ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ερχεται με δώρα ο Φλουτ

ερχεται-με-δώρα-ο-φλουτ-441818

Σήμερα η επιστροφή του Ολλανδού τεχνικού της Νίκης Βόλου, που δεν θα είναι μόνος του

Την περασμένη Τρίτη ο νέος προπονητής της Νίκης Βόλου, Βίλιαν Φλουτ, αναχωρούσε για την ιδιαίτερη πατρίδα του την Ολλανδία και σήμερα αναμένεται να πατήσει και πάλι το πόδι του επί ελληνικού εδάφους, χωρίς ωστόσο να είναι μόνος του.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο 52χρονος εκλεκτός της κυανόλευκης διοίκησης θα έχει στο πλευρό του έναν ακόμη συμπατριώτη του Ολλανδό αλλά και έναν Βέλγο και ένας εκ των δύο θα αποτελέσει το δεξί του χέρι στον πάγκο της ομάδας για τη νέα σεζόν, που θα την βρει να αγωνίζεται στη SuperLeague και ένας αναμένεται να αναλάβει υπεύθυνος των ακαδημιών, στις οποίες θα πέσει μεγάλο βάρος για τα επόμενα τουλάχιστον τρία χρόνια, όπως έχει προαναγγείλει η διοίκηση.

Ο πρόεδρος Ανδρέας Πάτσης θα έχει όπως είναι φυσικό συνάντηση και με τους δύο και από εκεί θα προχωρήσουν και όλα τα υπόλοιπα ζητήματα όσον αφορά την καλύτερη οργάνωση της κυανόλευκης ΠΑΕ, έτσι ώστε να μπει όσο το δυνατόν καλύτερα στις νέες «φουρτούνες» που την περιμένουν από τις 23 Αυγούστου, οπότε και θα δοθεί η σέντρα στο νέο πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια αναμένεται και η στελέχωση όλων των υπόλοιπων θέσεων στο κυανόλευκο τιμ, με τις επαφές να έχουν ξεκινήσει και άπαντες να είναι παρόντες με την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας, η οποία θα γίνει είτε την ερχόμενη Παρασκευή 4 Ιουλίου, είτε τρεις μέρες αργότερα δηλαδή τη Δευτέρα στις 7 Ιουλίου.

Οσον αφορά τον ερχομό του κ. Φλουτ, αυτή τη φορά δεν θα παραμείνει στην Αθήνα, όπως έκανε τις δύο περασμένες φορές, αλλά θα στρατοπεδεύσει στο Βόλο, προκειμένου να μπει και στο κλίμα της πόλης, για την οποία στην πρώτη του επίσκεψη εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια. Βέβαια εκτός από τους άμεσους συνεργάτες του ο κ. Φλουτ θα έχει μαζί του και τη λίστα των ποδοσφαιριστών οι οποίοι είναι προς απόκτηση, μιας και ακόμη το κυανόλευκο ρόστερ βρίσκεται στο 50 τοις εκατό. Επιθυμία του είναι να αποκτηθούν τρεις ποδοσφαιριστές με μεγαλύτερη εμπειρία στις θέσεις της άμυνας και του κεντρικού αμυντικού, ενώ οι άλλες δύο θα είναι αυτή του αμυντικού μέσου και του επιτελικού.

Στέλνουν Μαρινάκη στη Νίκη

Ενας από τους ποδοσφαιριστές για τους οποίους ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της η Νίκη Βόλου είναι ο 21χρονος δεξιός οπισθοφύλακας Νίκος Μαρινάκης, ο οποίος ανήκει στον Παναθηναϊκό και φέτος είχε καταγράψει 21 συμμετοχές (19 πρωτάθλημα – 2 Κύπελλο). Χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας Sportdayανέφερε χθες ότι ο ποδοσφαιριστής από την Κρήτη θα δοθεί στην ομάδα της Νίκης Βόλου ως δανεικός, κάτι που ακούγεται από την πρώτη μέρα της συμφωνίας του Φλουτ με τη Νίκη Βόλου, μιας και ο Ολλανδός τεχνικός έχει άριστες σχέσεις με τον προπονητή του «τριφυλλιού» Γιάννη Αναστασίου. Ο Μαρινάκης που από το 2008 και μετά τον Ηρόδοτο εντάχθηκε στο δυναμικό των πρασίνων, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το 2012, το οποίο και λήγει σε ένα χρόνο. Υπό τις οδηγίες του Αναστασίου πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής, όμως όπως εκτιμάται φέτος, αυτός θα είναι περιορισμένος, εφόσον παραμείνει στα πράσινα.

Σε αναζήτηση του δεύτερου…

Από τη στιγμή που ο Ανιέτε δε θα συνεχίσει στην ομάδα της Νίκης Βόλου, οι κυανόλευκοι υποχρεούνται να βρουν τον δεύτερο πάνω από 24 ετών, ο οποίος θα παραμείνει κάτοικος Βόλου. Ο Χρήστος Τζιώρας, όπως έγινε και επίσημα γνωστό την Πέμπτη, ανανέωσε για ακόμη τρία χρόνια με την ομάδα της Μαγνησίας και έτσι αναζητείται ακόμη ένας. Ποιος θα είναι αυτός όμως, κανείς δεν δείχνει να ξέρει μέχρι στιγμής. Οσον αφορά τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις τα ραντεβού συνεχίζονται… όμως επίσημες ανακοινώσεις δεν θα υπάρξουν μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα.

Επισκέφθηκαν το Πανθεσσαλικό

Τις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου, επισκέφθηκαν την Πέμπτη, ομάδα στελεχών της Super League, αλλά και του τηλεοπτικού φορέα της NOVA, η οποία έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα για το πρώτο πρωτάθλημα της χώρας, προκειμένου να κάνουν έναν πρώτο έλεγχο αναφορικά με τις βελτιώσεις που θα πρέπει να γίνουν ενόψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου. Τους εκπροσώπους της διοργανώτριας αρχής αλλά και της ΝΟVA, συνόδευσαν και ξενάγησαν εκ μέρους της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, η κα. Ελένη Ζούπη και ο κ. Μάκης Χουρίδης.

Οπως είναι γνωστό το Πανθεσσαλικό πληροί τις προδιαγραφές, αναφορικά με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις, έτσι οι σημειώσεις που κρατήθηκαν, ώστε να υπάρξουν κάποιες βελτιώσεις ήταν ελάχιστες, με τα οκτώ μέλη των δύο επιτροπών να μένουν ικανοποιημένοι, λίγο πριν από το ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Με Πάτση η κλήρωση και η Γ.Σ.

Την ερχόμενη Τρίτη 1 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League για την περίοδο 2014-15. Ο ισχυρός άνδρας τω κυανόλευκων Ανδρέας Πάτσης, όπως έγινε γνωστό θα δώσει κανονικά το παρών, ενώ λίγες ώρες αργότερα θα εκπροσωπήσει τη Νίκη Βόλου και στη Γ.Σ. της Super League. Αρχικά όσον αφορά τη Γ.Σ. :

«Την Τρίτη, 01/07/2014 στις 15:30 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο και στις 17:30 θα διεξαχθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης του Διοικητικού Συμβουλίου έχουν ως ακολούθως:

1. Εγγραφή Νέων Μελών Συνεταιρισμού.

2. Εκλογή Προέδρου & Αναπληρωτή Προέδρου Δ.Σ.

3. Κλήρωση Πρωταθλήματος και Πρόγραμμα Super League ΟΠΑΠ, 2014-15.

4. Προτάσεις για τη Διαιτησία και για δανεικούς ποδοσφαιριστές.

5. Σύμβαση Ασφάλισης ποδοσφαιριστών.

6. Σύμβαση με Ταξιδιωτικό Πρακτορείο.

7. Σχέσεις με Football League.

8. Διάφορα.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης έχουν ως ακολούθως:

1. Προκήρυξη Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ Αγωνιστικής Περιόδου 2014 – 15.

2. Προκήρυξη Αγώνων Κατάταξης (PlayOff) Super League ΟΠΑΠ Αγωνιστικής Περιόδου 2014 – 15.

3. Διάφορα».

Τέλος αναφορικά με την κλήρωση της ερχόμενης Τρίτης που θα ακολουθήσει της Γ.Σ.:

«Ανακοινώνεται ότι η Κλήρωση SUPERLEAGUE ΟΠΑΠ 2014-15 θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο “ΔΑΪΣ”, την Τρίτη 1 Ιουλίου 2014 και ώρα 21:00.

Λόγω της ζωντανής τηλεοπτικής μετάδοσης της εκδήλωσης η προσέλευση θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τις 20:30».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου