ΤΟΠΙΚΑ

Η Εν Δράσει σε πρόγραμμα

η-εν-δράσει-σε-πρόγραμμα-79918

Η Εν Δράσει συμμετέχει στο υπό έγκριση πρόγραμμα «Αναβάθμιση της επαγγελματικής Θέσης Εργαζομένων, Αυτοαπασχολουμένων Γυναικών», πανελλήνιας εμβέλειας, με θέμα «Δημιουργία μόνιμων δομών και δικτύων συμβουλευτικής παρέμβασης διασφάλισης της απασχόλησης γυναικών με υποστήριξη διαδικτυακού κόμβου αλληλεπίδρασης».

Το προτεινόμενο έργο αποσκοπεί στη δημιουργία μόνιμων δομών και δικτύων συμβουλευτικής υποστήριξης και mentoring εργαζομένων γυναικών και αυτοαπασχολούμενων που απειλούνται από την απώλεια θέσεων εργασίας μέσα στην κρίση, καθώς και mentoring για τις αναπροσαρμογές στην αγορά εργασίας.

Οι δομές του προγράμματος θα δραστηριοποιηθούν σε όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας, με επιμορφωτές και μέντορες που θα έχουν συγκεκριμένο προσανατολισμό όχι μόνο να ενθαρρύνουν, να εμψυχώσουν αλλά και να προτείνουν βιώσιμες πραγματιστικές λύσεις, εξασφάλιση της συνέχειας και ανάπτυξη της απασχόλησης και όχι αφηρημένες ακαδημαϊκές και τετριμμένες γνώσεις που δεν δίνουν λύσεις και δεν οδηγούν σε μετρήσιμα αποτελέσματα.

Συντονιστής του προγράμματος είναι η ΔΗΩ (Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων). Η Εν Δράσει έχει αναλάβει για την Περιφέρεια Θεσσαλίας την επιμόρφωση για 49 ωφελούμενους στις θεματικές που αναλυτικά αναφέρονται στον οδηγό δράσης και την εξατομικευμένη συμβουλευτική – mentoring με 135 γυναίκες ωφελούμενες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου