ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κληρώνει για Νίκη Βόλου στη Super League

κληρώνει-για-νίκη-βόλου-στη-super-league-438368

Απόψε στις 9μ.μ. η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος για τους κυανόλευκους

Ιστορικής σημασίας είναι η σημερινή μέρα για την ομάδα της Νίκης Βόλου, με τους κυανόλευκους να «μπαίνουν» στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League, η οποία θα ξεκινήσει στις 9μ.μ., παρουσία φυσικά και της κυανόλευκης ΠΑΕ και του Ανδρέα Πάτση.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η Νίκη Βόλου έχει αλλάξει πλέον σελίδα και σήμερα θα ξέρει τον αντίπαλο της πρώτης αγωνιστικής, η οποία θα ξεκινήσει το διήμερο 23-24 Αυγούστου. Ο ισχυρός άνδρας των κυανόλευκων, ο οποίος βρίσκεται από την Κυριακή στην Αθήνα μαζί με τον Βίλιαν Φλουτ, θα δώσει απόψε το παρών στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο «ΔΑΪΣ», όπου και θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι 18 ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα είναι: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ, Εργοτέλης, Λεβαδειακός, Παναιτωλικός, Πανθρακικός, ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΛ Καλλονής, Πανιώνιος, Πλατανιάς, Βέροια, Skoda Ξάνθη, Νίκη Βόλου και Κέρκυρα.

Ο ισχυρός άνδρας των κυανόλευκων ξεκίνησε από χθες τις συναντήσεις τόσο με τους ανθρώπους της ΑΕΚ όσο και με του Παναθηναϊκού, έχοντας στο πλευρό του τον Ολλανδό τεχνικό Βίλιαν Φλουτ. Αρχικά υπήρχε συνάντηση χθες το πρωί με τον εκτελεστικό διευθυντή των κιτρινόμαυρων Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ το βράδυ είχε προγραμματιστεί ραντεβού με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο.

Δύσκολα για Ντούμπερετ

Συνάντηση με τους ιθύνοντες της ΑΕΚ είχαν χθες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου Ανδρέας Πάτσης και ο προπονητής Βίλιαν Φλουτ, προκειμένου να υπάρξει συνεργασία με την Ενωση.

Ενας από τους ποδοσφαιριστές που βρέθηκε στη λίστα δανεισμού στους κυανόλευκους είναι ο Χριστόφορος Ντούμπερετ, ωστόσο δύσκολα θα προχωρήσει ο δανεισμός του μιας και αγωνίζεται ως ξένος και η προσπάθεια ελληνοποίησής του δεν έχει προχωρήσει.

Ως γνωστόν βάσει της μη αδειοδότησης οι κυανόλευκοι μπορούν να αποκτήσουν μόλις τρεις ξένους, ενώ στους τρεις ξένους υπάρχει περιορισμός και στη FootballLeague, όπου και θα αγωνιστεί η ΑΕΚ και έτσι αναζητείται άλλη ομάδα προκειμένου ο νεαρός αμυντικός να παραχωρηθεί ως δανεικός.

Σημειώνεται πάντως πως ο Ντούμπερετ, που έχει καταγωγή από την Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό είναι μόνο μία από τις τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που θα ήθελε η Ενωση να παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού και όλα θα ξεκαθαρίσουν πριν από την «πρώτη» των κιτρινόμαυρων στις 17 Ιουλίου.

Ερχεται ο Γεωργακόπουλος

Ενας από τους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν με τη μορφή δανεισμού στη Νίκη Βόλου είναι και ο Γιώργος Γεωργακόπουλος, με το τυπικό μέρος της μετακίνησής του από τον Αστέρα Τρίπολης στους κυανόλευκους να ολοκληρώνεται χθες και πλέον να απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση.

Γεννημένος το 1992, και με ύψος 1,85 ο 22χρονος τερματοφύλακας έχει εμπειρίες και από το πρωτάθλημα της SuperLeague, καταγράφοντας συνολικά τέσσερις παρουσίες ενώ δύο φορές αγωνίστηκε και στο Κύπελλο.

Ετσι και ο Γεωργακόπουλος αναμένεται να δώσει το παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, αποτελώντας ένα δυνατό δίδυμο μαζί με τον Ταΐρη και ενώ αναμένεται και η απόκτηση ακόμη ενός τερματοφύλακα.

Το «αντίο» του Ζαλαώρα

Οπως έγινε γνωστό από τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο Αλέκος Βοσνιάδης μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ, που οδήγησαν την ομάδα της Νίκης Βόλου θα συνεχίσουν τη νέα χρονιά στην ομάδα της ΑΕΛ. Ανάμεσα σε αυτούς και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιάννης Ζαλαώρας, ο οποίος αγαπήθηκε από τους φιλάθλους των κυανόλευκων, συμβάλλοντας και εκείνος στην άνοδο.

Μέσω ανακοίνωσής του ο κ. Ζαλαώρας αναφέρει για τη χρονιά που πέρασε και για το δέσιμο με τη Νίκη Βόλου: «Λένε ότι δεν έχει σημασία ο προορισμός αλλά το ταξίδι. Εν μέρει συμφωνώ αλλά ο συγκεκριμένος προορισμός ήταν για μένα πολύ ιδιαίτερος. Άνοδος στην Super League μετά από 48 χρόνια! Μετά από έναν χρόνο πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από την ομάδα της Νίκης Βόλου. Εχω καθαρή τη συνείδησή μου, δεδομένου ότι καθόλη τη διάρκεια που εργάστηκα στην Νίκη Βόλου έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Εδωσα όλο μου το «είναι» σε αυτό που έκανα, το οποίο σαφώς με έκανε πλουσιότερο σε γνώσεις και εμπειρίες. Η Νίκη Βόλου με βοήθησε να φανεί η δουλειά μου. Το αν έκανα σωστά τη δουλειά μου θα το κρίνουν οι άνθρωποι που ήταν κοντά μου. Ταυτίστηκα με την ομάδα και τους οπαδούς. Εκανα την Νίκη Βόλου μέρος της καρδιάς μου… Το δέσιμό μου με την ομάδα δεν ήταν επαγγελματικό, αλλά συναισθηματικό. Ολα έγιναν για μένα τρόπος ζωής. Η Νίκη Βόλου για μένα ήταν τρόπος ζωής.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με πίστεψαν, με στήριξαν και με βοήθησαν μέχρι το τέλος: Tον Πρόεδρο της ομάδας κύριο Ανδρέα Πάτση (ο οποίος ήταν υλικά και ηθικά άψογος απέναντι μου), την γενική διευθύντρια της ΠΑΕ κυρία Στέλλα Παύλου, τον γενικό αρχηγό κύριο Απόστολο Κουφογιώργο αλλά και τους κυρίους Ευριπίδη Τσιμπανάκο, Σπύρο Δημόπουλο, Ντελλόπουλο Ζήση και Ξάνθη Ι., καθώς και όλους τους υπαλλήλους της ΠΑΕ. Τους προπονητές που συνεργάστηκα όλη την χρονιά: Παναγιώτη Τζαναβάρα, Λουτσιάνο ντε Σόουζα, Αλέκο Βοσνιάδη καθώς και όλους τους τερματοφύλακες που συνεργάστηκα μαζί τους. Τέλος οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς της ομάδας. Εύχομαι μέσα από την καρδία μου η Νίκη Βόλου να πετύχει τους στόχους της την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Super League. Ηταν τιμή μου που εργάστηκα στην Νίκη Βόλου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου