ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Υπέγραψε και έρχεται στη Νίκη ο Μουζακίτης

υπέγραψε-και-έρχεται-στη-νίκη-ο-μουζακ-438326

Ο Αλέξανδρος Μουζακίτης θα είναι ο παίκτης του Παναθηναϊκού που αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου εντός της ημέρας, μαζί με τον τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργο Γεωργακόπουλο αλλά και τον δεύτερο, άνω των 24, που θα παραμείνει από το περσινό ρόστερ.

Οσον αφορά το Μουζακίτη, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους κυανόλευκους και απομένει μονάχα η ανακοίνωση για να επισημοποιηθεί η συμφωνία. Ο νεαρός είναι γεννημένος στις 4 Αυγούστου του 1994 και αγωνίζεται ως εξτρέμ ενώ έχει κύριο προσόν την τεχνική σε συνδυασμό με την ταχύτητα αλλά και την αίσθηση του γκολ. Είναι μέλος των μικρών Εθνικών ομάδων ενώ και αυτός έχει λάβει μέρος σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού.

Τόσο αυτός όσο και ο τερματοφύλακας των Αρκάδων θα αποκτηθούν με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και τις επόμενες μέρες αναμένονται στο Βόλο για την μόνιμη εγκατάστασή τους. Παράλληλα, πέραν της ενίσχυσης και της κλήρωσης της Super League που υπάρχει στο πρόγραμμα σήμερα για τη Νίκη, θα ανακοινωθεί και ο δεύτερος παίκτης, άνω των 24, του περσινού ρόστερ που θα ακολουθήσει τον Χρήστο Τζιώρα.

Φάντενμπροεκ και Εμπεν στο τεχνικό τιμ

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει το τεχνικό τιμ που θα πλαισιώνει τον προπονητή της ομάδας Γουίλιαμ Φλουτ τη φετινή αγωνιστική χρονιά. Συγκεκριμένα βοηθός προπονητή αναλαμβάνει ο Βέλγος Sven Vandenbroek, ο οποίος πέρυσι βρισκόταν στην ομάδα του Φωστήρα, ενώ στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με ομάδες του Βελγίου, γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Ολλανδός Lamberdus J. Ebben ο οποίος έχει εργαστεί σε Άγιαξ και Παναθηναϊκό ενώ προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Αναστάσιος Μαυρίδης. Τέλος βιοχημικός-εργοφυσιολόγος αναλαμβάνει ο Δημήτρης Μπίτης. Η συνεργασία του τεχνικού τιμ με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου θα είναι τριετούς διάρκειας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου