ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Φινάλε χωρίς δράμα…

φινάλε-χωρίς-δράμα-34883

Θέλει η Νίκη Βόλου δίνοντας αύριο το πρώτο από τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια

Το πρώτο της παιχνίδι δίνει αύριο η Νίκη Βόλου ξεκινώντας μια σειρά από παιχνίδια περιμένοντας όσο το δυνατόν ένα καλύτερο φινάλε και χωρίς να ζήσει το δράμα περασμένων ετών.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά τις αποχωρήσεις του βασικού χρηματοδότη κ. Στέλιου Βούλγαρη και του προπονητή Κώστα Βελιτζέλου στις αρχές της εβδομάδας στη Νίκη Βόλου αναζητούν ηρεμία αλλά και οικονομική στήριξη, προκειμένου να πέσει χωρίς παρατράγουδα η φετινή αυλαία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το αυριανό παιχνίδι είναι το πρώτο από τα τέσσερα εναπομείναντα για τους κυανόλευκους, οι οποίοι ξεκινάνε απέναντι από τον Θεσπρωτό την προσπάθεια για ανασύνταξη των δυνάμεών τους, θέλοντας ωστόσο οπωσδήποτε τη στήριξη των φιλάθλων τους όσο ποτέ τη φετινή χρονιά.

Είναι δεδομένο ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τα αποτελέσματα της ομάδας πολλοί είναι εκείνοι που έχουν απογοητευτεί, ωστόσο έκρουσε ο κώδωνας του κινδύνου και ίσως να υπάρξουν εξελίξεις από την ερχόμενη Δευτέρα.

Η ομάδα προπονείται πλέον από την Τετάρτη υπό τις οδηγίες του Ηλία Σορώκου, ο οποίος και έχει αυξημένα καθήκοντα πλέον, μιας και εκτός από το ρόλο του γυμναστή θα επιφορτιστεί και χρέη προπονητή.

Μετά το παιχνίδι με το Θεσπρωτό η Νίκη Βόλου δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή 17 Απριλίου, μιας και για την 31η αγωνιστική έχει ρεπό. Η συνέχεια θα τη βρει να αγωνίζεται και πάλι εντός έδρας, αφού στο Π. Μαγουλάς θα φιλοξενηθεί ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας την Κυριακή 24 Απριλίου.

Από εκεί και πέρα αγώνας θα δοθεί και πάλι μετά από δύο εβδομάδες, λόγω της διακοπής του Πάσχα, με τους κυανόλευκους να συνεχίζουν στις 8 Μαΐου στην Κατερίνη, όπου και θα φιλοξενηθούν από την Πύδνα Κίτρους. Η αυλαία θα πέσει στα μέσα Μαΐου και στις 15 του μήνα με αντίπαλο τον Οικονόμο Τσαριτσάνης για την 34η και τελευταία αγωνιστική.

Στα τρία εντός έδρας παιχνίδια που απομένουν, η Ερασιτεχνική ελπίζει να υπάρξει η προσέλευση του κόσμου, προκειμένου να ενισχυθεί το ταμείο και κατά συνέπεια και οι ποδοσφαιριστές.

Επέστρεψε και ο Αλεξανδρής

Ενα από τα τελευταία προβλήματα που αντιμετώπιζε η Νίκη Βόλου ήταν και ο τραυματισμός του Στέργιου Αλεξανδρή. Ο νεαρός μπακ προπονείται πλέον κανονικά και χθες έδωσε το παρών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπως φυσικά και όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, δίχως να υπάρχουν απουσίες ούτε από κάρτες αλλά ούτε και από τραυματισμούς. Η τελευταία προπόνηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί και η αποστολή. Μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί ο τερματοφύλακας Σπύρος Βρονταράς, που «έχασε» το παιχνίδι στο Καναλάκι λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Προπώληση και σήμερα

Από χθες ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για το αυριανό παιχνίδι και συνεχίζεται και σήμερα Σάββατο. Οπως είναι γνωστό στα εναπομείναντα παιχνίδια η τιμή έχει οριστεί στα 5 ευρώ, ενώ συνεχίζεται και η καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης με 20 ευρώ για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο. Η προπώληση θα γίνεται από τα γραφεία του συλλόγου.

Στην ανακοίνωση των κυανόλευκων σημειώνεται: «Αύριο, Κυριακή 10/04/2016 και ώρα 4μ.μ. στο γήπεδο Π. Μαγουλάς η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Θεσπρωτό για το πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής.Θα λειτουργήσουν δύο είσοδοι για τους φιλάθλους, οι οποίες θα ανοίξουν στις 2.30μ.μ. Η είσοδος της σκεπαστής κερκίδας για τους φιλάθλους της ΝΙΚΗΣ. Οι φίλαθλοίμας θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα και από τη βόρεια κερκίδα (θύρα 3).

Οι φίλαθλοι του Θεσπρωτού θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από την κερκίδα επί της Μαιάνδρου.

Η γενική είσοδος είναι 5 ευρώ.

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν.

Τα παιδιά που αγωνίζονται στις Ακαδημίες του Συλλόγου θα εισέλθουν από την κερκίδα της Μαιάνδρου, ντυμένα με τις φόρμες και συνοδευόμενα από τους προπονητές τους.

Από χθες Παρασκευή 08/04/2016 και στις ώρες 9 π.μ. – 1 μ.μ. και 5 μ.μ. – 9 μ.μ. από τα γραφεία του συλλόγου (Μαιάνδρου 14) έως και την ημέρα του αγώνα θα γίνεται προπώληση των εισιτηρίων, ενώ όποιος επιθυμεί, μπορεί να συμμετάσχει στην οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου, στηρίζοντας την προσπάθεια που ξεκίνησε με την απόφαση που πάρθηκε στη συγκέντρωση της προηγούμενης εβδομάδας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου