ΤΟΠΙΚΑ

Πα(τέρας) κατηγορείται για αποπλάνηση της κόρης του

πατέρας-κατηγορείται-για-αποπλάνηση-851206

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Βόλου θα καθίσει αύριο ένας 35χρονος αθίγγανος, από την περιοχή των Σοφάδων, ο οποίος κατηγορείται ότι αποπλανούσε την κόρη του!
Η εκδίκαση της υπόθεσης είχε προσδιοριστεί να γίνει χθες στο Κακουργιοδικείο Βόλου, όμως ο 35χρονος, που ήδη είναι προφυλακισμένος εμφανίστηκε στο δικαστήριο χωρίς συνήγορο υπεράσπισης. Ετσι το δικαστήριο, όπως προβλέπει ο νόμος, όρισε συνήγορο υπεράσπισης δικηγόρο μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου και ειδικότερα την κ. Αναστασία Παπαδοπούλου, η οποία ζήτησε προθεσμία για να ενημερωθεί για την υπόθεση.
Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, ο 35χρονος κατηγορείται ότι από τον Οκτώβριο του 2004 έως τον Φεβρουάριο του 2005 αποπλάνησε την εννιάχρονη κόρη του πέντε φορές, εκ των οποίων τη μία στην ύπαιθρο και τις υπόλοιπες στην οικία όπου διέμεναν. Η εννιάχρονη, σύμφωνα με το βούλευμα, ανέφερε τα όσα είχε υποστεί στην γιαγιά της, (πεθερά του κατηγορουμένου), η οποία με την σειρά της κατήγγειλε το γεγονός στις Αστυνομικές αρχές, οι οποίες συνέλαβαν τον αθίγγανο, που μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.
Ο κατηγορούμενος, πατέρας ακόμη έξι παιδιών, αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι ουδέποτε είχε αποπλανήσει την κόρη του και αποδίδει την καταγγελία στις κακές σχέσεις που είχε με την πεθερά του.
Η δίκη θα ξεκινήσει αύριο στο ΜΟΔ Βόλου, ενώ η κατηγορία που βαραίνει τον 35χρονο είναι για αποπλάνηση ανηλίκων κάτω των 10 ετών κατ’ εξακολούθηση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου