ΤΟΠΙΚΑ

Ανέφερε παραβίαση εκλογικής νομοθεσίας

ανέφερε-παραβίαση-εκλογικής-νομοθεσ-361506

Παράσταση κατά του συνδυασμού Αχ. Μπέου από το συνδυασμό του Π. Σκοτινιώτη

Παράσταση στην Εφορο Αντιπροσώπων Δικαστικής Αρχής πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι εκπρόσωπος του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά» καταγγέλλοντας ευθεία παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας από το συνδυασμό «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική».

Οπως καταγγέλθηκε πέραν της εκτεταμένης αφισορύπανσης που έγινε τα ξημερώματα σε όλο το Πολεοδομικό Συγκρότημα και κυρίως εντός και εκτός εκλογικών κέντρων, από το πρωί γινόταν διανομή εκλογικών φυλλαδίων και ψηφοδελτίων έξω από τα εκλογικά τμήματα, ακόμη και από ανηλίκους.

Σε δήλωσή του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά» κ. Πάνος Σκοτινιώτης τόνισε: «Τέτοιες ενέργειες μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω. Ο «νέος» και «άφθαρτος», πανικόβλητος για τη διαφαινόμενη τις τελευταίες μέρες εκλογική καθίζηση του συνδυασμού του, καταφεύγει σε ενέργειες που παραπέμπουν στον πιο ακραίο παλαιοκομματισμό, αποδεικνύει δε, για μια ακόμη φορά, πόση σχέση έχει με τη νομιμότητα και τη δημοκρατία. Ο λαός της πόλης μας θα του δώσει την απάντηση που του ταιριάζει».

Απάντηση Αχ. Μπέου

Από το γραφείο τύπου του κ. Αχιλλέα Μπέου εκδόθηκεη ακόλουθη απάντηση:

«Συνεχίζει το παραλήρημα σε βάρος του συνδυασμού μας ο απερχόμενος, όχι μόνο από το δήμο, αλλά και από την πολιτική, Πάνος Σκοτινιώτης.

Προφανώς υπό το κράτος πανικού, εν όψει της δεινής εκλογικής του ήττας, είδε μόνο τις αφίσες του συνδυασμού μας και όχι αυτές άλλων συνδυασμών και παρατάξεων, που κατέκλυσαν το κέντρο του Βόλου.

Για να βοηθήσουμε τον ίδιο και παράλληλα να δείξουμε στους πολίτες το ήθος και την ποιότητα του απερχόμενου, παραθέτουμε το φωτογραφικό υλικό που συλλέξαμε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου