ΤΟΠΙΚΑ

«Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης»

υπάρχουν-πολλά-περιθώρια-βελτίωσης-851206

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής έχει μπει η Νίκη και στο κυανόλευκο «στρατόπεδο» επικρατεί αισιοδοξία για την παρουσία της ομάδας στη φετινή σεζόν. Το συγκρότημα της Ν. Ιωνίας ξεκινά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις την επόμενη Κυριακή 23/9 από την Καρδίτσα κόντρα στην Αναγέννηση, που έχει ενισχυθεί με στόχο τον πρωταθλητισμό και φυσικά το έργο των φιλοξενουμένων είναι αρκετά δύσκολο.
Ο τίτλος «φαβορί» όμως δεν φαίνεται να φοβίζει τους ποδοσφαιριστές της Νίκης, που στοχεύουν στο θετικό αποτέλεσμα και πιστεύουν ότι με μια καλή εμφάνιση θα καταφέρουν να το πετύχουν. Αυτό δηλώνει στον «Τ» και ο πορτιέρο των κυανολεύκων Γιώργος Δινόπουλος: «Σίγουρα η πρεμιέρα στην Καρδίτσα είναι δύσκολη, αλλά δεν θα πάμε για να χάσουμε, ούτε σε αυτό αλλά και σε κανένα παιχνίδι. Θα παραταχθούμε και θα παλέψουμε για το θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα στα ματς του κυπέλλου έδειξε ότι έχει δυνατότητες. Στον Βόρειο Ομιλο υπάρχουν κάποια συγκροτήματα που λέγεται ότι θα ξεχωρίσουν και φαντάζουν τα φαβορί, αλλά στο γήπεδο θα φανεί ποιοι θα πρωταγωνιστήσουν. Οταν στην Γ’ Εθνική παίζεις με κάποιο σύστημα και έχεις υπομονή στο παιχνίδι σου, πιστεύω ότι είναι το κλειδί και μπορείς να ξεχωρίσεις».
Οσον αφορά την φετινή ομάδα της Νίκης ο 23χρονος γκολκήπερ σχολίασε: «Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες στο ρόστερ και θεωρώ ότι είναι καλό, γιατί είναι νεαροί και διαθέτουν φιλοδοξίες. Τα πράγματα σίγουρα θα είναι δύσκολα στο πρωτάθλημα. Στα ματς του κυπέλλου δείξαμε καλά στοιχεία και αυτό είναι ενθαρρυντικό. Ακόμη και απέναντι στο πιο έτοιμο Αιγάλεω σταθήκαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς αργήσαμε να ξεκινήσουμε προετοιμασία και υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Από παιχνίδι σε παιχνίδι θα καλυτερεύει η εικόνα της ομάδας».
Ο Νίκος Ζαλίκας έχει μόλις λίγες ημέρες μπροστά του προκειμένου να προσθέσει τα τελευταία στοιχεία και να συμμαζέψει το παιχνίδι της ομάδας του. Η τελευταία πρόβα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της τρίτης κατηγορίας θα γίνει το Σάββατο στις 5 μ.μ. το απόγευμα στην Καλαμαριά. Εκεί η Νίκη θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα στο πιο δυνατό τεστ της προετοιμασίας της και ο Νίκος Ζαλίκας θα προσπαθήσει να καταλήξει σε χρήσιμα συμπεράσματα. Αυτή ίσως να είναι και η τελευταία πρόβα πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Εν τω μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε χθες, το φιλικό με τον Ρήγα Φεραίο αναβάλλεται, αφού η ομάδα του Βελεστίνου δεν δέχτηκε να γίνει την Παρασκευή ή την Δευτέρα που βόλευε τους κυανόλευκους.
Στο ιατρικό δελτίο ο Μπουτογιάννης συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ πιο χαλαρά προπονήθηκε χθες και ο νεαρός Καρακώστας, που έχει πρόβλημα στον αστράγαλο.
Οσον αφορά στον μεταγραφικό τομέα, ο Νίκος Ζαλίκας έχει ζητήσει ενίσχυση στην επίθεση, ωστόσο ο Βάτσουλικ που συνεχίζει να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, δεν φαίνεται να είναι αυτό ακριβώς που ψάχνει η τεχνική ηγεσία.

Εκδρομή στην Καρδίτσα
Το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» διοργανώνει την πρώτη του εξόρμηση για την εκτός έδρας πρεμιέρα της Νίκης στην Καρδίτσα. Συγκεκριμένα από Blue Club λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Δεν εγκαταλείπουμε ποτέ την αγαπημένη μας Νικάρα. Ημασταν πάντα δίπλα της όπου κι αν αγωνίζονταν. Και το ίδιο θα κάνουμε και φέτος. Το Blue Club «Παν. Ντοκούζης» διοργανώνει εκδρομή για την Καρδίτσα, την Κυριακή στις 23/9/07, για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας απέναντι στην Αναγέννηση. Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συνδέσμου (Δορυλαίου-Εγγλεζονησίου, τηλ. 2421080969)».

Εγγραφές στα Τμήματα υποδομής της Νίκης
Αθλητικό Κολέγιο της Νίκης (ποδόσφαιρο): Καθημερινά 6-8 στο Βοηθητικό του Παντελής Μαγουλάς. Από φέτος θα λειτουργήσει και τμήμα για κορίτσια. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2421085311 και στον προπονητή Δημήτρη Βαταμίδη, 6944243396.
Τμήματα υποδομής του Μπάσκετ (για ηλικίες άνω των 7 ετών): Καθημερινά 6-7:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας. Πληροφορίες: Απ. Καραμανώλης (6976282626 για Παιδικό – Εφηβικό), Δημ. Καραγιώργος (6976697

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου