ΤΟΠΙΚΑ

Δικτύωση της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου με το ΚΗΦΗ Νέας Αγχιάλου

δικτύωση-της-ελεπαπ-βόλου-με-το-κηφη-νέ-952256

Την Κοινωνική Λειτουργό της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου, Εφη Κόρτσα, επισκέφτηκε σήμερα, Πέμπτη 25 Μαϊου, η νοσηλεύτρια του Κ.Η.Φ.Η Νέας Αγχιάλου (Κέντρο Ημερησίας Φροντίδας Ηλικιωμένων) δομή της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου. Η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, είναι συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού – Ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση».

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δικτύωσης με φορείς του Δήμου Βόλου με στόχο τη βέλτιστη συνεργασία και την αμφίδρομη ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας των δυο δομών που αποσκοπεί στην πληροφόρηση, όσο το δυνατόν περισσοτέρων ατόμων που χρήζουν βοηθείας.

Στα μέλη του Κ.Η.Φ.Η παρέχονται δωρεάν πρωτοβάθμια νοσηλευτική φροντίδα φυσικοθεραπεία και ομάδες δημιουργικής απασχόλησης.

Ως Κέντρο Ανοιχτής Περίθαλψης η ΕΛΕΠΑΠ υποστηρίζει παιδιά από τη βρεφική ηλικία έως την ενηλικίωση τους, τα οποία πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση ,νευρολογικά σύνδρομα ,κινητικές δυσκολίες ,διαταραχές αυτιστικού φάσματος, νοητική καθυστέρηση ,δυσκολίες στο λόγο και την επικοινωνία.

Τέλος δόθηκε αμφίδρομο ενημερωτικό υλικό για άμεση επικοινωνία αλλά και μια πρώτη γνωριμία με τις υπηρεσίες των δυο φορέων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου