ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μετά τον Φλουτ έρχονται στο Βόλο και τα υπόλοιπα Ολλανδικά κλειδιά

μετά-τον-φλουτ-έρχονται-στο-βόλο-και-τα-439497

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο στρατόπεδο της Νίκης Βόλου, με τους κυανόλευκους να θέλουν να βάλουν τις καλύτερες βάσεις, ενόψει της νέας χρονιάς που θα τους βρει να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της SuperLeague.

Ο νέος προπονητής της Νίκης Βόλου, Βίλιαν Φλουτ, πάτησε το Σάββατο το πόδι του στη Μαγνησία μαζί με τη σύζυγο του και μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να έχουν φτάσει σε αυτή και τα υπόλοιπα «κλειδιά», φέρνοντας με τη σειρά τους άρωμα από τη χώρα της τουλίπας.

Οι άμεσοι συνεργάτες του Φλουτ, θα είναι και εκείνοι από την Ολλανδία, μιας και όπως όλα δείχνουν έχουν κλείσει τόσο ο βοηθός προπονητή όσο και ο γυμναστής, που θα αναλάβουν να χτίσουν τη νέα Νίκη Βόλου, από κάψε άποψη.

Μπορεί ο 52χρονος τεχνικός να μην έδειχνε αντίθετος στην πρόσληψη Ελλήνων σε αυτές τις θέσεις, όμως οι κυανόλευκοι θέλουν να έχουν την ολλανδική σφραγίδα σε όλους τους τομείς.

Η νέα και νεανική Νίκη Βόλου θα ξεκινήσει να χτίζεται πιθανότατα από τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας, όταν και θα πραγματοποιηθεί η φετινή «πρώτη», μπροστά στο κοινό της ομάδας και στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Μετά από τις απαραίτητες εργομετρικές και λοιπές εξετάσεις και αφού περάσουν περίπου δέκα μέρες επί βολιώτικου εδάφους, άπαντες θα αναχωρήσουν περίπου στα μέσα Ιουλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, στη Νάουσα και στα 3-5 Πηγάδια, εκεί δηλαδή που μπήκαν οι βάσεις και της περσινής σεζόν.

Βέβαια το περσινό πρωτάθλημα της Football League, δεν μπορεί να συγκριθεί με τη νέα πρόκληση, μιας και η ομάδα επέστρεψε και πάλι στην πρώτη κατηγορία της χώρας μετά από 48 χρόνια και στόχος της είναι να παραμείνει εκεί.

Στην Αθήνα ο Πάτσης για συναντήσεις με ΠΑΟ και ΑΕΚ

Ο ισχυρός άνδρας της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Πάτσης, αναμένεται να βρεθεί σήμερα στην Αθήνα, έχοντας σειρά συναντήσεων τόσο με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού όσο και της ΑΕΚ. Μαζί του θα είναι και ο Βίλιαν Φλουτ, προκειμένου να προχωρήσουν οι επαφές σε ότι αφορά δανεικούς ποδοσφαιριστές, είτε από την «Ενωση» είτε από το «τριφύλλι».

Ψηλά στη λίστα από τους πράσινους, είναι μέχρι στιγμής ο Νίκος Μαρινάκης, ο οποίος αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και πέρυσι είχε αρκετές συμμετοχές. Επίσης ένα ακόμη όνομα είναι αυτό του Διαμαντή Χουχούμη, ο οποίος είναι επίσης κάτω των 24 και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα.

Οσον αφορά τους παίκτες από την ΑΕΚ και μετά το όνομα του Χριστόφορου Ντούμπερετ, ο οποίος παίζει στη θέση του κεντρικού αμυντικού, στο τραπέζι όπου θα βρεθεί και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, θα πέσουν ακόμη δύο ονόματα, έτσι ώστε με τη σειρά τους να ακολουθήσουν την αντίθετη διαδρομή από εκείνη του Αρη Σοϊλέδη.

Τσιλιανίδης – Μανωλάς οι «νέοι»

Ακόμη δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που έχουν προταθεί στους κυανόλευκους και πληρούν τα κριτήρια της μη αδειοδότησης, είναι οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Κώστας Μανωλάς. Ο πρώτος είναι ο επιθετικός του Ηρακλή ο οποίος στην ηλικία των 20 ετών παίζει είτε στα άκρα της επίθεσης, είτε στην κορυφή. Με τη φανέλα του «γηραιού» και στο πρωτάθλημα που πέρασε είχε 35 συμμετοχές και 6 γκολ. Ο Τσιλιανίδης έμεινε ελεύθερος από τους «κυανόλευκους» και αναζητά το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Οσον αφορά τον Κώστα Μανωλά, είναι ο γιος του Στέλιου Μανωλά, που ήταν προπονητής στη Νίκη Βόλου και τα τελευταία χρόνια έπαιξε με την ομάδα των Χανίων, αγωνιζόμενος μάλιστα φέτος και ως αντίπαλος της Νίκης στα playoffs.

Ο 21χρονος αμυντικός είχε φέτος 35 συμμετοχές με την ομάδα της Κρήτης, ενώ σημείωσε και τρία γκολ. Παλαιότερα είχε αγωνιστεί στις ομάδες του Θρασύβουλου και του Λεβαδειακού.

Τίμησαν τη μνήμη του Παναγιώτη Ντοκούζη

Τη μνήμη του Παναγιώτη Ντοκούζη, που έφυγε από τη ζωή το 1997, μετά από τροχαίο δυστύχημα, τίμησαν το απόγευμα του Σαββάτου, τα μέλη του Blue Club, που φέρει πλέον και το όνομα του αδικοχαμένου Παναγιώτη. Οπως κάθε χρόνο έτσι και προχθες ο σύνδεσμος των κυανόλευκων τίμησε τη μνήμη του, με τρισάγιο που πραγματοποιήθηκε στα Πευκάκια. Ο Παναγιώτης υπήρξε και ιδρυτικό στέλεχος του ομίλου, και ο πρόωρος χαμός ώθησε τα υπόλοιπα μέλη του συνδέσμου, να χαρίσουν στη μνήμη του το όνομά του στο κλαμπ. Ετσι προέκυψε το «Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης».

Αύριο κλήρωση και Γ.Σ.

Αύριο Τρίτη 1 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League για την περίοδο 2014-15. Ο ισχυρός άνδρας των κυανόλευκων Ανδρέας Πάτσης, όπως έγινε γνωστό θα δώσει κανονικά το παρών, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα θα εκπροσωπήσει τη Νίκη Βόλου και στη Γ.Σ. της Super League. Αρχικά όσον αφορά τη Γ.Σ. :

«Αύριο στις 15:30 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο και στις 17:30 θα διεξαχθεί Εκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης του Διοικητικού Συμβουλίου έχουν ως ακολούθως:

  1. Εγγραφή Νέων Μελών Συνεταιρισμού.
  2. Εκλογή Προέδρου & Αναπληρωτή Προέδρου Δ.Σ.
  3. Κλήρωση Πρωταθλήματος και Πρόγραμμα Super League ΟΠΑΠ, 2014-15.
  4. Προτάσεις για τη Διαιτησία και για δανεικούς ποδοσφαιριστές.
  5. Σύμβαση Ασφάλισης ποδοσφαιριστών.
  6. Σύμβαση με Ταξιδιωτικό Πρακτορείο.
  7. Σχέσεις με Football League.
  8. Διάφορα.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης έχουν ως ακολούθως:

  1. Προκήρυξη Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ Αγωνιστικής Περιόδου 2014 – 15.
  2. Προκήρυξη Αγώνων Κατάταξης (PlayOff) Super League ΟΠΑΠ Αγωνιστικής Περιόδου 2014 – 15.
  3. Διάφορα».

Τέλος αναφορικά με την κλήρωση: «Ανακοινώνεται ότι η Κλήρωση SUPERLEAGUE ΟΠΑΠ 2014-15 θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο «ΔΑΪΣ», την Τρίτη 1 Ιουλίου 2014 και ώρα 21:00. Λόγω της ζωντανής τηλεοπτικής μετάδοσης της εκδήλωσης η προσέλευση θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τις 20:30».

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου