ΤΟΠΙΚΑ

Τις επιστροφές και την πρεμιέρα περιμένουν στον Εθν. Ολυμπιακό

τις-επιστροφές-και-την-πρεμιέρα-περιμ-851206

Τις επιστροφές περιμένουν στον Εθνικό Ολυμπιακού Βόλου, αφού τέσσερις παίκτες παραμένουν τραυματίες και δεν βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού των «ερυθρόλευκων», Μιχάλη Ζιώγα.
Πιο συγκεκριμένα, στη λίστα με τους τραυματίες περιλαμβάνονται οι Παναγιώτης Κόκκας, Κώστας Κοταρέλας, Κώστας Ζαφείρης και Γιώργος Νασιόπουλος. Οι τρεις πρώτοι καταγράφονται στις… απώλειες του Ολυμπιακού μετά το ματς κυπέλλου με τον Ηλυσιακό την περασμένη Κυριακή, ενώ ο Νασιόπουλος παραμένει εκτός δράσης το τελευταίο περίπου 10ήμερο, αν και από σήμερα αναμένεται να ακολουθεί το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.
Ο Κόκκας αναμένεται να λείψει όλη την εβδομάδα, καθώς υπέστη διάστρεμμα. Ο 21χρονος μέσος, ο οποίος τραυματίστηκε στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με τον Ηλυσιακό, θα πρέπει να μείνει 4-5 ημέρες εκτός προπονήσεων, οπότε η επιστροφή του στους κανονικούς ρυθμούς υπολογίζεται για την ερχόμενη εβδομάδα.
Ο Ζαφείρης, νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο και θα το ξεκουράσει έως την Παρασκευή, ενώ καλύτερα είναι τα πράγματα για τον Κοταρέλα, που στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό δέχθηκε αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα, έμεινε εκτός προπονήσεων κυρίως για προληπτικούς λόγους και από χθες επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς .
Ηδη πάντως νωρίτερα έγινε η επιστροφή του Κώστα Γεωργαντζιά. Ο 23χρονος αμυντικός, ο οποίος έχασε τα δύο πρώτα ματς της χρονιάς, πλέον ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Ο Ζιώγας ποντάρει αρκετά στο Γεωργαντζιά, ο οποίος στο ματς της πρεμιέρας με το Θερμαϊκό στις 23/9 αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων», με δεδομένη μάλιστα την απουσία του τιμωρημένου Ευθυμιάδη, ο οποίος αποβλήθηκε την Κυριακή που μας πέρασε.
Ολοι πλέον μετά από δυο προκρίσεις στην παράταση που έφεραν την ομάδα στους “32” του κυπέλλου Ελλάδος κοιτούν μπροστά και το πρωτάθλημα με τον ο τεχνικό του Εθν. Ολυμπιακού Μιχάλη Ζιώγα να στρέφει το ενδιαφέρον του στον κύριο θεσμό, να έχει φροντίσει να ενημερωθεί για τον κάθε αντίπαλο να φροντίζει να χαμηλώσει τους τόνους από τις προκρίσεις και να θέλει καλή αρχή και ανάλογη συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Πλέον πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και φυσικά να μην πάρουν τα μυαλά μας… αέρα. Έχουμε το πρωτάθλημα και τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Θερμαϊκό που μας απασχολεί. Θα έχουμε και ελλείψεις στο ματς αυτό, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Οφείλουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας στην Γ’ Εθνική με το δεξί» τονίζει ο Λαρισαίος τεχνικός.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου