ΤΟΠΙΚΑ

Βρέθηκε η… μασκότ του Ν.Ο.Β.

βρέθηκε-η-μασκότ-του-ν-ο-β-807070

Η γνωστή στους περιοίκους Αλεπού είχε περισυλλεχθεί… κατά λάθος από τον μπόγια

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια με την εξαφάνιση της… μασκότ του Ναυτικού Ομίλου Βόλου. Η γνωστή και αγαπητή σε μικρούς και μεγάλους Αλεπού, όπως αποκαλούν το συμπαθητικό τετράποδο, είναι ημιαδέσποτη αφού φροντίζεται από τον Όμιλο. Είναι τσιπαρισμένη και φορά λουρί που αναγράφονται το όνομά της και τα τηλέφωνα του Ομίλου.

Εχει το δικό της σπιτάκι στον Όμιλο όπου περνά όλη την ημέρα της παρέα με τα παιδιά ενώ τα βράδια τα περνά στον εξωτερικό χώρο του Νοσοκομείου, όπου επίσης είναι γνώριμη και αγαπητή σε όλους. Η απουσία της έγινε γρήγορα αισθητή από τον πρόεδρο του ΝΟΒ Λάμπη Τσουκαλά που τη φρόντιζε όλον αυτό τον καιρό μαζί με άλλα μέλη του Ομίλου και κίνησε γη και ουρανό για να αναζητήσει την αγαπητή σε όλους τους περίοικους Αλεπού, με αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με επικοινωνία με την Φιλοζωική Ομάδα Βόλου. Τελικά, η Αλεπού βρέθηκε στο Δημοτικό Κυνοκομείο Βόλου, όπου είχε περισυλλεχθεί… κατά λάθος από τον μπόγια την περασμένη Πέμπτη και επέστρεψε, σε καλή κατάσταση, στο φυσικό της περιβάλλον που δεν είναι άλλο από τον Ναυτικό Όμιλο.

Παράλληλα, μαζί με την ευχάριστη είδηση της εύρεσης της Αλεπούς, η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου έκανε χθες γνωστή και μια δωρεά του Λάμπη Τσουκαλά ο οποίος είναι γνωστός για την χρόνια φιλοζωική του δράση. Συγκεκριμένα, ο κ. Τσουκαλάς προσέφερε το ποσό των 200 ευρώ στον λογαριασμό του κτηνιάτρου της Φιλοζωικής Ομάδας ενώ κάλυψε και τα έξοδα 15 στειρώσεων αδέσποτων ζώων. Η Φιλοζωική Ομάδα ευχαρίστησε τον κ. Τσουκαλά για την στήριξή του με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου