ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νέα ισοπαλία για τη Νίκη Βόλου, αυτήν τη φορά με Θεσπρωτό

νέα-ισοπαλία-για-τη-νίκη-βόλου-αυτήν-τη-33148

Εχοντας να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα μέσα στην εβδομάδα, όπως τονίστηκαν αργότερα στη συνέντευξη Τύπου, η Νίκη Βόλου έμεινε για τρίτο συνεχόμενο αγώνα στην ισοπαλία με αντίπαλο το Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας, αυτήν τη φορά με σκορ 1-1 για την 30η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η αναμέτρηση στο Π. Μαγουλάς, μπορεί να ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, με το γκολ του Ιορδανίδη μόλις στο 2ο λεπτό, όμως σε ένα ακόμη παιχνίδι τα λάθη δεν αποφεύχθηκαν και έτσι οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν το βαθμό της ισοπαλίας, έπειτα από τέρμα του Κερμενίδη στο 77’.

Πώς ξεκίνησε

Με το Στούκα για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα κάτω από τα δοκάρια και από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Ιβανίδη, Χολέβα, Κοτίτσα, Παπαδόπουλο, ξεκίνησε η Νίκη Βόλου, ενώ στη μεσαία γραμμή ο Μπιτσάκος ήταν ο αμυντικός μέσος με τους Ιορδανίδη και Κυπτίου να κινούνται μπροστά του. Οσον αφορά την επιθετική τριάδα, από τα δεξιά ξεκίνησε ο Σκοπελίτης, στα αριστερά ο Ελευθεριάδης και στην κορυφή ο Κανελλόπουλος.

Γκολ με το καλημέρα αλλά…

Η Νίκη Βόλου ήταν εκείνη που πήρε προβάδισμα από το 2ο λεπτό, όταν ο Κανελλόπουλος πραγματοποίησε τη σέντρα από τα αριστερά για τον Σκοπελίτη, ο οποίος τροφοδότησε τον Ιορδανίδη και αυτός δεν δίστασε να ανοίξει το σκορ για το 1-0 με κοντινό σουτ.

Οι γηπεδούχοι έχοντας πάρει ψυχολογία, έχασαν μοναδική ευκαιρία στο 7’, με τον Ελευθεριάδη να βρίσκεται απέναντι από τον τερματοφύλακα, ο οποίος έπεσε στα πόδια του και τσίμπησε την μπάλα σε μοναδικό τετ-α-τετ. Από την άλλη, η σειρά του Θεσπρωτού για να απειλήσει έφθασε στο 11’ με τον Στούκα, ωστόσο, να λέει όχι στο πλασέ από τα πλάγια, μπλοκάροντας την μπάλα.

Οι κυανόλευκοι μπορεί να είχαν το προβάδισμα, αυτό όμως που τους έλειπε ήταν ένα δεύτερο γκολ και το προσπάθησαν στο 31’ σε φάση καρμπόν με του 2ου λεπτού, αφού ο Σκοπελίτης πάτησε και πάλι την μπάλα για τον Ιορδανίδη, αλλά ο τελευταίος δεν μπόρεσε αυτήν τη φορά να σκοράρει, με την μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια.

Μέχρι το φινάλε του α’ μέρους ο Θεσπρωτός θέλησε να χτυπήσει στην κόντρα τη Νίκη Βόλου, αλλά ο Στεφανίδης, που βρέθηκε μέσα στην περιοχή στο 40’ δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση απέναντι από τον Στούκα, με την άμυνα να απομακρύνει στη συνέχεια.

Η Νίκη είχε ακόμη μία μεγάλη στιγμή ένα λεπτό αργότερα, αλλά ο Σκοπελίτης που βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα Κωνσταντάκο και αφού έκανε εξαιρετική ντρίμπλα στον Μήτση με το δεξί, πλάσαρε με το αριστερό με τον αντίπαλος πορτιέρο να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Η τελευταία αξιόλογη ευκαιρία στο 45λεπτο ανήκε στο Θεσπρωτό, όταν ο Στεφανίδης στο 44’ βρήκε τον Κερμενίδη, αλλά ο Στούκας απέκρουσε ενστικτωδώς με τα πόδια το πλασέ του αντίπαλου μέσου.

Καθίζηση στην επανάληψη

Η Νίκη Βόλου μπορεί να ξεκίνησε την επανάληψη και πάλι με σουτ του Ιορδανίδη, αλλά αυτήν τη φορά η κατάληξη ήταν διαφορετική, με την μπάλα να καταλήγει απελπιστικά πάνω από την αντίπαλη εστία και στο 49’.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν ανούσια την πρωτοβουλία των κινήσεων και την μπάλα στην κατοχή τους, ψάχνοντας ένα δεύτερο τέρμα, που θα τους έδινε ακόμη μεγαλύτερη σιγουριά πριν το φινάλε.

Αντί να γίνει όμως αυτό, ο Θεσπρωτός έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Πολυχρονάκη να πιάνει το γυριστό σουτ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, με το Στούκα να διατηρεί το μηδέν με νέα εκπληκτική απόκρουση και απομάκρυνε τον κίνδυνο σε νέο κόρνερ στο 53’.

Ενα σουτ του Στεφανίδη στο 57’ από διαγώνια θέση δεν ενόχλησε το Στούκα, ο οποίος μπλόκαρε με άνεση, με τη Νίκη να χάσει στη συνέχεια μοναδική ευκαιρία, όταν ο Καννελόπουλος, μετά από το βολέ του Στούκα και λάθος εκτίμηση Κωνσταντάκου δεν κυνήγησε την μπάλα, η οποία κατευθύνονταν προς τα δίχτυα, αλλά ο Μήτσης απομάκρυνε πάνω στη γραμμή.

Τελικά, οι κυανόλευκοι πλήρωσαν για ακόμη ένα αγώνα τις χαμένες ευκαιρίες τους, όταν ο Καβαλάρης έκανε τη σέντρα για τον Κερμενίδη, που μπήκε από τα αριστερά και σούταρε με την μπάλα να βρίσκει στο αριστερό δοκάρι του Στούκα και να αναπαύεται στα δίχτυα της Νίκης Βόλου για το 1-1 στο 77’.

Η Νίκη σοκαρίστηκε από την ισοφάριση και έψαξε το γκολ για το προβάδισμα στο 85’, αλλά οι ενέργειες του Σκοπελίτη και τα δύο σουτ δεν βρήκαν στόχο με το πρώτο να περνά πάνω από την αντίπαλη εστία και το δεύτερο να κοντράρει εν τέλει σε σώματα.

Τρία λεπτά αργότερα και από εκτέλεση φάουλ του Κόλα, ο Σκοπελίτης έκανε το κοντρόλ και με ψαλιδάκι επιχείρησε να απειλήσει τον Κωνσταντάκο, αλλά ο τελευταίος μπλόκαρε, στην απέλπιδα προσπάθεια της Νίκης για το γκολ.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 1-1

Γ’ Εθνική – 30η Αγωνιστική

Σκόρερ: (2’ Ιορδανίδης – 77’ Κερμενίδης)

Διαιτητής: Τεβεκέλης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Παπαδόπουλος, Αϊναλής (Μακεδονίας)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Στούκας, Ιβανίδης, Παπαδόπουλος, Χολέβας, Κοτίτσας (65’ Ναουμίδης ), Μπιτσάκος, Κυπτίου (58’ Μέτσε), Ιορδανίδης (81’ Κόλα), Σκοπελίτης, Ελευθεριάδης, Κανελλόπουλος.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Κωνσταντάκος, Μώκος, Πανταζής (81’ Νάκος), Τέλλος, Μήτσης, Πολυχρονάκης, Κερμενίδης, Σουκρίογλου (29’ λ.τρ. Θεοδώρου), Στεφανίδης, Μπίκας (85’ Καρύδης), Καβαλάρης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου