ΤΟΠΙΚΑ

Υπέγραψαν χθες πεντάμηνες συμβάσεις

υπέγραψαν-χθες-πεντάμηνες-συμβάσεις-79924

Στη μάχη της καθημερινότητας θα ριχθούν από σήμερα Τετάρτη έντεκα ακόμη άτομα στο Δήμο Νοτίου Πηλίου που υπέγραψαν χθες το πρωί πεντάμηνες συμβάσεις, προκειμένου να καλυφθούν ζωτικά κενά σε καίριους τομείς του δημοτικού έργου. Μάλιστα 8 άτομα θα ενισχύσουν τον τομέα της Καθαριότητας και Πρασίνου και τα υπόλοιπα τρία θα χρησιμοποιηθούν σε άλλους τομείς του Δήμου.

Συγκεκριμένα, οι πενταμηνήτες, σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Νασιόπουλο, θα προχωρήσουν σε εργασίες συντήρησης των υδρεύσεων και αναβάθμισης του πρασίνου, αλλά και εργασίες καθαριότητας. Παράλληλα ο σχεδιασμός προβλέπει παρεμβάσεις εξωραϊσμού ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.

Παράλληλα ο Δήμος Νοτίου Πηλίου από την ερχόμενη Δευτέρα θα προχωρήσει σε στολισμούς των Τοπικών Κοινοτήτων εν όψει των Χριστουγέννων.

«Ο Δήμος Νοτίου Πηλίου στελεχώθηκε με ακόμη 11 άτομα που υπέγραψαν πεντάμηνες συμβάσεις, τα οποία θα απορροφηθούν στους τομείς που έχουν περισσότερες ανάγκες. Στο μεταξύ την ερχόμενη Δευτέρα θα προχωρήσουμε στον στολισμό των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου εν όψει των Χριστουγέννων. Σκοπός είναι να αλλάξουμε ώστε και λίγο την ψυχολογία των δημοτών και να δημιουργήσουμε ένα εορταστικό κλίμα» τόνισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Νοτίου Πηλίου κ. Νασιόπουλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου