ΤΟΠΙΚΑ

Στο Διμήνι θα μεταστεγαστεί η Υπηρεσία Πρασίνου

στο-διμήνι-θα-μεταστεγαστεί-η-υπηρεσί-776189

Στον πρώην Δήμο Αισωνίας θα μεταστεγαθεί η Υπηρεσία Πρασίνου του ενιαίου Δήμου Βόλου, καθώς όπως είναι γνωστό σήμερα η υπηρεσία στεγάζεται σε έκταση που έχει αγοραστεί από το Πανεπιστήμιο, κοντά στη γέφυρα Σέκερη, αφού ο χώρος προορίζεται για την κατασκευή του νέου κτιρίου του Τμήματος Δικτύων Η / Υ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ειδικότερα ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πρασίνου Π. Πελεκάνος απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Γιάννη Κουρτίνα, σημειώνει τα ακόλουθα:

«Η μεταστέγαση της Υπηρεσίας Πρασίνου ήδη έχει δρομολογηθεί και σύντομα θα έχει μεταφερθεί στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Αισωνίας και συγκεκριμένα: οι Διοικητικές Υπηρεσίες θα μεταφερθούν στο κτίριο του Δημαρχείου και η αποθήκη μηχανημάτων, τεχνολογικού και φυτικού υλικού σε οικόπεδο πλησίον του τέως Δημαρχείου Αισωνίας.

Η μεταφορά της Υπηρεσίας θα ολοκληρωθεί με την τελική διαμόρφωση του παραπάνω χώρου (περίφραξη κ.τ.λ.) ώστε να είναι κατάλληλα εξοπλισμένος για την υποδοχή του φυτικού υλικού το οποίο λόγω της ευαισθησίας και ιδιαιτερότητάς του χρειάζεται τις ανάλογες συνθήκες αποθήκευσης και συντήρησης».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου