ΤΟΠΙΚΑ

Δικτύωση του Κ.Η.Φ.Η. Βόλου με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Μαγνησίας «H Αλληλεγγύη»

δικτύωση-του-κ-η-φ-η-βόλου-με-τον-σύλλογ-951936

Συνάντηση με την πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Μαγνησίας, την κ. Ανδρομάχη Ροϊλού πραγματοποίησε την Τετάρτη 24 Μαϊου η υπεύθυνη της δομής του Κ.Η.Φ.Η. (Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων) του Δήμου Βόλου, δομή της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ η οποία είναι συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020. Σκοπός της συνάντησης ήταν αμφίδρομη ενημέρωση των δύο δομών.

Η κ.Ροϊλού ενημερώθηκε για τις υπηρεσίες που προσφέρει το Κ.Η.Φ.Η. Βόλου, όπως είναι η πρωτοβάθμια νοσηλευτική φροντίδα, φυσικοθεραπεία ομά-δες δημιουργικής απασχόλησης και νοητικής ενδυνάμωσης, οι οποίες σκοπός έ-χουν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων αλλά και των φροντιστών τους.

Στη συνέχεια, η υπεύθυνη του Κ.Η.Φ.Η. πληροφορήθηκε για τις δράσεις του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοσίας και δώσαμε έμφαση στη σημασία της εθε-λοντικής αιμοδοσίας, καθώς αποτελεί πράξη αλτρουισμού, αλληλεγγύης και αγά-πης προς τον συνάνθρωπο. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι του Κ.Η.Φ.Η. Βόλου μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο επικοινωνίας 24210-35578.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου