ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νέο τεστ στην Καρδίτσα ~ Σήμερα στις 7μ.μ. η Νίκη Βόλου

νέο-τεστ-στην-καρδίτσα-σήμερα-στις-7μ-μ-692827

Φιλοξενείται από την Αναγέννηση

Ακόμη ένα φιλικό τεστ, είναι προγραμματισμένο για σήμερα Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, με την ομάδα της Νίκης, να φιλοξενείται από την Αναγέννηση στην Καρδίτσα στις 7μ.μ. Οι κυανόλευκοι μετά τις νίκες επί της ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή με 3 – 1 και επί της Α.Ε. Διμηνίου με 4 – 0, θέλουν να επιβεβαιώσουν την αγωνιστική τους άνοδο.

Ντεμπούτο (έστω και για λίγα λεπτά) αναμένεται να πραγματοποιήσει με τη φανέλα της Νίκης, το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο 29χρονος Γάλλος μέσος Μικαέλ Σεϊμάν, που βρίσκεται από την Παρασκευή στο Βόλο και έχει ξεκινήσει ήδη προπονήσεις.

Μέσα στην εβδομάδα, η ΠΑΕ προχώρησε σε τρεις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι και αγωνίζονταν στο χώρο της μεσαίας γραμμής, με τους Γκούμα, Γκολόσεβατς και Μασάνα να κουνάνε μαντήλι και τον πρώτο να βρίσκει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη στον Παναιγιάλειο.

Η απόκτηση του Σεϊμάν, αναμένεται να καλύψει τα κενά αλλά και να δώσει στο σύνολο του Παναγιώτη Τζαναβάρα το κάτι παραπάνω που επιθυμούσε στον άξονα, μιας και όπως φάνηκε στα περασμένα φιλικά παιχνίδια, η ανάπτυξη από τον άξονα αντιμετώπιζε προβλήματα, με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να επιθυμεί η ομάδα του να μην είναι προβλέψιμη παίζοντας μόνο από τα άκρα όπου δεσπόζουν οι Γέσιτς και Μανουσάκης.

Οπως προανήγγειλε όμως και ο πρόεδρος της κυανόλευκης ΠΑΕ Ανδρέας Πάτσης σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε, θα υπάρξει συνέχεια στις μεταγραφές και πρόκειται να γίνει ακόμη μία τουλάχιστον, προκειμένου ο αριθμός του ρόστερ να φθάσει στους 27 ποδοσφαιριστές οι οποίοι και θα κληθούν να παλέψουν στις 40 αγωνιστικές (26 κανονικής διάρκειας – 14 play off).

Από τη Δευτέρα και αυτό το θέμα (των μεταγραφών) αναμένεται να μπει στην τελική ευθεία και να κλείσει έτσι το ρόστερ της φετινής χρονιάς με το οποίο η Νίκη θα ξεκινήσει τη φετινή κούρσα σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα και από εκεί και πέρα αν χρειαστεί να γίνουν κάποιες προσθήκες τη χειμερινή περίοδο των μεταγραφών.

Η έναρξη του φετινού μαραθωνίου έχει προγραμματιστεί για τις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ στις 15 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν οι πρώτες επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις με τη συμμετοχή των ομάδων της Football League στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος και έτσι στη Νίκη θέλουν να συνεχίζουν να ανεβάζουν ρυθμούς, αλλά και να διορθώνονται οι όποιες ατέλειες στο παιχνίδι τους. Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει και στο σημερινό φιλικό όπου ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα παρατάξει θεωρητικά σχήμα βασικών.

Οσον αφορά τη σημερινή αντίπαλο της Νίκης, ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας, αυτή επέστρεψε και πάλι στο πρωτάθλημα της Football League και φέτος θα τεθεί αντιμέτωπος της Νίκης στο Βόρειο όμιλο, με την αναμέτρηση να συγκεντρώσει αρκετά βλέμματα. Την προσπάθεια των κυανόλευκων αναμένεται να παρακολουθήσουν από κοντά και φίλαθλοι της βολιώτικης ομάδας, με οργανωμένους και μη να βρίσκονται στο πλευρό τους.

Μετά το σημερινό παιχνίδι η Νίκη έχει προγραμματισμένα ακόμη δυο φιλικά με τις ομάδες της Κατερίνης, αρχικά με τον Πιερικό την επόμενη Κυριακή και στη συνέχεια με το Βατανιακό.

Εισιτήρια: «Καμία παράταση»

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε πως δε θα δοθεί καμιά παράταση στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Η καταληκτική ημερομηνία είναι 10 Σεπτεμβρίου και μόνο μέχρι τότε οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις για αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Να τονιστεί για ακόμη μια φορά πως τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για τους αγώνες πρωταθλήματος, τα πλέι οφ και τους αγώνες κυπέλλου.

Τα μπλοκ είναι χωρισμένα σε επτά κατηγορίες (εξαντλήθηκαν των ανέργων) και στοιχίζουν ως εξής:

1. Gold VIP – Επετειακό:200 θέσεις 400 ευρώ

2. Silver -Προνομιακό:400 θέσεις 200 ευρώ

3. Blue – Economy:400 θέσεις 150 ευρώ

4. Συνδεσμιακά:200 θέσεις 90 ευρώ

5. Ανέργων:100 θέσεις 80 ευρώ

6. Οικογενειακό:200 θέσεις 250 ευρώ

7. Μαθητικό έως 17 ετών: 20 ευρώ

Η διάθεση των καρτών διαρκείας πραγματοποιείται από το κέντρο πληροφορικής intered Βόλου, Τοπάλη 32 – Ερμού, 2ος όροφος. Το ωράριο λειτουργίας για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα είναι: 10:00 – 21:00 Καθημερινά 10:00 – 14:00 Σάββατο. Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 24210 35060 και 24210 35039 Φαξ: 24210 35069.

E-mail: [email protected].

Διαθέσιμη η νέα φανέλα

Στα ράφια του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου βρίσκεται η νέα φανέλα του συλλόγου με τους φίλους της ομάδας να έχουν τη δυνατότητα να την προμηθευτούν με δύο τρόπους, είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά. Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Νίκη Βόλου αναφέρει την τιμή αλλά και τους τρόπους που μπορούν οι «κυανόλευκοι» οπαδοί να την προμηθευτούν: «Πραγματοποιήστε τις παραγγελίες σας για τις νέες εμφανίσεις της ομάδας μας. Διαφορετικά μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας στο [email protected] μαζί με τα προσωπικά σας στοιχεία και τηλέφωνα. Τέλος και τηλεφωνικά στο 24210 35060 & 24210 35039 μπορείτε να κάνετε κράτηση για την εμφάνιση της ομάδας.

Τιμή: 41€ και τιμή με όνομα και νούμερο στην πλάτη: 46€».

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου