ΤΟΠΙΚΑ

Ο Βασσάρας σφυρίζει την ΑΕΚ στην Κρήτη, δεν πέρασαν τις δοκιμασίες οι γυναίκες

ο-βασσάρας-σφυρίζει-την-αεκ-στην-κρήτη-851206

Κανονικά συνεχίζουν οι Βολιώτες διαιτητές μετά την ολοκλήρωση των τεστ φυσικής κατάστασης στην Αθήνα για τους αξιολογημένους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές, που πραγματοποιήθηκαν χθες στο βοηθητικό στάδιο του Ο.Α.Κ.Α. από την ΚΕΔ.
Οι Ζωγράφος Χ. (ΣΔΠ Αθηνών), Κωτσιαντής Σ. (ΣΔΠ Ημαθίας) και Χυτήρης Χ. (ΣΔΠ Κέρκυρας), τραυματίστηκαν στη διάρκεια των τεστ και θα υποβληθούν σε νέες σε ημερομηνία που θα ορίσει η ΚΕΔ.
Οι Κωνσταντινίδου Ι. (ΣΔΠ Πειραιά), Καλάβρια Σ. (ΣΔΠ Ανατ. Αττικής), Αρβανίτη Χ. (ΣΔΠ Εύβοιας), δεν πέρασαν τις δοκιμασίες.
Οι Μπερσής Δ. (ΣΔΠ Αρκαδίας), Καραπαναγιώτης Γ. (ΣΔΠ Αθηνών), Φίτσας Η. (ΣΔΠ Πρέβεζας) και Μαργαρίτη Χ. (ΣΔΠ Εύβοιας) δεν συμμετείχαν λόγω τραυματισμού βάσει δικαιολογητικών και θα υποβληθούν σε νέες δοκιμασίες σε ημερομηνία που θα ορίσει η ΚΕΔ.
Ο Αρκουμάνης Η. (ΣΔΠ Αθηνών) δεν προσήλθε στις δοκιμασίες, ως όφειλε.
Στα τεστ φυσικής κατάστασης της Αθήνας συμμετείχαν οι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας που αξιολογήθηκαν για το 2007, οι υποψήφιοι διαιτητές πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 2007, εκτός των Χαραλαμπίδη Ν. (ΣΔΠ Καβάλας), Γκούντα Ι. (ΣΔΠ Κοζάνης) και Τσέλιου Ι. (ΣΔΠ Χαλκιδικής), οι οποίοι θα συμμετάσχουν στις δοκιμασίες της Θεσσαλονίκης. Οι διαιτητές πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής των ΣΔΠ Αθηνών, ΣΔΠ Δυτικής Αττικής, ΣΔΠ Πειραιά. Οι βοηθοί διαιτητές πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής των ΣΔΠ Αθηνών, ΣΔΠ Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής. Οι διεθνείς διαιτητές και βοηθοί διαιτητές (Γυναίκες).
Ο Κρητικός Μιχάλης Κουκουλάκης θα διευθύνει την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ηρακλή. Την συνάντηση της ΑΕΚ με τον Εργοτέλη στην Κρήτη θα διευθύνει ο έμπειρος Κύρος Βασσάρας, ενώ τον αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΟΦΗ θα διευθύνει ο Αργυρόπουλος από την Καστοριά. Τις αναμετρήσεις για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας θα διευθύνουν οι εξής διαιτητές:
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΕΚ (10/2/2007): Βασσάρας Κ. Θεσ/νίκης
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΡΗΣ (10/2/2007): Γκαϊτατζής Θ. Δράμας
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΑΙΓΑΛΕΩ: Καρατζάς Χ. Εύβοιας
ΙΩΝΙΚΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ: Τεροβίτσας Β Αιτ/νίας
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΠΑΟΚ: Παμπορίδης Β. Κιλκίς
ΞΑΝΘΗ-ΛΑΡΙΣΑ: Κασναφέρης Γ. Αθηνών
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ: Κουκουλάκης Μ. Ηρακλείου
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΦΗ: Αργυρόπουλος Β. Καστοριάς

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου