ΤΟΠΙΚΑ

Ημερίδα από την ΘΕΣγάλα

ημερίδα-από-την-θεσγάλα-77827

Ημερίδα με θέμα «Καλλιέργεια Σόγιας και Ψυχανθών στη χώρα μας. Τρόποι εφαρμογής τους στη διατροφή των μηρυκαστικών», διοργανώνει σήμερα Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 12:00 ο Συνεταιρισμός Αγελαδοτρόφων Γαλακτοπαραγωγής ΘΕΣγάλα στο ξενοδοχείο Imperial στη Λάρισα

Στόχος της ημερίδας είναι η διερεύνηση των δυνατοτήτων εμπλοκής όλων των φορέων, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, και όλων των ενδιαφερομένων, στην καλλιέργεια σόγιας και λοιπών ψυχανθών και την επακόλουθη αξιοποίησή τους στη διατροφή των μηρυκαστικών.

Τις εργασίες της ημερίδας θα ανοίξει ο Πρόεδρος του Δ.Σ του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, καθηγητής κ. Βασίλειος Γκίκας, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα κ. Θανάσης Βακάλης. Ειδικές εισηγήσεις θα κάνουν, οι κ.κ Θεοφάνης Γέμπτος καθηγητής της Γεωπονικής του Παν/μιου Θεσσαλίας, Δημήτρης Μπαξεβάνος Ερευνητής του Ινστιτούτου Κτηνοτροφικών Φυτών και Βοσκών, Δημήτρης Ηλιόπουλος, εκπρόσωπος της εταιρίας Pioneer Hi-Bred Hellas, Αναστάσιος Τσιάρας, κτηνίατρος, Δ/ντης Ζώνης Γάλακτος Θεσγάλα.

Θα επακολουθήσει ανοικτή συζήτηση, στην οποία θα μετέχουν εκπρόσωποι των Γαλακτοβιομηχανιών, των εταιριών Επεξεργασίας Σόγιας και Ζωοτροφών, της Δ/σης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Θεσσαλίας, καθώς και Γεωργοί και Κτηνοτρόφοι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου