ΤΟΠΙΚΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στο ΚΗΦΗ

με-επιτυχία-πραγματοποιήθηκε-η-εκδήλ-760360

Για την προστασία και φροντίδα της Τρίτης Ηλικίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) Βόλου σε συνεργασία με το τμήμα «Ποιότητα ζωής» της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ στην αίθουσα εκδηλώσεων του 9ου δημοτικού σχολείου στο Παλαιό Λιμεναρχείο.

Το ΚΗΦΗ, το οποίο λειτουργεί στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ και του Επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013», με τη συμμετοχή του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και ασχολείται με τη φροντίδα ηλικιωμένων ατόμων σε μια εποχή που ειδικά αυτή η ομάδα της κοινωνίας έχει περισσότερο ανάγκη τη στήριξη και τη συμπαράστασή μας, πρόκειται να μετακομίσει στην περιοχή των Παλαιών (Γιαννιτσών 2- Μητρ. Γρηγορίου) από τον καινούριο χρόνο.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν η Πρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Βόλου κ. Μορφογιάννη Αναστασία, η οποία και μίλησε για όλες τις δράσεις της επιχείρησης καθώς και εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων και συλλόγων.

Η εκδήλωση είχε ως θέμα το ζήτημα της κοινωνικής υποχρέωσης για την προστασία και την φροντίδα της τρίτης ηλικίας και ακολούθησε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση στην οποία συμμετείχαν και οι παρευρισκόμενοι με στοχευμένες ερωτήσεις και προσεγγίσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου