ΤΟΠΙΚΑ

Τα σεξουαλικά εικονομηνύματα τού κόστισαν τη σύλληψη

τα-σεξουαλικά-εικονομηνύματα-τού-κόσ-851206

Με εικονομηνύματα που περιείχαν ερωτικές συνευρέσεις ανάμεσα τους ένας 48χρονος συνταξιούχος από το Βόλο προσπαθούσε να επαναφέρει στη μνήμη της 34χρονης πρώην συντρόφου του τις στιγμές που έζησαν μαζί, προκειμένου να την φέρει κοντά του μετά το χωρισμό ή να τις στείλει κάποιο άλλου είδους «μήνυμα». Η πρώην σύντροφός του όμως κατήγγειλε την τηλεφωνική «ενόχληση» στις Αστυνομικές Αρχές και χθες συνελήφθη, ενώ σήμερα οδηγείται ενώπιον του Εισαγγελέα Υπηρεσίας, προκειμένου σε βάρος του να ασκηθεί ποινική δίωξη.
Σύμφωνα με την καταγγελία ο 48χρονος προχθές το πρωί απέστειλε στην 34χρονη πρώην φίλη του τρία εικονομηνύματα (ΜΜS) ερωτικού περιεχομένου, μέσω του κινητού του τηλεφώνου. Η 34χρονη ιδιωτική υπάλληλος που κατάγεται από το Βόλο και κατοικεί στο Νέο Κόσμο Αττικής, αμέσως υπέβαλε έγκληση στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να συλληφθεί ο 48χρονος. Ο συλληφθείς διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την 34χρονη τα τελευταία χρόνια, που διεκόπη άδοξα. Όπως προέκυψε, ο ίδιος κατά την διάρκεια των ερωτικών τους συνευρέσεων βιντεοσκοπούσε κρυφά με κάμερα και χωρίς τη συναίνεση της παθούσας τα όσα συνέβησαν και μάλιστα τα είχε καταγράψει σε βιντεοκασέτα.
Από το υλικό που είχε συγκεντρώσει απέκοψε ορισμένα αποσπάσματα, τα οποία μετέφερε στο κινητό του τηλέφωνο, προκειμένου να τα αποστείλει στην 34χρονη. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις σκηνές των εικονομηνυμάτων προβαλλόταν καθαρά το πρόσωπο της 34χρονης κατά την ερωτική συνεύρεση, ενώ οι σκηνές είχαν καταγραφεί πριν από πέντε περίπου χρόνια, όταν υφίσταντο ο ερωτικός τους δεσμός.
Μετά την έγκληση, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, διαβίβασε το σήμα για τη σύλληψή του στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, η οποία χθες στις 12 το μεσημέρι εντόπισε το δράστη και τον συνέλαβε. Στην οικία του βρέθηκε η βιντεοταινία με τις ερωτικές σκηνές, η οποία κατασχέθηκε, όπως η βιντεοκάμερα και το κινητό τηλέφωνο.
Σήμερα ο 48χρονος θα προσαχθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Υπηρεσίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου