ΤΟΠΙΚΑ

Υποβολή δηλώσεων προκαταβολής πληρωμών

υποβολή-δηλώσεων-προκαταβολής-πληρω-807423

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων ενημερώνει όλους τους δικαιούχους των δράσεων «Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδόπτερων – ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ» και «Εναλλακτική καταπολέμηση ζιζανίων στους ορυζώνες» ότι, μετά και την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων ελέγχων, απέστειλε προς εκκαθάριση και πληρωμή της ενίσχυσης προκαταβολής του 80% των αιτούμενων ποσών ενίσχυσης στους ενταγμένους παραγωγούς του έτους αιτήσεων 2020.

Το ποσό που αναγνωρίστηκε για τη δράση «ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ» ανέρχεται σε 3.570 ευρώ που αφορά σε 4 δικαιούχους (για την πρώτη πρόσκληση) και 191.659 ευρώ που αφορά 611 δικαιούχους (για την δεύτερη πρόσκληση) και 16.655 ευρώ η οποία αφορά 135 δικαιούχους (για την τρίτη πρόσκληση). Αντίστοιχα, για την δράση των ορυζώνων αναγνωρίστηκε πόσο 803 ευρώ που αφορά σε 2 παραγωγούς.

Η χρονική περίοδος υποβολής των ενδικοφανών προσφυγών ορίζεται αποκλειστικά από την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου και εντός πέντε εργάσιμων ημερών, δηλαδή έως και την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου. Η ως άνω διαδικασία θα γίνεται ατομικά και μόνο ηλεκτρονικά από την μηχανογραφική εφαρμογή κάνοντας χρήση των προσωπικών τους κωδικών

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου