ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ανεβάζουν στροφές

ανεβάζουν-στροφές-690727

Δίχως να αναδείξει νικητή ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι στην Καρδίτσα για την ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία ήρθε ισόπαλη με 2 – 2 απέναντι στην τοπική Αναγέννηση. Οι κυανόλευκοι, που προβλημάτισαν στο πρώτο μέρος με την απόδοση τους, αλλά ανέβασαν στροφές στην επανάληψη, επιστρέφουν και πάλι σήμερα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με διπλές προπονήσεις μιας και χθες είχαν ρεπό.

Το πρώτο μέρος απέναντι στην Αναγέννηση, εύκολα θα ξεχαστεί από τον Παναγιώτη Τζαναβάρα και τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τέρμα του Γήτα στο28’, όμως κατάφεραν σε μία από τις λιγοστές φάσεις που δημιούργησαν στο πρώτο 45λεπτο, να ισοφαρίσουν σε 1 – 1 στο 40’ με τον Γκότοβο, να αποδεικνύεται λίρα – εκατό μιας και εκτός από τις αμυντικές αρετές, βοηθά την ομάδα και στα στημένα, και έτσι μετά από εκτέλεση φάουλ του Χαρτσιά, σκόραρε με κεφαλιά.

Στην επανάληψη οι κυανόλευκοι, ήταν ανώτεροι από την Αναγέννηση και κατάφεραν να σημειώσουν και ένα δεύτερο τέρμα στο 50’ με τον Πιτταρά να ανοίγει λογαριασμό και να δικαιώνει από νωρίς, όσους επέλεξαν για την παραμονή του και φέτος στο ρόστερ της ομάδας.

Η Νίκη θα μπορούσε να έχει συνεχίσει με ακόμη μία επιτυχία στα φιλικά της παιχνίδια, αν δεν ερχόταν το 89ο λεπτό όταν ο διαιτητής Μπεκιάρης καταλόγισε άδικα πέναλτι σε βάρος των φιλοξενούμενων, σε υποτιθέμενο χέρι του Μπιτσάκου, με το οποίο ο Χατζηρίζος ευστόχησε απέναντι από τον Tαΐρη, γράφοντας το τελικό 2 – 2.

Μάλιστα η απόφαση του ρέφερι είχε σαν αποτέλεσμα να ακολουθήσει σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, με τους κυανόλευκους να τα βάζουν με το ρέφερι και τους γηπεδούχους να ζητάν τα ρέστα, όμως τα πνεύματα ηρέμησαν στη συνέχεια και αφού πέρασε η πεντάλεπτη διακοπή.

Στα θετικά της αναμέτρησης συγκαταλέγεται, η πολύ καλή παρουσία των Τσίτα, Πιτταρά στην επανάληψη αλλά και η πρώτη εμφάνιση του Γάλλου Σειμάν, ο οποίος έδειξε πολύ καλά στοιχεία αγωνιζόμενος στη μεσαία γραμμή πλάι στον Ακασού, για 25 λεπτά.

Παράλληλα, μετά από μία εβδομάδα ο Ισπανός Ριβέρα, τέθηκε ξανά στη διάθεση του προπονητή του σε φιλικά παιχνίδια. Εκτός από την αναμέτρηση της Αναγέννησης έμειναν για διάφορους λόγους οι Μανουσάκης και Σοϊλέδης τους οποίους θα έχει και πάλι σήμερα κοντά του ο Παναγιώτης Τζαναβάρας.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σ.Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Μίχος (82’ Πάτρας), Κουκούλης (66’ Οικονόμου), Δημόπουλος (74’ Τζάνης), Ρόβας (82’ Φλιούκας), Γκουγκούδης (69’ Μπιτέλης), Καραχάλιος (79’ Μυργιώτης), Γήττας (62’ Χατζηρίζος), Μπουντούρης (69’ Γεωργακόπουλος), Χλωρός (79’ Κόκκινος), Μπουσινάκης (62’ Κρανιώτης).

Νίκη Βόλου (Π. Τζαναβάρας): Αποστολίδης (46’ Ταΐρης), Ζουλιώτης (90’ Γεωργατζής), Παπαδόπουλος, Ρεπετσάς, Γκότοβος, Αναστασόπουλος (46’ Ακάσου, 80’ Μπιτσάκος), Μπακάλης (65’ Σεΐμάν), Χαρτσιάς (46’ Τσίτας), Ισαάκ (46’ Πιτταράς), Γέσιτς (76’ Κορέτα), Τζιώρας (70’ Ριβέρα).

Φιλικό και συνεργασία με Πύρασο

Ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι με ομάδα της Α’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ.Θ. προγραμμάτισε η ομάδα της Νίκης Βόλου, μιας και μετά την αναμέτρηση της περασμένης Τετάρτης με την Α.Ε. Διμηνίου, οι κυανόλευκοι θα αγωνιστούν απέναντι στον Πύρασο την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου.

Σε ανακοίνωση της η ομάδα της Νέας Αγχιάλου αναφέρει πως θα υπάρξει συνεργασία με τη βολιώτικη ΠΑΕ τονίζοντας σχετικά: «Σε άριστο κλίμα έγινε το βράδυ του Σαββάτου η συνάντηση του προέδρου του Πυράσου, Θοδωρή Στάμου με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Ανδρέα Πάτση σε εστιατόριο στην παραλία της Νέας Αγχιάλου, παρουσία κι άλλων παραγόντων των δύο συλλόγων. Συζητήθηκαν διάφορα θέματα σε εγκάρδιο κλίμα και διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων για ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου σε επαγγελματικό κι ερασιτεχνικό επίπεδο. Συν τοις άλλοις, αποφασίστηκε να υπάρξει συνεργασία Πυράσου και Νίκης Βόλου σε όλα τα επίπεδα, αρχή γενομένης με τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου».

Σημειώνεται πως η Νίκη Βόλου το ερχόμενο Σάββατο θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πιερικό, ενώ ακόμη ένα τεστ με ομάδα της Κατερίνης έχει προγραμματιστεί στις 14 Σεπτεμβρίου, με το Βατανιακό που αντιμετώπισε πέρυσι στο Κύπελλο, να επισκέπτεται το Πανθεσσαλικό.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου