ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Θέλει κόσμο στο… σπίτι της

θέλει-κόσμο-στο-σπίτι-της-37476

Την Κυριακή η Νίκη Βόλου επιστρέφει στο Π. Μαγουλάς απέναντι στο Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας – Σήμερα η συνάντηση με τους αρχηγούς

Στην έδρα της επιστρέφει η Νίκη Βόλου την ερχόμενη Κυριακή και περιμένει πως και πως τη συνδρομή των φιλάθλων της τόσο για την ηθική συμπαράσταση όσο και για την οικονομική με αντίπαλο το Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών έχουν φέρει την ομάδα σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση και το ζητούμενο είναι να ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά με το όσο δυνατόν πιο χαρούμενο φινάλε.

Για να γίνει αυτό απαιτείται η άμεση και όσο γίνεται μαζικότερη συμπαράσταση των φιλάθλων, έτσι ώστε να ενισχυθεί ο σύλλογος από όλες τις πλευρές και για το λόγο αυτό το εισιτήριο θα οριστεί στα 5 ευρώ.

Μπορεί τα τελευταία αποτελέσματα με τις ισοπαλίες κόντρα σε Φαρκαδόνα και Αχέροντα Καναλακίου να απογοήτευσαν άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο, όμως η φετινή χρονιά δεν θα πρέπει να θεωρείται ως χαμένη, από τη στιγμή που η κατάκτηση των δύο πρώτων θέσεων δεν ήρθε, μιας και η φετινή ήταν μια μεταβατική περίοδος μετά την αποχώρηση – ντροπή από το πρωτάθλημα της Super League.

Οι εξελίξεις από την αρχή της εβδομάδας ήταν ραγδαίες και μετά την αποχώρηση του προπονητή Κώστα Βελιτζέλου την περασμένη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν και πάλι από χθες στις προπονήσεις. Αυτό έγινε μετά το προγραμματισμένο ρεπό της Τρίτης και υπό τις οδηγίες του Ηλία Σορώκου, ο οποίος πλέον πέρα από τις υποχρεώσεις του ως γυμναστής, θα αναλάβει και τη θέση του πρώτου προπονητή.

Η λύση για την αντικατάσταση του Κώστα Βελιτζέλου βρέθηκε εκ των έσω για τους κυανόλευκους, οι οποίοι πρότειναν στον 28χρονο γυμναστή να βρεθεί στο τιμόνι της ομάδας ως το φινάλε της σεζόν ως υπηρεσιακός, έχοντας χθες και συνάντηση με την Ερασιτεχνική. Μάλιστα για σήμερα έχει προγραμματιστεί συνάντηση και με τους αρχηγούς της ομάδας, προκειμένου να συζητηθεί η συνέχεια.

Με Τεβεκέλη και πάλι

Ο Νικόλαος Τεβεκέλης, ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα Νίκη Βόλου – Θεσπρωτός στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Απριλίου στις 4 μ.μ.στο γήπεδο Π. Μαγουλάς. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Ηλίας Παπαδόπουλος και Θεόδωρος Αϊναλής όλοι από την ΕΠΣ Μακεδονίας και παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Δημήτρης Αραμπόπουλος από την Ενωση Φθιώτιδας.

Σημειώνεται πως το Κυριακάτικο παιχνίδι θα είναι το δεύτερο στο οποίο ο κ. Τεβεκέλης θα διευθύνει φέτος στη Γ’ Εθνική και για δεύτερη φορά θα βρεθεί στο Π. Μαγουλάς, αφού είχε διευθύνει την αναμέτρηση της Νίκης Βόλου απέναντι στον Πύρασο στις 10/1, ματς το οποίο ήταν το πρώτο για το 2016 και είχε ολοκληρωθεί με 1-0 με γκολ του Κυπτίου.

Από εκεί και πέρα το ματς ανάμεσα στον πρωτοπόρο Αιγινιακό με το Ρήγα Φεραίο στο Δημοτικό γήπεδο του Αιγινίου θα διευθύνει ο κ. Απόστολος Σημαιάκης από την ΕΠΣ Χαλκιδικής μαζί με τους Γιώργο Κελαζόγλου και Αθανάσιο Μαλανδρή. Επίσης, στην αναμέτρηση του Πυράσου με τον Καραϊσκάκη, ρέφερι ορίστηκε ο Γιώργος Βρέσκας από το σύνδεσμο Ημαθίας, και βοηθοί του θα είναι οι Νικόλαος Σάββας και Αναστάσιος Ζιγκερίδης από τις Σέρρες.

Αναλυτικά οι ορισμοί

2ος όμιλος – 30η αγωνιστική

(Σάββατο 9/4 – 4 μ.μ.)

  • Οπούντιος Μαρτίνου – Πύδνα Κίτρους, Παπαβασιλείου (Δωδ/νήσου), Φαγκρίδας, Χρηστάκος (Πειραιά) (Κυριακή 10/4 – 4 μ.μ.)
  • Αχέρων – Φαρκαδόνα Κέκελος (Αιτ/νίας), Γαλανόπουλος, Κακατσίδης (Αιτ/νίας)
  • Πιερικός – Δωτιέας, Αγιάς Μπεκιάρης (Καρδίτσας), Βογιατζής, Στεφάνης (Καρδίτσας)
  • Νίκη Βόλου – Θεσπρωτός, Τεβεκέλης (Μακεδονίας), Παπαδόπουλος, Αϊνάλης (Μακεδονίας)
  • Αιγινιακός – Ρήγας Φεραίος, Σημαιάκης (Χαλκιδικής), Κελάζογλου, Μαλανδρής (Χαλκιδικής)
  • Πύρασος – Καραϊσκάκης, Βρέσκας (Ημαθίας), Σάββας, Ζιγκερίδης (Σερρών)
  • Τύρναβος – Αχιλλέας, Ν. Μαρόπουλς (Ημαθίας), Στεφούλης (Γρεβενών), Κωτούλας (Τρικάλων)
  • Οικονόμος – Εθνικός, Φ. Μπλούνας (Φθιώτιδας), Δόσκορης, Καραγιάννης (Φθιώτιδας)
  • Ρεπό: Φωκικός

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου