ΤΟΠΙΚΑ

Παρουσιάστηκε η “τουριστική Χάρτα” 2007

παρουσιάστηκε-η-τουριστική-χάρτα-2007-851206

Ο τουρισμός είναι η κατ εξοχήν βιομηχανία της ανάπτυξης και αποτελεί ισχυρό εργαλείο για την άρση των περιφερειακών ανισοτήτων, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής από το βήμα του 1ου Φόρουμ για τον τουρισμό, που γίνεται στο Μέγαρο Μουσικής και στο οποίο παρουσιάζεται η Τουριστική Χάρτα για το 2007.
Ανοίγοντας τις εργασίες του χώρου που οργανώνει το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για ένα ανθρωποκεντρικό μοντέλο ανάπτυξης του τουρισμού που διασφαλίζει ευημερία και προοπτική.
Είναι ανάγκη συνέχισε ο πρωθυπουργός, η Ελλάδα να γίνει ανταγωνιστική και στον τομέα του τουρισμού ώστε να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο.
Αναφερόμενος στα πεπραγμένα της κυβέρνησης στον τομέα του τουρισμού ο πρωθυπουργός επεσήμανε ότι για πρώτη φορά η Ελλάδα αποκτά στοχευμένη διαφημιστική καμπάνια και ειδικό χωροταξιακό σχεδιασμό που διασφαλίζει διαφάνεια στην Τουριστική Χάρτα.
Νωρίτερα ο κ.Καραμανλής συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής Δ. Δημητριάδη.Το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον υπουργό Εσωτερικών Π.Παυλόπουλο.
Σήμερα στις 11 το πρωί θα συνεδριάσει, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού η Κυβερνητική Επιτροπή και θα ασχοληθεί με θέματα του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου