ΤΟΠΙΚΑ

Δικτύωση των ΚΗΦΗ με το Κέντρο Νεότητας

δικτύωση-των-κηφη-με-το-κέντρο-νεότητα-933057

Τη Δευτέρα και την Τετάρτη, 3 και 5 Απριλίου οι νοσηλεύτριες-υπεύθυνες των Κ.Η.Φ.Η. Βόλου, Νέας Αγχιάλου και Αγριάς συναντήθηκαν με την κοινωνική λειτουργό του Κέντρου Κοινότητας, κα Φανή Φιλιππίδου. Η επικοινωνία είχε στόχο να αλληλοενημερωθούν αναφορικά με τις δράσεις των δομών τους.

Στα μέλη του Κ.Η.Φ.Η. παρέχονται εντελώς δωρεάν πρωτοβάθμια νοσηλευτική φροντίδα, φυσικοθεραπεία, ομάδες δημιουργικής απασχόλησης, μετακίνηση των ωφελουμένων από και προς την οικία τους. Όλες οι δραστηριότητες αποσκοπούν στην ψυχική υποστήριξη των ηλικιωμένων, αλλά και των φροντιστών τους.

Στο Κέντρο Κοινότητας πραγματοποιείται στήριξη στην τρίτη ηλικία με πληροφόρηση, βελτίωση της πρόσβασης και διασύνδεση πολιτών για υπηρεσίες φροντίδας τρίτης ηλικίας.

Κατά τη συνάντησή τους συζητήθηκαν οι τρόποι για συνεργασία, προκειμένου να αποκομίσουν οι ηλικιωμένοι όσο το δυνατόν περισσότερες παροχές.

Για την εγγραφή των ωφελουμένων στη συμπληρωματική κατάσταση αλλά και για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα παρακάτω τηλέφωνα:

Κ.Η.Φ.Η Αγριάς, Α. Παπανδρέου 2 & Δημοκρατίας τηλ. 24280-91040.

Κ.Η.Φ.Η Βόλου, Γιαννιτσών 2 με Μητροπολίτου Γρηγορίου τηλ. 24210-35578.

Κ.Η.Φ.Η Ν. Αγχιάλου, Ελληνικής Αεροπορίας 27 τηλ. 24280 – 78182

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου