ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Εβαλε και Ανιέτε στη μηχανή

εβαλε-και-ανιέτε-στη-μηχανή-690735

Ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου είναι και επίσημα από χθες ο Αντόνιο Σάλας Κίντα γνωστός ως Ανιέτε. Ο 28χρονος μέσος, πρώην του Ολυμπιακού Βόλου, θα συνεχίσει την καριέρα του στα κυανόλευκα , υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνο.

Η είδηση για την απόκτηση του Ισπανού μέσου, «έσκασε» το πρωί της Κυριακής, με τους φίλους της ομάδας να περιμένουν, τις τελευταίες πινελιές στο φετινό ρόστερ, λίγο πριν και από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, αρχικά με το Κύπελλο στις 15 Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια με το πρωτάθλημα της Football League, στις 29 του ίδιου μήνα.

Μετά την πρόωρη αποχώρηση των Γκούμα, Γκολόσεβατς και Μασάνα, η ενίσχυση της ομάδας ήταν επιβεβλημένη και έτσι η αρχή έγινε με το Γάλλο μέσο Μικαέλ Σεϊμάν και χθες ακολούθησε και η προσθήκη του Ανιέτε, του οποίου το όνομα είχε παίξει τελευταία για την ομάδα του Τυρνάβου, αλλά οι απαιτήσεις του Ισπανού δεν μπορούσαν να καλυφθούν.

Πέρυσι ο Ανιέτε έδωσε σημαντικές λύσεις στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, παίζοντας πότε στις πλευρές της μεσαίας γραμμής και πότε στον άξονα, ενώ με τα 8 γκολ που σημείωσε, χάρισε βαθμούς στους ερυθρόλευκους, όπως και προκρίσεις σαν αυτή με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο, σκοράροντας μέσα στο Περιστέρι με εκτέλεση φάουλ.

Πλέον με την απόκτηση του Ανιέτε, οι μεταγραφές δείχνουν να έχουν ολοκληρωθεί και το οπλοστάσιο του Παναγιώτη Τζαναβάρα, να μοιάζει γεμάτο, όμως δεν αποκλείεται εφόσον προκύψει κάτι ακόμη αξιόλογο να γίνει η υπέρβαση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Antonio Salas Quinta Anete ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνο. Ο Ισπανός μέσος (01/10/1985), πέρυσι αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Βόλου ενώ στο παρελθόν έχει παίξει για λογαριασμό της AD Ceuta, της Real Jaen και της CD San Roque».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου