ΤΟΠΙΚΑ

Εκδηλώσεις ανάδειξης ντόπιων καλλιτεχνών στο δήμο Ζαγοράς

εκδηλώσεις-ανάδειξης-ντόπιων-καλλιτ-107853

Σε συνεργασία της δημοτικής αρχής και της Π.Ε. Μαγνησίας

Το γραφείο της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέας Κολυνδρίνη επισκέφθηκε, σε συνέχεια δικής της επίσκεψης, ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου Παναγιώτης Κουτσάφτης, προκειμένου να προσδιοριστεί το πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου σε διάφορους τομείς, πέραν των τεχνικών έργων που δρομολογούνται άμεσα στην περιοχή.

Στον τομέα του πολιτισμού, συμφωνήθηκε η συνδιοργάνωση εκδηλώσεων ανάδειξης των ντόπιων καλλιτεχνών, με αφορμή και τα αποκαλυπτήρια της προτομής του αλησμόνητου μεγάλου Ζαγοριανού συνθέτη και τραγουδιστή Νίκου Γούναρη, που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Αύγουστο στην κεντρική πλατεία Αγίου Γεωργίου Ζαγοράς, προτομής που αποτελεί χορηγία του Ροταριανού Ομίλου Βόλου και προσωπικά του κου Χαράλαμπου Τσιμά.

Η κ. Κολυνδρίνη εξέφρασε τη διάθεση στήριξης της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας προς το Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου για τη θεσμοθέτηση πολιτιστικών δράσεων και δρώμενων με σκοπό την ανάδειξη του ντόπιου καλλιτεχνικού δυναμικού, δράσεις τις οποίες δεσμεύτηκε να στηρίξει και ο κ. Τσιμάς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου