ΤΟΠΙΚΑ

Στην Αστυνομική Διεύθυνση η Εφη Αντωνίου Χουβαρδά

στην-αστυνομική-διεύθυνση-η-εφη-αντων-945367

Το Μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας επισκέφθηκε η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Έφη Αντωνίου-Χουβαρδά. Η κ. Αντωνίου-Χουβαρδά συνάντησε τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας κ. Γεώργο Ντιζέ καθώς και τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Αθανάσιο Κουλούρη. Ο κ. Ντιζές και ο κ. Κουλούρης ενημέρωσαν την κ. Αντωνίου-Χουβαρδά για την εύρυθμη λειτουργία της Διεύθυνσης Αστυνομίας αλλά και για την ετοιμότητα των στελεχών και του προσωπικού της σε όλες τις έκτακτες ανάγκες που καθημερινά προκύπτουν.

Ο Διευθυντής και ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας τόνισαν στην υποψήφια βουλευτή ότι οι Αστυνομικοί βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή των γεγονότων με καθημερινή έκθεση σε κινδύνους και η καθιέρωση του επιδόματος επικινδυνότητας είναι πολύ σημαντική για το Σώμα. Παράλληλα, ενημέρωσαν ότι η σύσταση του Σώματος της Δικαστικής Αστυνομίας, που σήμερα λειτουργεί στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη είναι ένα θετικό μέτρο και προσδοκούν την πλήρωση των κενών θέσεων και στη Μαγνησία.

Η υποψήφια Βουλευτής αναγνώρισε ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας είναι πλήρως οργανωμένη, πάντα στην πρώτη γραμμή των γεγονότων, δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας στην κοινωνία και τους πολίτες και το επίδομα επικινδυνότητας του Αστυνομικού Σώματος αποτελεί ένα δίκαιο αίτημα αλλά και μια αναγνώριση του σημαντικού έργου που προσφέρουν στην κοινωνία.

Η κ. Αντωνίου-Χουβαρδά επισκέφθηκε επίσης τα στελέχη και το προσωπικό στο Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας στα γραφεία τους και ενημερώθηκε από τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Βασίλειο Μπαλατσούκα και το Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας για τη σπουδαιότητα του ρόλου που επιτελούν σε αυτό το πολύ ευαίσθητο θέμα αλλά και την λεπτότητα των χειρισμών του προσωπικού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου