ΤΟΠΙΚΑ

Εχασε σε λίγες ώρες παιδί και σύζυγο

εχασε-σε-λίγες-ώρες-παιδί-και-σύζυγο-862250

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους το τραγικό παιχνίδι που επιφύλασσε η μοίρα σε μία οικογένεια στον Αγιο Βλάσιο Πηλίου, που ντύθηκε στα μαύρα, θρηνώντας την απώλεια δύο αγαπημένων της προσώπων, καθώς πέθαναν με διαφορά μόλις λίγων ωρών.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από την οικογενειακή τραγωδία. Ανθρώπινο ράκος είναι μία ηλικιωμένη γυναίκα, καθώς χθες κλήθηκε να «αποχαιρετήσει» την κόρη της 45 χρόνων και τον σύζυγό της 84 χρόνων αντίστοιχα. Τούς έχασε και τους δύο μέσα σε ένα 24ωρο.

Μοναδικό της στήριγμα πλέον οι άλλες δύο κόρες και τα εγγόνια της, που έμειναν πίσω, για να τη φροντίζουν και να τη συντρέχουν. Στη δύση της ζωή της έμελλε να βιώσει ό,τι χειρότερο. Να χάσει την κόρη της και μέσα σε διάστημα λίγων ωρών να «φεύγει» και ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 45χρονη Μαρίνα Τουφεξή, κόρη της ηλικιωμένης, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας από την παιδική ηλικία. Απεβίωσε την Παρασκευή το απόγευμα. Το χτύπημα για την οικογένεια ήταν βαρύ. Όσο και αν ήξεραν ότι το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ήταν πολύ σοβαρό, το άγγελμα του θανάτου «τσάκισε» την οικογένεια

Ο 84χρονος πατέρας της, Νικόλαος Τουφεξής, νοσηλευόταν εδώ και μέρες σε κλινική. Δεν ενημερώθηκε ποτέ για τον θάνατο της κόρης του. Είχε σοβαρά παθολογικά προβλήματα. Προχθές ο ταλαιπωρημένος του οργανισμός δεν άντεξε. Αφησε την τελευταία του πνοή. Τραγική ειρωνεία, δίχως να το γνωρίζει, ακολούθησε στο «μεγάλο ταξίδι» την αγαπημένη του κόρη.

Χθες το μεσημέρι η οικογένεια Τουφεξή αποχαιρέτησε την 45χρονη Μαρίνα και τον 84χρονο πατέρα της Νικόλαο. Η κηδεία τελέστηκε στον Αγιο Βλάσιο, με τους φίλους και τους κατοίκους του χωριού να σπεύδουν να συνδράμουν τους συγγενείς που είναι συντετριμμένοι, για το τραγικό παιχνίδι που τούς έπαιξε η μοίρα.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου