ΤΟΠΙΚΑ

Σε Διεθνή τουριστική έκθεση στη Βαρσοβία της Πολωνίας

σε-διεθνή-τουριστική-έκθεση-στη-βαρσο-760348

Συμμετείχε η Περιφέρεια Θεσσαλίας με στόχο την προβολή της περιοχής

Στη διεθνή τουριστική έκθεση της Βαρσοβίας «ΤΤ 2014» συμμετείχε η Περιφέρειας Θεσσαλίας, από 27 μέχρι 29 Νοεμβρίου 2014 συνεχίζοντας το στοχευμένο πρόγραμμα δράσης για την τουριστική προβολή στο εξωτερικό.

Με στόχο την προσέλκυση περισσοτέρων επισκεπτών από την τουριστική αγορά της Πολωνίας, συμμετείχε φέτος στην «ΤΤ Warsaw» που αποτελεί τη σημαντικότερη έκθεση τουρισμού της με πλήθος συμμετεχόντων, όπου λαμβάνουν χώρα οι περισσότερες εμπορικές επαφές για θέματα τουριστικής προβολής και προώθησης.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν περισσότεροι από 400 εκθέτες από 50 χώρες και αρκετές ελληνικές συμμετοχές, παρουσιάζοντας στους 18.000 επισκέπτες της έκθεσης τις προσφερόμενες υπηρεσίες στον τομέα του τουρισμού.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, συμμετείχε στην εν λόγω έκθεση σαν συνεκθέτης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Το περίπτερό της ήταν διακοσμημένο με επιλεγμένους τουριστικούς προορισμούς των περιφερειακών της ενοτήτων. Η στοχευμένη προβολή των περιοχών και η άρτια οργάνωση και παρουσίαση προσέλκυε το έντονο ενδιαφέρον δημοσιογράφων, μέσων μαζικής ενημέρωσης, τουριστικών πρακτόρων και κοινού αποσπώντας θετικά σχόλια.

Οι επισκέπτες του Θεσσαλικού περιπτέρου, είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν λεπτομερώς για όλους τους θεσσαλικούς προορισμούς, τις ξενοδοχειακές υποδομές της κάθε περιοχής και τους δυνατούς τρόπους πρόσβασης. Λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά του Θεσσαλικού προϊόντος δόθηκε έμφαση στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού της κάθε Περιφερειακής Ενότητας, με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Επίσης, τόσο από τους tour operator, όσο και από τους επισκέπτες του περιπτέρου ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε για τα ισχυρά brand names της Θεσσαλίας, για τον προγραμματισμό των καλοκαιρινών τους διακοπών στις Σποράδες και στο Πήλιο, στα παράλια της Λάρισας αλλά και της επίσκεψή τους σε περιοχές όπως στα Μετέωρα, στη λίμνη Πλαστήρα, τον Ολυμπο κ.α.

Με σύνθημα «Μια Περιφέρεια – Χίλιοι προορισμοί», τα στελέχη της Περιφέρειας διένειμαν στους ενδιαφερόμενους έντυπο και ηλεκτρονικό πληροφοριακό υλικό των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων. Με την έκθεση αυτή, η Περιφέρεια Θεσσαλίας ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στις εκθέσεις εξωτερικού για το 2014.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου