ΤΟΠΙΚΑ

Στο 11ο επιχειρηματικό πανόραμα

στο-11ο-επιχειρηματικό-πανόραμα-776200

Στο 11ο επιχειρηματικό πανόραμα συμμετέχει φέτος το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου με δικό του περίπτερο.

Στο περίπτερο, φιλοξενούνται επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Πήλιο (Βότανα Πηλίου Ηλίας Καπέλης, Άσπρη Πέτρα Αργαλαστής Δημήτρης Γιαγκουδάκης, Πλάκες Συκής Αφοί Καπουρνιώτη, Άνθη Φυτά Χρόνης, Pelion Stevia, Λάδι Πηλίου Αλέξανδρος Φιλιππίδης).

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου, θα παρουσιάσει χορευτικά συγκροτήματα. Κάθε μέρα οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα προϊόντα της Pelion Stevia.

Ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου κος Στέργιος Παπαϊωάννου, μεταξύ των άλλων δήλωσε: « Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου στέκεται αρωγός στους επαγγελματίες του Πηλίου και τους βοηθάει στις δύσκολες στιγμές της κρίσης που περνάμε. Πάμε αντίθετα με την κρίση και συμμετέχουμε ενεργά σε εκθέσεις, event και διάφορες άλλες εκδηλώσεις που τονώνουν το ηθικό των παραγωγών του Πηλίου και βοηθάμε όλους τους ανθρώπους να προμηθευτούν ποιοτικά αγνά Πηλιορείτικα προϊόντα χωρίς μεσάζοντες». Το επιχειρηματικό πανόραμα θα λειτουργεί καθημερινά από τις 17:30 το απόγευμα έως τις 22:00 το βράδυ, μέχρι και την Κυριακή 26 Μαΐου 2013.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου