ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στην τελική ευθεία με ζητούμενα

στην-τελική-ευθεία-με-ζητούμενα-36127

Η Νίκη Βόλου θέλει να τελειώσει τη χρονιά με τη στήριξη του κόσμου

Στην τελική ευθεία για να τελειώσει το πρωτάθλημα έχει μπει πλέον η ΝίκηΒόλουπου μετά από μια σειρά από άτυχα αποτελέσματα στη Νέα Ιωνία με τη Φαρκαδόνα και στο Καναλάκι από τη μια έχασε τις φετινές ελπίδες για ψηλότερα, έπειτα «έχασε» το βασικό της χρηματοδότη και στη συνέχεια και τον προπονητή με ζητούμενο πλέον την ηρεμία αλλά και το να κρατήσει τον κόσμο δίπλα στην ομάδα.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η Νίκη με νέο πρόεδρο, νέο προπονητή, μεμείοντον Μπαλαράμπεπου κι αυτός αποτέλεσε παρελθόν, είναι υποχρεωμένη να κοιτάξει μπροστά στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος αφού όλοι οι αγώνες μπορεί και να αποτελέσουν κριτήριο για να είναι πιο δυνατή στο μέλλον.

Αρχικά βέβαια η ομάδα χρειάζεται μια νίκη την Κυριακήμετον Θεσπρωτό με κίνητρο το εισιτήριο στη μισή τιμή στην προσπάθεια που γίνεται από τη Νίκη να δείξει ότι χρηματοδότης της είναι ο κόσμος!

Βέβαια στη συγκέντρωση που πραγματοποίησε η διοίκηση της Νίκης Βόλου και αποφασίστηκε η οικονομική ενίσχυση του συλλόγου από τον φίλαθλο κόσμο, αν και όλοι είχαν δεσμευτεί ότι θα πρέπει να στηριχθεί ο ερασιτέχνης ώστε να βγει με αξιοπρέπεια η σεζόν αναφορικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα …ηυπόσχεση αυτήδενείχε συνέχεια ειδικά μετά το Καναλάκι.

Χθες στο πλαίσιο των συναντήσεών του με όλα τα μέλη της οικογένειας του συλλόγου, ο πρόεδρος του Γ.Σ. Βόλου «Η ΝΙΚΗ» Στέργιος Φάτσης επισκέφθηκε τα γραφεία του Συνδέσμου Γυναικών Φιλάθλων «Blue Diamonds» και συζήτησε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τις δραστηριότητές τους, καθώς ήδη έλαβαν απόφαση επανενεργοποίησης και περαιτέρω ανάπτυξης, παραμένοντας πάντοτε πιστές συνοδοιπόροι της ομάδας και συμπαραστάτριες στο δύσκολο έργο που έχει επωμιστεί η διοίκηση της «ΝΙΚΗΣ».

Παράλληλα ο Στέργιος Φάτσης είχε χθες συνάντηση καιμετουςαρχηγούς της ομάδας.

Εκανε ένσταση η Νίκη

Ενσταση κατά του κύρους του αγώνα με την ΑΕ Φαρκαδόνα που τελείωσε με 2-2 κατέθεσε η Νίκη Βόλουμετά το ματς με στόχο να σταματήσει η συνεχιζόμενη παραβατικότητα από κάποιες ομάδες αλλά με ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος του νομού Τρικάλων επιτίθεται στη βολιώτικη ομάδα. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕ Φαρκαδόνας αναφέρει:

«Κύριοι, εσείς που διοικείτε τον πιο ιστορικό σύλλογο του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, την Νίκη Βόλου, θα έπρεπε να ντρέπεστε! Οταν εισήλθαμε στον αγωνιστικό χώρου του γηπέδου της Νίκης Βόλου αισθανθήκαμε ένα ρίγος σεβασμού. Πατούσαμε το χόρτο όπου έχουν περάσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μας δινόταν η ευκαιρία να αγωνιστούμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει βάλει με χρυσά γράμματα την υπογραφή της στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αγωνιστήκαμε με την ψυχή μας και χωρίς να έχουμε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον καταφέραμε να αποσπάσουμε ισοπαλία κερδίζοντας το χειροκρότημα από τους υπέροχους φιλάθλους της Νίκης Βόλου. Στην επιστροφή για τη μικρή μας κωμόπολη αισθανόμασταν περηφάνια που είχαμε καταφέρει έναν άθλο και ήταν σίγουρα η μεγαλύτερη επιτυχία για την ομάδα μας, την Α.Ε. Φαρκαδόνας. Και την επιτυχία αυτή την έκανε πιο σημαντική η αντιμετώπιση των φιλάθλων της Νίκη Βόλου που παρόλο τη στεναχώρια τους χειροκρότησαν τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αναγνωρίζοντας την προσπάθεια τους.

Ωσπου χθες καταλάβαμε ότι τελικά το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει καταντήσει εκεί που είναι κυρίως από τους παραγοντίσκους και τους δήθεν παράγοντες. Ο υπέρμετρος ζήλος των διοικούντων της Νίκη Βόλου (εξαιρείται ο μέχρι πρότινος πρόεδρος κ. Βούλγαρης) να «κερδίσουν» βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα, όχι μέσα από την ουσία του ποδοσφαίρου (αγωνιστικά) αλλά κυρίως από άλλους δικονομικούς τρόπους και οδούς, έφερε στο άρρωστο μυαλό τους την φαεινή ιδέα κατάθεσης ένστασης ότι ο βοηθός προπονητή κ. Τέγος έχει πτυχίο ΟΥΕΦΑ Β’ και όχι ΟΥΕΦΑ Α’ και επειδή δηλώναμε τον κ. Τσίρκοβιτς ως προπονητή ΟΥΕΦΑ Α’ (που δεν ήταν στο γήπεδο) ζητούνε την κατοχύρωση του αγώνα υπέρ τους!

Ντροπή κύριοι! Οι οπαδοί της Νίκη Βόλου από τους οποίους έχετε και οικονομική ενίσχυση ξέρουν πόσο στοιχίζει η ένσταση που καταθέσατε; Το νούμερο είναι τριψήφιο! Ξέρουν ότι αντί να ασχολείστε με το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας σας ασχολείστε με το τι μαγειρεύει η κυρά-Κατίνα στα γραφεία; Ξέρουν ότι τα χρήματα που δίνουν από το υστέρημα τους μόνο και μόνο για να κάνουν την ομάδα που ονειρεύονται δεν επενδύονται;

Να είστε σίγουροι ότι το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να τιμωρηθούμε με πρόστιμο γιατί για κατοχύρωση του αγώνα υπέρ σας για τον παραπάνω λόγο δεν υπάρχει κανένα δικονομικό άρθρο στην ΕΠΟ. Η ταπεινή μας γνώμη είναι να παραιτηθείτε και να πάτε για μπάνια σε κάποιες από τις πανέμορφες παραλίες του νομού. Αφήστε τον ιστορικό αυτό σύλλογο, την Νίκη Βόλου, στα χέρια των φιλάθλων της Νίκης Βόλου γιατί μόνο αυτοί μπορούν να βοηθήσουν πραγματικά τον σύλλογο. Καλή Ανάσταση. Δ.Σ. ΑΕ Φαρκαδόνας».

Χθες στα γραφεία της ΕΠΟ, εκδικάστηκε από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή, η ένσταση και η Νίκη μπορεί να πάρει δύο βαθμούς παραπάνω που ίσως χρειαζόταν όταν έγινε η ένσταση!

Πάντως έτσι όπως διαμορφώνεται η κατάσταση το κίνητρο είναι η συνέχεια για τους παίκτες που πρέπει να δείξουν ότι μπορούσαν για το καλύτερο και θα το κάνουν στο μέλλον, για τη διοίκηση που καλείται να κρατήσει ψηλά τη σημαία και για τον κόσμο που για μια ακόμη φορά στα δύσκολα πρέπει να σταθεί δίπλα στην ομάδα.

Την Κυριακή η ομάδα παίζει στην «Κλούβα» με το Θεσπρωτό, ενώ μετά το ρεπό θα έχει ματς έδρας με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και τον Οικονόμο. Εκτός έδρας… θα παίξει με την Πύδνα Κίτρους θέλοντας να αποδείξει ότι δεν τα παρατάει!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου