ΤΟΠΙΚΑ

Ξέμειναν από εκλογικό υλικό ~ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ «ΛΕΥΚΑ»

ξέμειναν-από-εκλογικό-υλικό-δεν-εφτασ-361923

Εξι εκλογικά τμήματα της Νέας Αγχιάλου, ενώ ελλείψεις σε λευκά παρουσιάστηκαν σε δύο εκλογικά του Βόλου

Απρόοπτα και παράξενα δεν έλειψαν από τις χθεσινές δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της Μαγνησίας, με αποδέκτη σε κάθε περίπτωση τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων, που έτρεχαν στις διάφορες περιπτώσεις να πληροφορήσουν, να ρυθμίσουν και να λύσουν τα προβλήματα που δημιουργούνταν σε εκλογικά τμήματα της Μαγνησίας.

Ρεπορτάζ: ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ

Το αποκορύφωμα των χθεσινών απρόοπτων ήταν ότι ξέμειναν από εκλογικά φακελάκια έξι ολόκληρα τμήματα της Νέας Αγχιάλου, γύρω στις 2:30 το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει άρον – άρον υπάλληλος της Περιφέρειας, με φορτηγάκι να εφοδιάσει τα εκλογικά τμήματα με εκλογικά φακελάκια.

Τα εφορευτικά μέλη των τμημάτων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διαπίστωσαν ότι τα φακελάκια, άγνωστο για ποιους λόγους, ήταν λιγοστά και έτσι ενημέρωσαν άμεσα τους υπάλληλους της Περιφέρειας προτού δημιουργηθούν προβλήματα στα εκλογικά τμήματα.

Ξέμειναν από λευκά

Από λευκά ψηφοδέλτια…ξέμειναν επίσης δύο εκλογικά τμήματα του Βόλου, ένα στην περιοχή της Νεάπολης και ένα στην περιοχή της Χιλιαδούς, στα οποία έσπευσαν και πάλι οι υπάλληλοι της Περιφέρειας Μαγνησίας να εφοδιάσουν τα τμήματα με λευκά χαρτάκια.

Τα δύο περιστατικά σημειώθηκαν χθες κατά τις πρωινές ώρες ωστόσο όπως διευκρίνισαν υπάλληλοι της Περιφέρειας, συνέβησαν τα παραπάνω εξαιτίας ατυχημάτων που είχαν ως αποτέλεσμα να διασκορπιστούν τα ψηφοδέλτια στο πάτωμα.

Ετσι εξαιτίας του όγκου δουλειάς των εφορευτικών επιτροπών, δεν υπήρχε το περιθώριο χρόνου να τακτοποιηθούν και να συγκεντρωθούν εκ νέου σε στοίβες τα λευκά ψηφοδέλτια και γι’ αυτό κάλεσαν τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας – Βορείων Σποράδων να τους εφοδιάσουν με νέα λευκά ψηφοδέλτια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου