ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πάτσης και στο μπάσκετ

πάτσης-και-στο-μπάσκετ-690719

Αφεντικό και της γυναικείας ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου θα είναι ο Ανδρέας Πάτσης, ο οποίος εκτός από την ενασχόληση του με την ΠΑΕ, αποφάσισε να ασχοληθεί και με το γυναικείο μπάσκετ. Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση της κυανόλευκης ΠΑΕ, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, με τις κυανόλευκες να βάζουν πλώρη για την Α2 μετά τις τελευταίες εντυπωσιακές κινήσεις που αναμένεται να έχουν και συνέχεια.

Συγκεκριμένα, πόστο προπονητή αναλαμβάνει ο Γιάννης Στεργιόπουλος, ενώ η Εφη Καζαντζίδου που πέρυσι αγωνίζονταν στην ομάδα του Αθηναϊκού και στην Α1 αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό μπαμ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Τη γενική εποπτεία του γυναικείου τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου, έχει αναλάβει για τη φετινή χρονιά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου Ανδρέας Πάτσης, ο οποίος θα στηρίξει εξ ολοκλήρου την προσπάθεια της ομάδας για άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Στο πλαίσιο αυτό, ανακοινώνεται η πρόσληψη του προπονητή Γιάννη Στεργιόπουλου, καθώς και της Έφης Καζαντζίδου, η οποία θα αποτελέσει μια από τις παίκτριες που θα ενισχύσουν το φετινό ρόστερ της ομάδας.

Ο έμπειρος Βολιώτης προπονητής και καθηγητής φυσικής αγωγής έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες της περιοχής. Σε επίπεδο γυναικών ήταν στον Γ.Σ. Βόλου, στην Ανάληψη και στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ σε επίπεδο ανδρών ήταν στον Ολυμπιακό Βόλου, στη Νίκη Βόλου, στην Ανάληψη, στα Λεχώνια, στον Ίωνα και στην Μεταμόρφωση με την οποία μάλιστα πέτυχε την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Σε ότι αφορά την Έφη Καζαντζίδου, πρόκειται για μία σπουδαία αθλήτρια με μεγάλη καριέρα στα γήπεδα της Α1. Η Θεσσαλονικιά πρώην γκαρντ του Αθηναϊκού, είναι 29 ετών, έχει ύψος 1.77μ. και αγωνίζεται στις θέσεις “2” και “3”. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Μέγα Αλέξανδρο, Άρη, SIEMENS, Απόλλων Πτολεμαΐδας, ΠΑΟΚ και Νίκη Λευκάδας, ενώ το φίλαθλο κοινό του Βόλου την έχει δει από κοντά με τα χρώματα του Αθηναϊκού στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών που διεξήχθη τον περασμένο Μάρτιο στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου