ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ξενάγηση στο Βόλο για Φλουτ

ξενάγηση-στο-βόλο-για-φλουτ-458452

Ο 52χρονος Ολλανδός τεχνικός πάτησε χθες Ελλάδα και αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο από τον Ανδρέα Πάτση

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες ο εκλεκτός για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Νίκης Βόλου, Βίλιαν Φλουτ, ο οποίος αναμένεται ακόμη και σήμερα στο Βόλο, προκειμένου να ξεναγηθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και στην πόλη, από τη διοίκηση των κυανόλευκων.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Χθες ο 52χρονος τεχνικός πάτησε για δεύτερη φορά το πόδι του στην Ελλάδα και μετά την ολιγοήμερη παραμονή του την περασμένη εβδομάδα, αυτή τη φορά η παραμονή του δείχνει ότι θα είναι μόνιμη. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και αναμένεται και η υπογραφή των σχετικών συμβολαίων, προκειμένου να πορευθούν από κοινού στο νέο τριετές πλάνο, που βρίσκει την ομάδα της Νίκης Βόλου, να αγωνίζεται από τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Super League.

Οπως έχει γίνει γνωστό από την επαφή των δύο πλευρών, ο προσεχώς νέος προπονητής της Νίκης Βόλου, έχει ενημερωθεί πλήρως για τα δεδομένα μέχρι στιγμής και τη μη αδειοδότηση της ομάδας από την ΕΕΑ, αλλά όπως διεμήνυσε αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα αλλά προτέρημα για εκείνον το γεγονός δηλαδή να δουλέψει κατά κύριο λόγο με ποδοσφαιριστές κάτω των 24 ετών, ενώ ο Ολλανδός αναμένεται να δώσει ιδιαίτερη έμφαση και στα τμήματα υποδομής της ομάδας, προκειμένου να υπάρξει καλύτερη διαχείριση και ανάδειξη παικτών.

Μεταγραφές – ανανεώσεις

Ηδη οι πρώτες επαφές έχουν γίνει με ποδοσφαιριστές, όμως για να προχωρήσει η υπόθεσή τους, θα πρέπει να δοθεί και το τελικό «οκ» από το νέο προπονητή της ομάδας. Μέλημα της Νίκης Βόλου, είναι να αποκτήσει ότι καλύτερο κυκλοφορεί στον Ελληνικό χώρο, σε ποδοσφαιριστές κάτω των 24 ετών, είτε με τη μορφή δανεισμού, είτε εμπιστευόμενη παίκτες και από μικρότερες κατηγορίες, όπως για παράδειγμα είναι ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης των Χανίων.

Από εκεί και πέρα ίσως και σήμερα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις των ποδοσφαιριστών που οι κυανόλευκοι μπορούν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους και βρίσκονται κάτω από το όριο των 24 ετών. Μετά τον Αρη Σοϊλέδη, ο οποίος επέλεξε να μετακομίσει στην ΑΕΚ, Αλέξανδρος Μπιτσάκος, Κώστας Χαρτσιάς και Στέλιος Τσουκάνης, είναι κοντά στο να ανανεώσουν την παραμονή τους στο Βόλο, ενώ από τους ποδοσφαιριστές άνω των 24 ετών, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή των Αντόνιο Ανιέτε και Χρήστου Τζιώρα.

Οσον αφορά τον τερματοφύλακα Δημήτρη Ταΐρη, σημειώνεται ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια, ενώ στους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται κάτω του ορίου των 24 ετών, συμπεριλαμβάνονται οι Θωμάς Τσίτας, Αντώνης Πιτταράς, Γιάννης Κορέτας, Αγγελος Αργύρης, Ντίνος Γεωργατζής, Νέτις Μέτσε, Μάρκο Ντιμιτρίεβιτς και Στέφανος Στρούγγης.

Τέλος αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές τους οποίους η Νίκη Βόλου έχει συζητήσει και θέλει να εντάξει στο δυναμικό της ως δανεικούς είναι οι Νίκος Γιαννιτσάνης, Αλέξανδρος Μουζακίτης και Νίκος Μαρινάκης από τον Παναθηναϊκό, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παραχώρηση του 22χρονου τερματοφύλακα Γιώργου Γεωργακόπουλου, από τον Αστέρα Τρίπολης. Επαφές όμως έχουν γίνει και με ποδοσφαιριστές που έχουν μείνει ελεύθεροι από ομάδες της SuperLeague, όπως είναι ο Χρήστος Αρκούδας, με τον 24χρονο δεξιοπόδαρο οπισθοφύλακα, να εξετάζει με θετικό μάτι το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του και πάλι στα κυανόλευκα, μετά από εκείνα του Ατρομήτου.

Αύριο η συνέντευξη Πάτση

Οπως έγινε γνωστό με ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, ο μεγαλομέτοχος Ανδρέας Πάτσης, θα παραχωρήσει αύριο συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του συλλόγου στην οδό Δημητριάδος με Χατζηαργύρη. Ο ισχυρός άνδρας των κυανόλευκων αναμένεται να τοποθετηθεί γύρω από όλα τα τρέχοντα ζητήματα, που αφορούν την ΠΑΕ αλλά και γενικότερα την κυανόλευκη οικογένεια, ενόψει και των απαιτήσεων για την πορεία της Super League. O κ. Πάτσης μάλιστα δεν αποκλείεται να ταξιδέψει σήμερα μαζί με τον Βίλιαν Φλουτ από την Αθήνα, όμως η παρουσίαση του νέου τεχνικού, ίσως καθυστερήσει κάποιες μέρες, αφού ο Ολλανδός επιθυμεί να είναι πλήρως ενήμερος για τα θέματα των κυανόλευκων, πριν μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης θα παραχωρήσει την Πέμπτη (19/6) στις 11:00 το πρωί στα γραφεία της ομάδας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου Ανδρέας Πάτσης».

Εκλογές στο Blue Club

Την επόμενη Τετάρτη (25/6) θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του Δημοτικού Συμβουλίου στο σύνδεσμο Blue Club – Θύρα 3 «Π. Ντοκούζης». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις υποψηφιότητές τους έως το βράδυ της επόμενης Δευτέρας (23/6), στα γραφεία της Μαιάνδρου 14. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Ο σύνδεσμος Blue Club – Θύρα 3 «Π. Ντοκούζης» γνωστοποιεί στα μέλη του ότι οι εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου, για την οπαδική στήριξη της ομάδας μας στη Super League θα διεξαχθούν την Τετάρτη 25/6/2014 από 17:00 έως 21:00, στα γραφεία του συνδέσμου, Μαιάνδρου 14. Υποψηφιότητες γίνονται δεκτές ως το βράδυ της Δευτέρας 23/6/2014. Προϋποθέσεις για συμμετοχή στις εκλογές: Μέλη με τακτοποιημένες συνδρομές (τουλάχιστον έως και τον Μάρτιο 2014), μέλη με ημερομηνία εγγραφής έως 10/6/2014».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου