόλου που προετοιμάζεται να παίξει σε μια 2η κατηγορία και χθες οι ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν υπό την επίβλεψη του τεχνικού τιμ σε εργομετρικές εξετάσεις, στο γυμναστήριο Gym Way, προκειμένου να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται ο κάθε ποδοσφαιριστής, ενώ στη συνέχεια έγιναν και τεστ ταχύτητας με φωτοκύτταρα στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού.

Ενώ στη Νίκη βλέπουν πως τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον δεν είχαν γίνει ποτέ τόσο αναλυτικές εξετάσεις … βλέπουν και ψηλότερα… και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Αλέξης Παπακωνσταντίνου, στις δηλώσεις μετά τον αγιασμό και την «πρώτη» της ομάδας εξέφρασε την αισιοδοξία πως η 2η επαγγελματική κατηγορία θα είναι αυτή που θα αγωνιστεί η Νίκη Βόλου: «Όπως έχω πει και σε προηγούμενες δηλώσεις, πλέον έχουμε κουραστεί να ασχολούμαστε με το τι θα γίνει. Εμείς προχωράμε και κάνουμε τις κινήσεις που μπορούμε να κάνουμε και ξεκινάμε προετοιμασία ασχέτως σε ποια κατηγορία θα παίζουμε. Θεωρούμε ότι με βάση την περσινή προσπάθεια και ότι διεκόπη το πρωτάθλημα κάτω από δύσκολες συνθήκες, αξίζουμε μία θέση στη Β’ Εθνική σε οποιαδήποτε μορφή κι αν είναι. Από κει και πέρα αλλάζουν συνεχώς τα δεδομένα και είναι δύσκολο κάποιος να κάνει μια πρόβλεψη. Θεωρώ ότι η Νίκη Βόλου, παρόλα αυτά, θα βρίσκεται στη Β’ Εθνική. Ευελπιστώ η ΕΠΟ και η Super League 2 θα κάνουν τα δέοντα για να είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αυτό ξεκινά από την οικονομική υποστήριξη από τα τηλεοπτικά, το μετοχικό κεφάλαιο και την αδειοδότηση, πράγματα που έχω τονίσει και στο παρελθόν. Περιμένουμε τις εξελίξεις, αλλά όπως βλέπετε δε μένουμε σε αδράνεια» ανέφερε, τονίζοντας πως και για τις μεταγραφικές κινήσεις που γίνονται «κάποιοι παίκτες που έχουν βάλει σαν όρο, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή τους, ότι θα παίζουμε στη Β’ Εθνική. Οπότε αυτό πρέπει να το σεβαστούμε. Εμείς έχουμε κάνει όλες τις διαδικασίες, αλλά για να ολοκληρωθούν αυτές οι μεταγραφές, πρέπει να ξέρουμε οριστικά σε ποια κατηγορία θα αγωνιζόμαστε».

Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα έρθουν στη Νίκη κι άλλοι παίκτες πέραν των 22 που έδωσαν το «παρών» στην «πρώτη» και ήταν οι: Μάνος Αποστολίδης, Μάνος Αλιατίδης, Θωμάς Τσιμπούκας, Σωτήρης Μπαλάφας, Γιάννης Κοπιτσής, Αντώνης Μαυροζούμης, Χορδάν Ντομίνγκεθ, Άλεξ Κρουθ, Απόστολος Τσιώλης, Στέργιος Οικονομίκος, Άνθιμος Καθηνιώτης (γκολκίπερ από την Κ17 της Νίκης), Μιλτιάδης Χρόνης (από την Κ17 της Νίκης), Δημήτρης Κοντοστάθης (τερματοφύλακας από την Αγία Παρασκευή), Γιώργος Γαλανόπουλος ( στόπερ από τον Θησέα), Θοδωρής Κουκουτής (αριστερός μπακ από το Αθλητικό Κολλέγιο Νίκης), Αντώνης Θεοδωρόπουλος (από την Κ19 του ΝΠΣ Βόλος), Γιώργος Φλώρος (δεξιός μπακ από το Αθλητικό Κολλέγιο Νίκης), Νέτι Μέτσε (επιστρέφει από τον Καραισκάκη), Αχιλλέας Σαλαμούρας (από την Κ19 του ΠΑΟΚ) και οι τρεις νέοι Αργεντίνοι Λούκας Μπόσιο, Εμανουέλ Ιμπάνιεζ και Σέρχιο Γκονζάλες. Πάντως ενώ απουσίαζαν οι Κώστας Παπαδόπουλος, Αντόνιο Ροχάνο, Αλέξανδρος Μπιτσάκος και Κώστας Κάρδαρης, πιθανή είναι και η επιστροφή του Άγγελου Αργύρη στη Νίκη.

Ευχές Θησέα στον Γαλανόπουλο

Υγεία και επιτυχίες με τη Νίκη Βόλου ευχήθηκε ο Θησέας στο Γιώργο Γαλανόπουλο. Η ανακοίνωση: Μια ακόμη δικαίωση για την ομάδα του Θησέα, που βλέπει έναν ακόμη ποδοσφαιριστή του να κάνει το βήμα παραπάνω στη καριέρα του. Αυτή την φορά πρόκειται για τον Γιώργο Γαλανόπουλο, ο οποίος από την νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Νίκης Βόλου. Ο Θησέας εύχεται στον ποδοσφαιριστή Υγεία και κάθε επιτυχία με την νέα του ομάδα.

Ξεκίνημα στο μπάσκετ

Ξεκίνημα και για την μπασκετική Νίκη σήμερα με έναρξη της προετοιμασίας: «Καλούνται οι παρακάτω μπασκετμπολίστες της Νίκης Βόλου να βρίσκονται σήμερα Τετάρτη 19/8/2020 και ώρα 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, προκειμένου να λάβουν μέρος στην έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της σεζόν που ξεκινάει για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας: Αναγνωστίδης Γιάννης, Βερτζάγιας Άρης, Δελεντζές Γεράσιμος, Διγενής Στέφανος, Ευτυχίδης Γιάννης, Κουτίνας Σάκης, Κωστούλας Αποστόλης, Λόλας Δημήτρης, Μπούρας Αλέξανδρος, Μπουσκολίτης Βασίλης, Σαριμπαλίδης Κώστας, Τάσσος Φώτης, Τσώλης Παναγιώτης και Φιλιππόπουλος Παναγιώτης.

Στο μεταξύ ξεκίνησαν οι εγγραφές στην ακαδημία μπάσκετ της Νίκης Βόλου. Η ανακοίνωση αναφέρει: « Έλα να παίξεις, έλα να χαμογελάσεις, έλα να κάνεις φίλους, έλα να μάθεις τα μυστικά του μπάσκετ. Προπονητικό staff: Ανδρέας Μαύρος, Γιώργος Κοσμάτος, Ανδρέας Τσιριγωτάκης, Βασίλης Γιωτόπουλος, Τηλ επικοινωνίας: 6980283394, 6942017036 & 6946174913».

Συμφωνία με πολυιατρείο

Ο Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” και η “Φροντίδα Ιδιωτικές Ιατρικές Υπηρεσίες ΙΚΕ” ενώνουν τις δυνάμεις τους , υπογράφοντας συμφωνία συνεργασίας, που θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη στην παροχή ιατρικών παροχών, όχι μόνο για τους αθλητές, αλλά και για τα μέλη του Συλλόγου.

Τη συμφωνία υπέγραψε ο πρόεδρος του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” Στέργιος Φάτσης και η Αικατερίνη Ξηροκώστα, Ιατρός και διευθύντρια του πολυιατρείου “Φροντίδα”.

Η σύμβαση έχει χρονική διάρκεια ενός έτους και ισχύει από 1ης Σεπτεμβρίου 2020, μέχρι 1η Οκτωβρίου 2021 και προβλέπονται χρυσές κάρτες για το Δ.Σ. και προνομιούχες κάρτες για όλα τα μέλη του συλλόγου, που θα είναι ταμειακώς ενημερωμένα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου