ΤΟΠΙΚΑ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Κ.Δ.Β.Μ. Ζαγοράς – Μουρεσίου

ξεκίνησαν-οι-εγγραφές-για-το-κ-δ-β-μ-ζαγ-74053

Συνεχίζει επιτυχώς και φέτος τη λειτουργία του το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου. Μάλιστα φέτος θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις εθνικής και τοπικής εμβέλειας.

Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα: Οικονομία – Επιχειρηματικότητα (12 σεμινάρια), Ποιότητα Ζωής – Περιβάλλον (10 σεμινάρια), Νέες Τεχνολογίες (8 σεμινάρια), Γλώσσα και Επικοινωνία (20 σεμινάρια), Κοινωνικές Δεξιότητες και Δράσεις (9 σεμινάρια), Πολιτισμός και Τέχνη (10 σεμινάρια), Πρόγραμμα Ευάλωτων Κοινωνικά Ομάδων (9 σεμινάρια) και αρκετά τοπικά προγράμματα από ένα σύνολο 74 προτεινόμενων σεμιναρίων. Εκτενής αναφορά στα σεμινάρια γίνεται στο έντυπο της αίτησης.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας.

Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο του Κ.Δ.Β.Μ. (κοινωφελής επιχείρηση Δήμου) και στον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας Κ.Δ.Β.Μ. Πολίτη Αντώνη. Επίσης, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε στο χώρο του πρώην Δημαρχείου Τσαγκαράδας, αλλά και στα γραφεία των τοπικών κοινοτήτων κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας τους.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές χωρίς χρονικό περιορισμό, ωστόσο η ταχύτερη συλλογή αιτήσεων θα σημάνει ταχύτερη διεξαγωγή σεμιναρίων. Οι αιτήσεις του προηγούμενου έτους που δεν ικανοποιήθηκαν ακόμη, είναι κανονικά σε ισχύ. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου