ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Την Τρίτη η πρώτη μάχη

την-τρίτη-η-πρώτη-μάχη-452540

Για τη Νίκη Βόλου στο Πρωτοδικείο, όπου θα εξαντλήσει τα περιθώρια για φορολογική ενημερότητα

Οπως είχε προαναγγείλει και ο ίδιος ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, κ. Ανδρέας Πάτσης, στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου, οι κυανόλευκοι είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν όλα τα ένδικα μέσα για να πάρουν φορολογική ενημερότητα. Την ερχόμενη Τρίτη (24/6) στο Πρωτοδικείο Βόλου θα δώσουν την πρώτη δικαστική «μάχη».

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Ο κ. Ανδρέας Πάτσης έκανε λόγο για… βέλη που έχει στη φαρέτρα και είναι ικανά να δώσουν στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου την προσωρινή φορολογική ενημερότητα για τις μεταγραφές, «πατώντας» και σε αντίστοιχες περιπτώσεις με ομάδες στο παρελθόν που αντιμετώπιζαν αντίστοιχα προβλήματα, όπου δόθηκε αυτού του είδους λύση. Ετσι, λοιπόν, την ερχόμενη Τρίτη (24/6) το νομικό τμήμα της ΠΑΕ θα δώσει δικαστική «μάχη» στο Πρωτοδικείο Βόλου και οι φίλοι των κυανόλευκων αναμένεται να σταθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας και να τη στηρίξουν με το δικό τους τρόπο.

Επιστρέφει και σηκώνει… μανίκια

Μετά τη γνωριμία του νέου τεχνικού της Νίκης Βόλου, Βίλιαν Φλουτ με τους εκπροσώπους του Τύπου και την άτυπη παρουσίασή του, ο Ολλανδός προπονητής θα αναχωρήσει για την πατρίδα του για να μαζέψει τα πράγματά του και να έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στο Βόλο, ώστε να καθορίσει τον προγραμματισμό ενόψει της νέας χρονιάς, αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν, ποιοι θα παραμείνουν από τους υπόλοιπους νεαρούς του περσινού ρόστερ και το πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία.

Ο ίδιος επιθυμεί να πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο Βόλο, ενώ το βασικό θα διεξαχθεί εκτός απροόπτου στην Ελλάδα με το σενάριο του Πηλίου να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, καθώς ο Ολλανδός δεν θέλει να αλλάξει παραστάσεις στους ποδοσφαιριστές του νέου ρόστερ, πηγαίνοντας σε μία χώρα του εξωτερικού, με τον ίδιο να γνωρίζει πως και στην Ελλάδα υπάρχουν εγκαταστάσεις που τον ικανοποιούν για καλοκαιρινή προετοιμασία.

Το μπαράζ των ανακοινώσεων της περασμένης Τετάρτης έδωσε μια πρώτη γεύση στους φίλους των κυανόλευκων για το ρόστερ της νέας σεζόν. Με τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές ήδη η ομάδα αρχίζει να «χτίζεται». Οι Ανιέτε και Τζιώρας αναμένονται -τις επόμενες μέρες- να υπογράψουν κι αυτοί τα νέα τους συμβόλαια, κλείνοντας τις δύο ανανεώσεις που έχει δικαίωμα να κάνει η Νίκη, μετά τους περιορισμούς και τη μη αδειοδότηση.

Η ερχόμενη εβδομάδα θα είναι καθοριστική διότι αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ στο μεγαλύτερο μέρος του καθώς όπως προανήγγειλε και ο κ. Ανδρέας Πάτσης, μέσα στις επόμενες δέκα μέρες θα έχουν «κλείσει» οι μεταγραφές των παικτών κάτω των 24 ετών, πέραν των τριών ξένων (άνω των 24) για τους οποίους απαιτείται περισσότερη λεπτομέρεια στην αναζήτηση ώστε να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές ουσίας.

Τα ονόματα των νεαρών που απασχολούν τους κυανόλευκους είναι γνωστά και αρκετά, με τον τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης,Γιώργο Γεωργακόπουλο, να έχει υπογράψει προσύμφωνο με τη Νίκη και το μόνο που απομένει είναι η διευθέτηση του οικονομικού σκέλους της υπόθεσης για την ολοκλήρωση του δανεισμού του στους κυανόλευκους. Εξελίξεις άμεσα αναμένονται με τις περιπτώσεις των Αρκούδα, Μαρινάκη, Μπαξεβάνου και Πασά, με τους οποίους βρίσκονται σε συζητήσεις οι κυανόλευκοι, ενώ έχει παγώσει το θέμα του Βασιλόγιαννη αλλά και οι περιπτώσεις των νεαρών Μουζακίτη και Γιαννιτσάνη, τους οποίους θέλει να πάρει δανεικούς από τον Παναθηναϊκό.

Ουσιαστικά, οι τρεις ξένοι που θα προστεθούν, μαζί με τους Ανιέτε και Τζιώρα, θα αποτελέσουν τους «πυλώνες» της νέας Νίκης, πλαισιωμένοι από νεαρούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές, ικανούς να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της SuperLeague. Αναφορικά με τους τέσσερις που ανακοίνωσαν ήδη οι κυανόλευκοι, δηλαδή τους Νικλητσιώτη, Σταμπολζίεφ, Σκούρτη και Μαχλελή, τις επόμενες μέρες θα έρθουν στο Βόλο για την εγκατάστασή τους, τη γνωριμία με τους ανθρώπους της Νίκης και την πρώτη περιήγηση στις εγκαταστάσεις.

Εκτακτη Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής

Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση καλεί τα μέλη της η Ερασιτεχνική Νίκη για την ερχόμενη Δευτέρα 23 Ιουνίου, με κύριο θέμα συζήτησης την αξιοποίηση του Π. Μαγουλάς.

Η ανακοίνωση: «Ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η ΝΙΚΗ» καλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Νέας Ιωνίας. Η ώρα έναρξης της συνέλευσης ορίζεται στις 19:00 και σε περίπτωση μη απαρτίας θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 20:00 στον ίδιο χώρο.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης ορίζονται ως εξής:

1. Αναμόρφωση χώρων – αξιοποίηση γηπέδου «Π. Μαγουλάς»

2. Εκκαθάριση – ενημέρωση μητρώου μελών

3. Διάφορα θέματα που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα οικονομικά ενήμερα μέλη του Συλλόγου.

Παράλληλα, γίνεται κάλεσμα σε όλους τους φίλους της Νίκης Βόλου να γίνουν μέλη του Ερασιτέχνη και να συμμετέχουν ενεργά με την παρουσία τους.

Υπενθυμίζεται ότι η μηνιαία συνδρομή είναι 2 ευρώ και η εγγραφή των νέων μελών 10 ευρώ. Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής νέων μελών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στα γραφεία του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη», στην οδό Μαιάνδρου 14 στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» κατά τις ώρες 10:00-13:00 και 19:00-21:00».

Εκλογές στο Blue Club

Την ερχόμενη Τετάρτη (25/6) θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του Δημοτικού Συμβουλίου στον σύνδεσμο Blue Club – Θύρα 3 «Π.Ντοκούζης». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις υποψηφιότητές τους έως το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας (23/6), στα γραφεία της Μαιάνδρου 14. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο σύνδεσμος Blue Club – Θύρα 3 «Π. Ντοκούζης» γνωστοποιεί στα μέλη του ότι οι εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου, για την οπαδική στήριξη της ομάδας μας στην Super League θα διεξαχθούν την Τετάρτη 25/6/2014 από 17:00 έως 21:00, στα γραφεία του συνδέσμου, Μαιάνδρου 14. Υποψηφιότητες γίνονται δεκτές ως το βράδυ της Δευτέρας 23/6/2014. Προϋποθέσεις για συμμετοχή στις εκλογές: Μέλη με τακτοποιημένες συνδρομές (τουλάχιστον έως και τον Μάρτιο 2014), μέλη με ημερομηνία εγγραφής έως 10/6/2014».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου