ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Εκλεισε» Μαυρίδη

εκλεισε-μαυρίδη-452530

Σε συμφωνία με τον Γιάννη Μαυρίδη, ο οποίος την χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αμπελωνιακού στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ήρθαν οι ιθύνοντες της Νίκης Βόλου, οι οποίοι παρακολούθησαν το νεαρό δεξιό μπακ και προχώρησαν στην απόκτησή του.

Ο 18χρονος, μετρίου αναστήματος, τη χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε στα περισσότερα από τα παιχνίδια της ομάδας του στη Γ’ Εθνική, ενώ τέθηκε αντιμέτωπος και με τον Ρήγα Φεραίο, στον 3ο όμιλο. Συγκεκριμένα, είχε εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο στο 77’ του παιχνιδιού στο Βελεστίνο, όπου η ομάδα της Λάρισας πήρε το διπλό με σκορ 0-2. Ωστόσο, τελικά ο Αμπελωνιακός δεν κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό. Μάλιστα, οι εμφανίσεις του Μαυρίδη είχαν προσελκύσει και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού Πειραιώς, στον οποίο είχε δοκιμαστεί.

Η συμφωνία αυτή έγινε στο πλαίσιο της αναζήτησης νεαρών παικτών και της στελέχωσης της ομάδας Νέων της Νίκης Βόλου ενόψει της νέας χρονιάς, αφού οι κυανόλευκοι καλούνται να δημιουργήσουν τρεις ηλικιακές ομάδες, πέραν της πρώτης, και συγκεκριμένα κάτω των 20, κάτω των 17 και κάτω των 15.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου