ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Συνέχεια στην ενίσχυση

συνέχεια-στην-ενίσχυση-693403

Νέες μεταγραφικές κινήσεις προανήγγειλε ο Ανδρέας Πάτσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε, μιλώντας επίσης για όλα τα θέματα που απασχολούν ή απασχόλησαν την ομάδα. Συμβόλαια τριετίας για Ταΐρη και Αργύρη.

Ο ισχυρός άνδρας της κυανόλευκης ΠΑΕ, αναφέρθηκε επίσης στις αποδεσμεύσεις των τριών ποδοσφαιριστών, που είναι οι Γκούμας, Γκολόσεβατς και Μασάνα, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νέο μεταγραφικό απόκτημα, τον Γάλλο Μικαέλ Σεϊμάν. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο ραδιόφωνο του Blue Star σχολιάζοντας αρχικά τη νέα ομάδα της Νίκης:

«Εχουμε καλή ομάδα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσιάζει στα φιλικά. Μάλιστα, στο Διμήνι που αγωνίστηκαν οι θεωρητικά αναπληρωματικοί έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και μου άρεσε αυτό που είδα».

Για τις πρόσφατες αποδεσμεύσεις των Γκούμα, Γκολόσεβατς και Μασάνα: «Έχουμε μία ομάδα καινούργια. Οι ποδοσφαιριστές αξιολογούνται καθημερινά. Όποια λάθη ή αστοχίες που είχαμε στην επιλογή ποδοσφαιριστών θα τα διορθώσουμε τώρα. Δεν θα κάνουμε τα λάθη τα περσινά που φτάσαμε Δεκέμβριο για να κάνουμε 8 – 9 αποδεσμεύσεις. Δε σημαίνει πως αυτοί οι παίκτες δεν ήταν καλοί. Απλά κάποιοι παίκτες δεν έδεναν με τους υπόλοιπους. Το να αποδεσμεύουμε ένα 10 – 15% των παικτών που πήραμε, συνιστά πολύ μεγάλη επιτυχία γιατί να μην ξεχνάμε πως το 90% της ομάδας είναι καινούρια.

Λάθη του παρελθόντος δεν θα τα ξανακάνω φέτος. Θέλω η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό από την πρώτη μέρα. Μη σας πω πως θέλω να κερδίζω και στα φιλικά!

Ο Γκούμας μου είπε πως ήρθε για να αγωνίζεται, όμως τη φανέλα του βασικού δεν την παίρνεις με τηλέφωνα, πρέπει να την κερδίσεις. Προφανώς και δεν άντεξε τον ανταγωνισμό».

Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα Μικαέλ Σεϊμάν: «Ο Σεϊμάν είναι πολύ καλή περίπτωση και έρχεται από ένα δυνατό πρωτάθλημα που δεν έχει καμία σχέση με το Ελληνικό. Είμαι βέβαιος για την αξία του Γάλλου, γιατί η επιλογή του δεν έγινε με βιασύνη. Μάλιστα, ήρθα μαζί του στο Βόλο και επειδή δεν μιλάει αγγλικά ήταν ένα «μουγκό» ταξίδι».

Για τη συνέχεια των μεταγραφικών κινήσεων: «Φέτος θα έχουμε 27 ποδοσφαιριστές από τους οποίους οι τρεις θα είναι τερματοφύλακες. Είναι πρόβλημα οι περισσότεροι αφού πρέπει να υπάρχει η σωστή χημεία και ισορροπία. Δεν μπορεί να γίνει δουλειά με περισσότερους παίκτες. Όλοι θα πρέπει να είναι σε θέση να αγωνιστούν στη βασική εντεκάδα. Ο προγραμματισμός έγινε έτσι κι αλλιώς για 40 αγώνες».

Για την πρόσφατη συνεδρίαση της Football League και τον καταρτισμό των ομίλων: «Δεν μας ενδιέφερε σε ποιον όμιλο θα αγωνιστούμε. Μάλιστα, στη συνεδρίαση της Football League πρότεινα στον κ. Καραγιάννη να διαλέξει όμιλο. Εγώ δήλωσα πως δεν μ’ ενδιαφέρει να αγωνιστώ στο Βόρειο όμιλο.

Για το σύστημα των play-off στο οποίο θα συμμετέχουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο: «Μου αρέσει το γεγονός πως ο πρωταθλητής του ομίλου δε θα πάρει το εισιτήριο απ’ ευθείας για τη Super League. Βέβαια, στόχος είναι να βγούμε πρώτοι στον όμιλό μας, ώστε να έχουμε το μπόνους των βαθμών που αντιστοιχούν στον πρώτο».

Για την παρουσία του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Σέρτζιαν Τσέροβιτς: «Φυσικά και δεν υπάρχει θέμα Τσέροβιτς. Δημιουργήσαμε μία ομάδα από το «μηδέν» και είναι λογικό κάποιες επιλογές να μη βγουν. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά του Σέρτζιο. Μη ξεχνάμε πως ο Γέσιτς ήρθε στην ομάδα μας για χάρη του Τσέροβιτς όπως και ο Μανουσάκης είναι επιλογή του».

Για το αν υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορεί να δοθούν δανεικοί: «Κανείς παίκτης δε θα δοθεί δανεικός. Μάλιστα, σήμερα ο Αργύρης και ο Ταΐρης υπέγραψαν 3ετή συμβόλαια».

Για τις ακαδημίες: «Ολα είναι έτοιμα για την έναρξη των ακαδημιών της ΠΑΕ με τις ανακοινώσεις να δημοσιεύονται από την ερχόμενη Δευτέρα».

Για το φιλικό με την ΑΕΛ, που είχε ανακοινώσει η ομάδα του κάμπου: «Οντως έγινε μία συζήτηση, όμως δε συμφωνήθηκε τίποτα. Υπήρχε το θέμα με το φιλικό του Πιερικού, οπότε δε γινόταν να διεξαχθεί φιλικό με την ΑΕΛ την επόμενη μέρα. Εμείς δεν είμαστε απ’ αυτούς που ρίχνουν μία ομάδα για να παίξουμε με άλλη που θεωρείται πιο «πιασάρικη».

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου